Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Titeket is mindig megbántanak...

Titeket is mindig megbántanak ezen az oldalon a válaszolók?

Figyelt kérdés
Én nem tudom, miféle emberek írkálnak ide :( Élőben, akikkel szoktam lenni (pedig nemcsak családdal meg barátokkal vagyok!), sose bántanak meg, nagyon ritka, hogy valaki csak egy kicsit is megbántson, de tényleg. Még egyetemen a csop.társak se szoktak soha beszólni semmit... De ide ha felteszek egy kérdést, mindig kiforgatják a szavaimat meg mindenféle rossz dolgokat feltételeznek rólam, meg mindig megpróbálják "megmondani a frankót", mintha valami kis hülye lennék, meg nem is tudom, milyen típus van még, de nekem ezek annyira rosszul esnek! :'( Nektek nem? :( Mert persze sok más kérdésnél is ezt látom, nemcsak a sajátjaimnál... Olyan nulla empátiával rendelkező emberekkel van tele ez a fórum, vagy oldal, vagy mi ez :S
2011. jún. 6. 21:04
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/164 anonim ***** válasza:

LOL

ak*rvaélet Márk te aztán kemény vagy :D

Klubéletet élni én is mennék iskolába, csak tanulni ne kelljen mellé ennyit...

2011. jún. 8. 17:32
 82/164 anonim ***** válasza:
bazz, ha a kertészeti egyetemen (ahova járok) szőlőt kéne ültetni vagy traktorozni kéne azért szívesebben mennék :D
2011. jún. 8. 18:43
 83/164 anonim ***** válasza:
Utolsó, linkelnéd légyszi?
2011. jún. 8. 18:50
 84/164 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom linkelni,mert nem tudom mit kérdezett,azért kérdeztem én is.
2011. jún. 8. 18:58
 85/164 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező én a helyedben töröltetném a kérdést mert abszolút nem arról szól mint kellene, pár ember személyeskedik benne egymással, ennek sok értelme nincsen.
2011. jún. 8. 19:38
 86/164 anonim ***** válasza:
89%

te ki a rák vagy és mit tettél az anyáddal????

mi az hogy töröltetni kellene? normális emberek írnak, akik nem küldenek el valakit a fenébe mert kérdezett hanem értelmes választ tudnak írni, erre te beszólsz... igazán konstruktív személy lehetsz.

2011. jún. 8. 19:47
 87/164 anonim ***** válasza:
19%

Na, a beszédstílusod alapján RÓLAD szól a kérdés.

Mi az hogy ki a rák? Meg az anyázás? Normális vagy te egyáltalán te b.nkó par.szt? Na, pontosan az ilyen emberekről szól a kérdés mint te is vagy:

Arctalan sz.rházi kis senkik, akik kihasználják hogy a pattanásos 15 éves pelyhedző pofájukra senki sem kíváncsi a való életben, ezért itt próbálják fitogtatni az erejüket, ezért kulturálatlan tahóci módon beszólogatnak boldog boldogtalannak, a normális ronda beszéd nélküli válaszokra is trágárkodnak.

Bocs hogy én is káromkodok dehát ha kutyával találkozik az ember nem árt lemenni kutyába hogy a másik fél értse a csaholást.

2011. jún. 8. 19:55
 88/164 anonim ***** válasza:
91%
Előző te is 16 -nál nem vagy több ugye?Itt csapadalkozol a semmire.Emberek kultúráltan beszélgetnek valamiről,te meg beleugatsz kutyamódra.Acélnak igaza volt sajnos,nézzé magadba.
2011. jún. 8. 20:00
 89/164 anonim ***** válasza:
91%

mark86

Aczél! ne reagálj!!!

ugyanis érthető a felháborodás.

más rovatokban nem megszokott beszélgetni,normális gondolatokat megosztani egymással,csak névtelenül pofázni esetleg belekötni valakibe. a mi kis világunkon kívül ha leírod hogy sz.r,már nem érdekli őket a mondani való,mert tovább nem látják a szöveget.

utolsó. az ne zavarjon,hogy a kérdező már rég törölte a listából...

akik itt beszélgetnek nem névtelenek és nem itt élik ki magukat ebbe belenyugodhatsz.sok mindent tudunk egymásról

a névtelen beszólás nálad kezdődött.

Aczél nem minősít senkit látatlanban te viszont megtetted vele/velünk. húzzál szépen innen.

2011. jún. 8. 20:02
 90/164 anonim ***** válasza:

1. igazán nem probléma.

2. nem írok durván amíg nem adsz rá okot.

--> a kérdésbezárós ötlettel hogy is jött? ezután, újra átgondolva is biztos hogy ok nélkül szóltam?

2011. jún. 8. 20:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!