Titeket is mindig megbántanak ezen az oldalon a válaszolók?
Figyelt kérdés
Én nem tudom, miféle emberek írkálnak ide :( Élőben, akikkel szoktam lenni (pedig nemcsak családdal meg barátokkal vagyok!), sose bántanak meg, nagyon ritka, hogy valaki csak egy kicsit is megbántson, de tényleg. Még egyetemen a csop.társak se szoktak soha beszólni semmit... De ide ha felteszek egy kérdést, mindig kiforgatják a szavaimat meg mindenféle rossz dolgokat feltételeznek rólam, meg mindig megpróbálják "megmondani a frankót", mintha valami kis hülye lennék, meg nem is tudom, milyen típus van még, de nekem ezek annyira rosszul esnek! :'( Nektek nem? :( Mert persze sok más kérdésnél is ezt látom, nemcsak a sajátjaimnál... Olyan nulla empátiával rendelkező emberekkel van tele ez a fórum, vagy oldal, vagy mi ez :S2011. jún. 6. 21:04
91/164 anonim válasza:
mark86
20:00 b,meg te tök normális vagy,nem tudom néha mi van veled????
92/164 anonim válasza:
Én nem nektek címeztem azt,hanem a csapadalkozónak.Sorry.
93/164 anonim válasza:
mark86
én meg nem erről a kommentről beszélek! :)
94/164 anonim válasza:
neg te tök normális vagy,nem tudom néha mi van veled????
én meg nem értem ezt a kérdést?
95/164 anonim válasza:
mi van?? :D
Márk, hogy ment a traktor, volt egyáltalán? xD
96/164 anonim válasza:
mark86
dehogy.szakadt az eső,mindjárt írok privátot.
97/164 anonim válasza:
Tényleg mi van a bóttal? Összejött?
Én meg úgy eltunyultam, hogy már a halat sincs kedven megsütni, de inkább nekiállok...
98/164 anonim válasza:
bunkó dolog ám nyersen enni! :D
hmm.. Dávidról meg Nejiről van valami hír?
amúgy meg, ezt ki ismeri? http://www.youtube.com/watch?v=PECk9A-07Pw
99/164 anonim válasza:
mark86
ment a privi Aczél
nejiről nincs,mro. meg itt van,83%-os! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!