Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Titeket is mindig megbántanak...

Titeket is mindig megbántanak ezen az oldalon a válaszolók?

Figyelt kérdés
Én nem tudom, miféle emberek írkálnak ide :( Élőben, akikkel szoktam lenni (pedig nemcsak családdal meg barátokkal vagyok!), sose bántanak meg, nagyon ritka, hogy valaki csak egy kicsit is megbántson, de tényleg. Még egyetemen a csop.társak se szoktak soha beszólni semmit... De ide ha felteszek egy kérdést, mindig kiforgatják a szavaimat meg mindenféle rossz dolgokat feltételeznek rólam, meg mindig megpróbálják "megmondani a frankót", mintha valami kis hülye lennék, meg nem is tudom, milyen típus van még, de nekem ezek annyira rosszul esnek! :'( Nektek nem? :( Mert persze sok más kérdésnél is ezt látom, nemcsak a sajátjaimnál... Olyan nulla empátiával rendelkező emberekkel van tele ez a fórum, vagy oldal, vagy mi ez :S
2011. jún. 6. 21:04
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/164 anonim ***** válasza:
90%

most valahogy nagyon ilyen kedvem van... és a lánynak meg nem tudtam elküldeni.. megszakadt a nete, és ez annyira.. AARRRRR!!!

étel rovatban valamit nagyon beszólhattam, mert van -5 pontom :D nézem ez miez? :DD vagy csak valaki nem bírta hogy a cseresznyekúra és az energiaital nem fogja rendbetenni az életét...

2011. jún. 8. 20:47
 102/164 anonim ***** válasza:
90%

A KÉRDÉS!!! ez főoldalon kiszúrta a szemem. tessék jól (perverzen) érteni ;))) xDD

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__1873849-aki-..

2011. jún. 8. 20:50
 103/164 anonim ***** válasza:
90%

mark86

http://www.youtube.com/watch?v=v34hQQz7GvY

én ezt nyomatom. érdemes megnézni,3:40 körül meg különösen.

2011. jún. 8. 20:50
 104/164 anonim ***** válasza:
90%

ez komoly film lett. és az a rész amit kiemeltél :/// hát.. NAGYON aktuális azt hiszem.

amúgy én ebből (viccesre fogva) mindíg a szexjelenetet emlegetem, amikor a betmobilban Leonard Cohet hallaluya-ra kefélnek :) olyan meghitt és szép :)

-----------------------------

most ettem (vacsi után) egy kisipari mennyiségű zabkását. mivel 9-kor ettem 3 órával 6 után, és kb. akkora mennyiséget hogy az megérdemel egy 2-es Norbi indexet, így holnap 3X2kg-mal nehezebb leszek. :( vagyis ennyi zsírral, mert zabból este nem lesz izom.

szerintem pénteken, ha délelőtt befejezem a vizsgát, akkor kocogok 25 órát és lemozgom. de gyorsan kell mert délután edzésem lesz. :PP

2011. jún. 8. 21:12
 105/164 anonim ***** válasza:
91%
Na megsűtek a kis b*zik. Két napig megin nem kell főzni.
2011. jún. 8. 21:19
 106/164 anonim ***** válasza:
95%
Másnaposok 2-t láttátok?
2011. jún. 8. 21:20
 107/164 anonim ***** válasza:
95%

mark86

nem! van olyan mint az egy?

mit sütöttél? milyen húst?

2011. jún. 8. 21:27
 108/164 anonim ***** válasza:
90%

halat sütött, én tudjam?

másnaposok 2 - egyik első dolog lesz a vizsgaidőszak után hogy megnézem! egy jó fürdés után persze.. :P

2011. jún. 8. 21:29
 109/164 anonim ***** válasza:
90%

mark86

jólvan na! nem olvastam vissza!

én most olyat vacsiztam hogy pont nincs olyan étrend amibe bele lehetne illeszteni! :D

8tojásos,hagymás rántotta sajttal,majonézzel,+paprika.paradicsom,kígyóuborka! és 2 szelet kenyér.

2011. jún. 8. 21:32
 110/164 anonim ***** válasza:
90%

:D

Ja, halat.

Én most húzom, de a trailer alapján ugyanaz a forgatókönyv mint az elsőben. Nembaj jó lesz az.

2011. jún. 8. 21:33
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!