Titeket is mindig megbántanak ezen az oldalon a
válaszolók?
Figyelt kérdés
Én nem tudom, miféle emberek írkálnak ide :( Élőben, akikkel szoktam lenni (pedig nemcsak családdal meg barátokkal vagyok!), sose bántanak meg, nagyon ritka, hogy valaki csak egy kicsit is megbántson, de tényleg. Még egyetemen a csop.társak se szoktak soha beszólni semmit... De ide ha felteszek egy kérdést, mindig kiforgatják a szavaimat meg mindenféle rossz dolgokat feltételeznek rólam, meg mindig megpróbálják "megmondani a frankót", mintha valami kis hülye lennék, meg nem is tudom, milyen típus van még, de nekem ezek annyira rosszul esnek! :'( Nektek nem? :( Mert persze sok más kérdésnél is ezt látom, nemcsak a sajátjaimnál... Olyan nulla empátiával rendelkező emberekkel van tele ez a fórum, vagy oldal, vagy mi ez :S
Sok gyökér van a világon. Egyesek csak az interneten tudnak nagyfiút/nagylányt játszani. Névtelenül/látatlanul könnyű másnak beszólogatni.
Fizikai síkon ez már nem biztos hogy menne nekik. Szemtől szembe azért nagyon más a dolog. (1-2 pofon is becsúszhat, ugye)
Itt élik ki magukat.
2011. jún. 6. 21:14
12/164 anonim válasza:
Nem olvastam el az előző válaszokat, csak annyit mondanék, hogy ezek azok az emberek, akiket a való életben elnyom a férjük/feleségük/főnökük, stb., de túl gyávák, hogy kiálljanak magukért, és itt érzik nyeregben magukat, itt megmutatják, ki a jani... Kompenzálnak. Legtöbbször ráadásul nick nélkül, de a nick is mit ér...
2011. jún. 6. 21:16
13/164 anonim válasza:
Teljesen egyet értek veled, engem is mindig csak bántanak:(
14/164 anonim válasza:
Hát tudod,sokan vannak ilyenek,akik ezzel szórakoznak.Egészségükre!Engem is sokszor megbántottak már itt.='/
15/164 A kérdező kommentje:
Fú, mennyi válasz, köszönöm! :D Meg tök jó, hogy mások is így látják! :)
Igen, hát bunkó, provokatív kérdésekre tényleg nem kell "szépen" válaszolni, én azt hívom hülye kérdésnek. Nem azt, mikor valaki tudatlan, mert a tudatlanokat is mindig leszólják itt, vagy ha fel is világosítják, olyan bunkó hangnemben teszi, hogy... :S
16/164 anonim válasza:
mark86
21:10-es remélem én nem tiportam a lelki világodba! :D
17/164 anonim válasza:
Ez csak az anonimitás miatt van, nyilván szemtől-szembe azok az emberek sem mondanák azt, amit mondanak...
egy pszichológus
2011. jún. 6. 21:18
18/164 anonim válasza:
Sajnos sokan hiszik az, hogy ez a weblap arra való, hogy a sikertelen, elcseszett életükért itt kell magukat kompenzálniuk az elszenvedett frusztrációikért. Kb annyi intelligenciára vall, mint egy tehénszar.
2011. jún. 6. 21:18
19/164 anonim válasza:
Velem általában kedvesek szoktak lenni, igazán elvétve akad csak egy-egy "vicceskedő".
2011. jún. 6. 21:20
20/164 anonim válasza:
Ja, főleg az a mark86 a nagyonbunkó, meg régen az a leppurd, meg az a h4x0r ezek mind-mind olyan gonoszak :=(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!