Tényleg nagy elvárásaim vannak?
Hali!Hát ez a kérdés tuti formabontó itt, de a válasz én mégis a komoly témában adom meg.Neked találták ki azt az akcentussal beszélő bandát, akik tutira elhitetik veled hogy ez mind meg is van nekik,talán még szigetből több is.Összejössz az egyik pasival,ad neked repülőjegy meg minden az utazáshoz mert a magángépe az a szigeten maradt, ő csak üzleti útra jött ide.Szóval felülsz a gépre,s mikor leszáll már vár egy banda aki betör és előkészít a futtatásra, és egy két szót és a tarifát meg kell tanulnod a kuncsaftok miatt.Persze itthon sosem tudják meg hova lettél,ne aggódj!
Szóval ennyit az elvárásaidról......üdv a föld nevű bolygón!!!
Ezt a kérdést nyilvan poénnak szántad..báár biztos akad ilyen nő aki,igy gondolkodik!Mindnesetre nekem ilyen nő még akkor se kéne ha megnyerném egyszer a lottó ötöst..!
Az ilyen nő egy kis kitartott ribi semmi több...:P
00:42 Állást nem kértem senkitől, nyugodtan leülhettek.
00:52 Akkor amíg te begyűjtöd a kagylókat én vigyázok a házra, de addig haza ne gyere!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!