Titeket is mindig megbántanak ezen az oldalon a válaszolók?
LOL
ak*rvaélet Márk te aztán kemény vagy :D
Klubéletet élni én is mennék iskolába, csak tanulni ne kelljen mellé ennyit...
te ki a rák vagy és mit tettél az anyáddal????
mi az hogy töröltetni kellene? normális emberek írnak, akik nem küldenek el valakit a fenébe mert kérdezett hanem értelmes választ tudnak írni, erre te beszólsz... igazán konstruktív személy lehetsz.
Na, a beszédstílusod alapján RÓLAD szól a kérdés.
Mi az hogy ki a rák? Meg az anyázás? Normális vagy te egyáltalán te b.nkó par.szt? Na, pontosan az ilyen emberekről szól a kérdés mint te is vagy:
Arctalan sz.rházi kis senkik, akik kihasználják hogy a pattanásos 15 éves pelyhedző pofájukra senki sem kíváncsi a való életben, ezért itt próbálják fitogtatni az erejüket, ezért kulturálatlan tahóci módon beszólogatnak boldog boldogtalannak, a normális ronda beszéd nélküli válaszokra is trágárkodnak.
Bocs hogy én is káromkodok dehát ha kutyával találkozik az ember nem árt lemenni kutyába hogy a másik fél értse a csaholást.
mark86
Aczél! ne reagálj!!!
ugyanis érthető a felháborodás.
más rovatokban nem megszokott beszélgetni,normális gondolatokat megosztani egymással,csak névtelenül pofázni esetleg belekötni valakibe. a mi kis világunkon kívül ha leírod hogy sz.r,már nem érdekli őket a mondani való,mert tovább nem látják a szöveget.
utolsó. az ne zavarjon,hogy a kérdező már rég törölte a listából...
akik itt beszélgetnek nem névtelenek és nem itt élik ki magukat ebbe belenyugodhatsz.sok mindent tudunk egymásról
a névtelen beszólás nálad kezdődött.
Aczél nem minősít senkit látatlanban te viszont megtetted vele/velünk. húzzál szépen innen.
1. igazán nem probléma.
2. nem írok durván amíg nem adsz rá okot.
--> a kérdésbezárós ötlettel hogy is jött? ezután, újra átgondolva is biztos hogy ok nélkül szóltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!