Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Titeket is mindig megbántanak...

Titeket is mindig megbántanak ezen az oldalon a válaszolók?

Figyelt kérdés
Én nem tudom, miféle emberek írkálnak ide :( Élőben, akikkel szoktam lenni (pedig nemcsak családdal meg barátokkal vagyok!), sose bántanak meg, nagyon ritka, hogy valaki csak egy kicsit is megbántson, de tényleg. Még egyetemen a csop.társak se szoktak soha beszólni semmit... De ide ha felteszek egy kérdést, mindig kiforgatják a szavaimat meg mindenféle rossz dolgokat feltételeznek rólam, meg mindig megpróbálják "megmondani a frankót", mintha valami kis hülye lennék, meg nem is tudom, milyen típus van még, de nekem ezek annyira rosszul esnek! :'( Nektek nem? :( Mert persze sok más kérdésnél is ezt látom, nemcsak a sajátjaimnál... Olyan nulla empátiával rendelkező emberekkel van tele ez a fórum, vagy oldal, vagy mi ez :S
2011. jún. 6. 21:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/164 anonim ***** válasza:
89%
Amikor megkérdeztem, hogy inkább kancát vagy inkább mént vegyek-e, akkor megbántottak. De a válaszokat e-mailben jeleztem és eltüntették (a sértőeket)
2011. jún. 7. 18:05
 72/164 anonim válasza:
100%
en a babamat varom boldogan es megkerdeztem milyen keresztnev illik a vez nevhez, gondoltam igy hatha konyebb lesz:). "leciganyoztak"pedig nem vagyok roma de ha az is lennek akkor sem ez volt a kerdes...siralmas milyen emerek vannak...szemtol szemben nem meri mondani es itt eli ki magat....engem is rosszul erintett igazabol az a teny, hogy en tok boldogan kerdezem es segitseget otleteket varok erre jon egy ilyen barom. tenyleg el tudja rontani az ember kedvet...
2011. jún. 7. 19:59
 73/164 anonim ***** válasza:
95%

:///////// ez derossz.

mi a sport rovatban szét oltjuk egymást, meg mondjuk a nagyon idiótákat, de "kedves" kérdésre ki az aki így reagál? ... hát, gáz.

kérdezzetek a sport résznél, ott ezek szerint még aránylag normálisak a válaszok, és van vagy egy tucat tag akinek sokmindenre van rálátása, és tudnak válaszolni, tanácsot adni.

2011. jún. 7. 22:51
 74/164 anonim ***** válasza:
55%
Faszom se akar iskolába menni b*szzameg, legyen má vége p*csába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 8. 06:24
 75/164 anonim ***** válasza:

jogos.

el nem fogod hinni: szívesebben mennék iskolába, mint egész nap itthon vagyok, és tessék: tanuljak. nagyon izgi. már 10 óra, mondhatom le vagyok maradva.

2011. jún. 8. 09:49
 76/164 anonim ***** válasza:
80%

mark86

lol.

ha tudnátok hogy hova megyek délben,sírva könyörögnétek az egész nyári tanulásért! :)

2011. jún. 8. 10:09
 77/164 anonim ***** válasza:

LOL.

hova mész? :/

2011. jún. 8. 10:17
 78/164 anonim ***** válasza:
90%

mark86

bevállaltam 1 rohadt nagy terület beültetését szőlővel úgy,hogy életemben nem csináltam ilyet,azt se tudom hogy kell nekiállni,de elvállaltam. az benne a szép hogy kialkudtunk egy árat,én meg vettem fel 2 embert aki elvileg ért hozzá,(persze olcsóbban)és a különbözet (ami tetemes :D) az enyém.

csak az a bökkenő hogy ha valami nem stimmel nem kapok egy forintot se,viszont az embereket ki kell fizetnem. úgyhogy este 7-ig masszív gyomorideg vár rám....

aki mer az nyer!!! :D

ha bukta van akkor meg elásnak a parasztok és egy ideig nem leszek. :DDD

egyenlőre még traktort is kell szereznem,mert másfél óra múlva el kell kezdeni! :DD

2011. jún. 8. 10:28
 79/164 anonim ***** válasza:

érdekes.

olvass utána, és uzsgyi traktorért!

2011. jún. 8. 10:34
 80/164 anonim válasza:
Én most írtam ki először kérdést de már az első válasz bántó volt.
2011. jún. 8. 17:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!