Titeket is mindig megbántanak ezen az oldalon a válaszolók?
nem viszed túlzásba az információátadást dee...
jó szórakozást! :D
Én azt figyeltem meg, hogy kevésbé kötnek bele azokba a kérdésekbe, amik komolyabban, választékosabban vannak megfogalmazva. Érdemes jobban odafigyelni a kérdés kiírásakor a szövegezésre és nem csak úgy „kapásból“ kiírni. Jó, tudom hogy tovább tart, de szerintem megéri.
Én mindig így csinálom, sőt a válaszok túlnyomó többségét is először egy Word dokumentumban írom meg (ezt is), csiszolok rajta, aztán felteszem.
ez nagyon jó hozzáállás!
Paraszt, milyen volt a kirándulás túra utazás buli?
mark86
óó Aczél nem voltam én sehol!! :DDD
Tényleg bp. milyen volt?? :D
Hát nem voltunk marha hosszú pórázon, de azért nem volt rossz. Egyszer volt egy nagy baklövés, amikor marha jó időben a napon rohadtunk Tapolcán valami barlang miatt, másnap meg délelőtt esett, oszt akkor meg kint voltunk a strandon... No cement
Egyszer volt marha jó amikor még bizibiciklit is tudtunk kivenni, onnan ugráltunk. Na az fasza volt :D
Voltunk hajózni is, meg volt ilyen marhajó tájékozódási verseny is Révfülöpön... Én inkább eltájékozódtam a közértbe egy kis magzatvízér :D
Kicsit megszegtem a testépítő életmódot pár napig, de szerintem ez még belefér. :D
bele hát! :DD
jól hangzik :D magzatvíz...
Ja hát peerszeeee.... A legfontosabbat nem említettem. Ott kezdjük, hogy a szálláson adott kaját napi 3x kaptuk, én ebből legjobb esetben is csak 2-t tudtam elfogyasztani, olyan igénytelenséggel készült. Igyaztán a strandon zabáltunk 2x annyiért, de legalább ezis igénytelenül volt elkészítve. Na ezután mentünk el a CBA nevű vendglátóipari egységbe ahonnan én kijöttem 8 zsömlével, 6 almával és 2 szál kolbásszal. Ebből éltem pár napig :D
+ Extra:
A révfülöpi úgyn. régi strandon /nemtudom mi a neve/
Van egy ilyen játszásdiból elkészített tornagép, na azon nyomattuk :D
Lehetett rajta tolódzkodni, hasprésezni, valami lehúzásfélét is lehetett csinálni... Azon kicsit hülyültünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!