Titeket is mindig megbántanak ezen az oldalon a válaszolók?
Figyelt kérdés
Én nem tudom, miféle emberek írkálnak ide :( Élőben, akikkel szoktam lenni (pedig nemcsak családdal meg barátokkal vagyok!), sose bántanak meg, nagyon ritka, hogy valaki csak egy kicsit is megbántson, de tényleg. Még egyetemen a csop.társak se szoktak soha beszólni semmit... De ide ha felteszek egy kérdést, mindig kiforgatják a szavaimat meg mindenféle rossz dolgokat feltételeznek rólam, meg mindig megpróbálják "megmondani a frankót", mintha valami kis hülye lennék, meg nem is tudom, milyen típus van még, de nekem ezek annyira rosszul esnek! :'( Nektek nem? :( Mert persze sok más kérdésnél is ezt látom, nemcsak a sajátjaimnál... Olyan nulla empátiával rendelkező emberekkel van tele ez a fórum, vagy oldal, vagy mi ez :S2011. jún. 6. 21:04
51/164 anonim válasza:
Jaja viccből írtam, de törölték :( Am a kövéreknek én nem azért mondom, h kövérek, mert tirpák vagyok, hanem azért, mert szerintem jobb, ha megtudják a valóságot, és változtatnak, mintha azt hinnék, h az egészséges.
52/164 A kérdező kommentje:
Hát ebben a veszekedésben az elejétől kezdve elvesztettem a fonalat, de őszintén szólva nem is vettem a fáradtságot, hogy visszaolvassam... :D Tényleg inkább priviben kéne az ilyesmit elintézni :-)
2011. jún. 6. 22:24
53/164 anonim válasza:
Vannak, akik nem értenek a szép szóból, de így ki lehet provokálni, hogy gondolkodjanak a tanácsokon.
54/164 anonim válasza:
áhh privátba? már volt olyan kis nyominger aki felhúzta magát a saját szerencsétlenségén, meg mert Márk nem babusgatta a kis lelkét, de aztán nem nagyon akart eljönni lerendezni személyesen :/
pedig én biztosítottam volna az egészet, ahogy azt illik :D
vagy az Leppurddal volt? O_o
55/164 anonim válasza:
Ez lett a hülyék új fóruma... Itt lehet elbeszélgetni 3 hónapos edzésmúlttal való kokszolásról, mennyit hoz a tömegnövelő jellegű kérdésekről. Nyomjátok!
56/164 anonim válasza:
mark86
engem mindig meg akarnak ölni,főleg a sport rovatban,már többször kaptam fenyegetést is,hogy ment a mail, na most hogy áll a szám,de valahogy sose ért oda. ilyen ez a gmail! :DDD
57/164 anonim válasza:
Snail gmail... biztos még úton van:D
Én inkább legurítom az allergiagyógyszeremet egy adag promixel. na szevasztok, jóccakát!
58/164 A kérdező kommentje:
Én törlöm a kérdést a listámból, további jó társalgást! :D
És köszi (majdnem) mindenkinek a választ! :-)
2011. jún. 6. 22:38
59/164 anonim válasza:
baz.. nem a válaszok, hanem ez a bántó
60/164 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!