Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Titeket is mindig megbántanak...

Titeket is mindig megbántanak ezen az oldalon a válaszolók?

Figyelt kérdés
Én nem tudom, miféle emberek írkálnak ide :( Élőben, akikkel szoktam lenni (pedig nemcsak családdal meg barátokkal vagyok!), sose bántanak meg, nagyon ritka, hogy valaki csak egy kicsit is megbántson, de tényleg. Még egyetemen a csop.társak se szoktak soha beszólni semmit... De ide ha felteszek egy kérdést, mindig kiforgatják a szavaimat meg mindenféle rossz dolgokat feltételeznek rólam, meg mindig megpróbálják "megmondani a frankót", mintha valami kis hülye lennék, meg nem is tudom, milyen típus van még, de nekem ezek annyira rosszul esnek! :'( Nektek nem? :( Mert persze sok más kérdésnél is ezt látom, nemcsak a sajátjaimnál... Olyan nulla empátiával rendelkező emberekkel van tele ez a fórum, vagy oldal, vagy mi ez :S
2011. jún. 6. 21:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/164 anonim ***** válasza:
95%

Egyszerű:

- ez egy arc nélküli fórum, anélkül nagyon könnyen beszél mindenki hogy vállalná az arcát és a nevét

- itt nincs szubjektivitás, azaz a való életben finomabban beszél az ember a szeretteivel, barátaival akkor is ha nem ért egyet de itt mivel nem vagyunk egymás ismerősei, barátai, nem számít sokaknak hogy kedveskedjenek, csak megmondják a tárgyilagos lényeget.

- sokfélék az emberek, és te a való életben megválogathatod hogy csak a normális kedvesekkel barátkozz vagy beszélgess, de itt nem. Itt azok is válaszolnak akiknek nyers stílusuk van, akik bunkók.

- sokan itt élik ki az életben meglévő frusztrációikat (pl. szürke egerek akik a való életben mindent elfojtanak mert nem mernek semmit elmondani főnöküknek, anyjuknak, férjüknek, barátnőnek) hát itt kiadják a "na azért nekem is van véleményem és ki is nyitom a számat de nagyon" elfojtott énjüket.

Ezek közül az okok közül válogass :)

2011. jún. 6. 21:24
 22/164 anonim ***** válasza:
60%

mark86

szia leppurd!! :DDD

2011. jún. 6. 21:24
 23/164 anonim ***** válasza:
93%
Leppurd az nagyon bunkó, meg volt valami ß betűs csajszi is az is eléggé az volt. Általában szeretik leszólni az embert azért hogy többnek érezzék magukat.:(. Pl : Gyakran tesznek fel ilyen kérdéseket hogy milyen vagyok, kövér vagyok-e ...stb. Na ugye itt is jön a leszólogatás hogy fú de ronda meg hát minden...Kevés a normális válaszadó sajnos.:(
2011. jún. 6. 21:25
 24/164 anonim ***** válasza:
82%
mark 86 egyszer valahova egy nagyon aranyos választ ír, őt még nem láttam bunkónak :)
2011. jún. 6. 21:25
 25/164 anonim ***** válasza:
63%
:/ nekem nem is szoktak válaszolni
2011. jún. 6. 21:28
 26/164 anonim ***** válasza:
94%

A kérdéseimre még sohasem érkezett egyetlen bántó komment sem.

A válaszaimra szoktak beszólni, de általában csak az idióta fajták, aki ugyanis vitatkozni akar, az nem beszól :)

2011. jún. 6. 21:30
 27/164 anonim ***** válasza:
56%

mark86

mert még nem voltál a sport-mozgás-egyéb rovatban! :)

mindenhol elmondom a véleményem,és próbálok mindig emberhez méltó hangot megütni.

kivétel a fenti rovat,mert ott a testépítők nem kislányok vagy érzelmes virágszálak! ha egy étrend sz@r az sz@r,ha valaki koxolni akar,vagy nyárra hatalmas bicepszet az meg 1 k.csög! ennyi!motiváló ha valakihez keményen beszélnek,az egy külön kis világ,érdemes benézni! :)

ha mást nem nyomkodtok ránk pirosat..

28/164 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is kiforgatják a szavaimat, és van 1-2 ember aki pl egy állás témájú kérdésemnél a családi hátterem boncolgatta, és olyan dolgok miatt sértegetett amik valójában nem is léteznek... hihetetlen hogy arc és név nélkül milyen bátrak az emberek :/
 29/164 anonim ***** válasza:
89%
Igen.
 30/164 anonim ***** válasza:
93%
Én azt nem szoktam érteni , mikor én őszintén elmondom a véleményem meg hogy szerintem így, szerintem úgy ( ha tanácsot kérdek ) és utána én kapok hogy miért mondom ezt mert minek meg hülyeség. :S
2011. jún. 6. 21:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!