Titeket is mindig megbántanak ezen az oldalon a
válaszolók?
Figyelt kérdés
Én nem tudom, miféle emberek írkálnak ide :( Élőben, akikkel szoktam lenni (pedig nemcsak családdal meg barátokkal vagyok!), sose bántanak meg, nagyon ritka, hogy valaki csak egy kicsit is megbántson, de tényleg. Még egyetemen a csop.társak se szoktak soha beszólni semmit... De ide ha felteszek egy kérdést, mindig kiforgatják a szavaimat meg mindenféle rossz dolgokat feltételeznek rólam, meg mindig megpróbálják "megmondani a frankót", mintha valami kis hülye lennék, meg nem is tudom, milyen típus van még, de nekem ezek annyira rosszul esnek! :'( Nektek nem? :( Mert persze sok más kérdésnél is ezt látom, nemcsak a sajátjaimnál... Olyan nulla empátiával rendelkező emberekkel van tele ez a fórum, vagy oldal, vagy mi ez :S
Itt leginkább a 2 véglet van: a nagyon bunkó, rosszindulatú embereket, akiknek móka, ha sárba tiporják az ember önérzetét, bárdolatlan tirpákok, akik az élő fába is belekötnek. És a nagyon aranyos, tényleg segítségre váró és segítséget adók csoportja. Hogy kikből van több, azt csupán azért is nehéz megítélni mert a rossz az ugyebár sokkal többnek tűnik.
2011. jún. 6. 21:35
32/164 anonim válasza:
Az én kérdéseimet is legtöbbször kiforgatják, hülyeséget "poént" írnak rá ami nagyon nem vicces, sőt...Azt is utálom mikor teszik az álszentet. Volt egy kérdésem, hogy egy olyan pasi nyomul rám akitől kiráz a hideg. Erre le lettem oltva mindenféle ribinek, hogy bármennyire is nem tetszik, akkor is adjak esélyt neki mert attól még biztosan nagyon jó ember, meg milyen egy beképzelt p*csa vagyok mert lekoptattam. Írtam hogy nem tudom ők mit szólnának ha olyan ember tapadna rájuk akit utálnak, erre mondták többen is, hogy ők biztosan elmennének vele randizni hogy megismerhessék...
Vagy volt pl egy egészséggel kapcsolatos kérdése, és rögtön jöttek azzal hogy biztosan annyira ügyetlen vagyok, még most is magam alá pisilek, meg ilyenek :D
Némelyik nagyon beteglelkű...
2011. jún. 6. 21:36
33/164 anonim válasza:
Igy van mert a legtöbb ide járó lekisérült,irigy rosszindulatú dögöljön meg a szomszéd tehene is tipus.
Vannak akik fos kapcsolatban élnek és ha valaki leirja ide hogy ő váltott bejött neki és most boldog,azt darabokra tépik,mert roppant irigyek az ilyenek arra aki nem üldögélt a fos felett,persze kéyelmes a saját fosunkért mást okolni,a legtöbben idejönnek belerúgni másokba,mert épp sérelem érte őket az életükben,mások baján csámcsognak,mert a sajátjuk addig kisebbnek tűnik.ez mind pszichológia,de sajnos én nem csak a gyakorin tapsztalom ezt hanem a valóságban is.
2011. jún. 6. 21:40
34/164 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! :D A kérdés nepszerűségéből látható, hogy tényleg probléma ez itt :( Nem mintha tudnánk rajta változtatni, csak legalább nem én vagyok az egyetlen "túlérzékeny" itt... :-)
2011. jún. 6. 21:41
35/164 A kérdező kommentje:
:DDDDD
2011. jún. 6. 21:47
36/164 anonim válasza:
Engem az húz fel ha kérdezek valamit aztán írnak egy bunkó választ vagy én válaszolok valamire és leoltanak.Aztán ha kérdezem hogy miért csinálta, és visszaszólok szinvonalasabban akkor rögtön olyan választ írnak hogy túl érzékeny a lelkivilágom meg túl gyerek lelkem van vagy valami ilyesmi hülyeséget, pusztán azért mert normálisan visszakérdezek miért ilyen hangnemben írt nekem. Ha persze ocsmány módon válaszolnék az oltásra biztos nem azt magyarázná hogy érzékeny a lelkivilágom, de minek legyek bunkó aljas kcsg?
2011. jún. 6. 21:48
37/164 anonim válasza:
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad. Most legalább kiélhette a dühét, örül hogy bunkó..:D Bár itt a jó válaszadók többen vannak, szóval ne csodálkozz hogy lepontoznak... Kérdező, ne törődj vele, van baja szegénykémnek...:)
2011. jún. 6. 21:50
38/164 anonim válasza:
21:10 vagyok :D
te nagyon aranyosat írtál Mark:D
2011. jún. 6. 21:51
39/164 anonim válasza:
mark86
látod leppurd,te bunkó!! itt mindenki sír hogy ki milyen bunkó,leírtam a véleményem és úgy húzzák le a válaszomat mint az állat! nem mintha zavarna csak érdekes hogy itt mindenki ari,közben meg halkan,csendben alattomos!
tisztelet a kivételnek!
2011. jún. 6. 21:51
40/164 A kérdező kommentje:
Hát csak viccből írta szerintem :D Vagy ha nem, én akkor is röhögtem rajta, mert olyan abszurd volt itt így ez :D Amúgy jaja, nekem is azt szokták mondani még azt is, hogy gyerekes vagyok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!