Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Összegyűjtjük a régi meséket?

Összegyűjtjük a régi meséket?

Figyelt kérdés
Főleg a régebbi Minimax-os meséket kellene összegyűjteni, hisz akkoriban annyi jó rajzfilom ment, amelyeket esetleg most is megnéznénk. Ha kommentálni szeretnéd a sajátodat, itt azt is megteheted!
2010. júl. 6. 08:44
 81/94 anonim ***** válasza:
Louie élete, Totally Spies, Babar
2013. aug. 22. 23:35
 82/94 anonim ***** válasza:
100%
De pl. sehol sem láttam a Kukori és Kotkodát.
2013. aug. 24. 22:36
 83/94 anonim válasza:
100%

itt van annak a focisnak a linkje, angolul sok resz fenn van, ha jol emlekszem Focitortenelem volt a neve, ezert nehez megtalani, angolul Football Stories a neve.

https://www.youtube.com/watch?v=DEISRBbX9ZU

2013. szept. 10. 11:04
 84/94 anonim válasza:
100%

Az elozo vagyok, itt van nehany meg:

Sandokan, Kablam, Pitke ormester, Az elso ho (karacsonyi, teli mese)

En annak a mesenek a cimet keresem, ami ha jol emlekszem csak egy reszbol allt. Egy kislany korcsojazott, az edesanyja nagyon beteg volt, es volt egy vetelytarsa a kislanynak. Annak az anyja a versenyen belekohogott a mikrofonba, es a kislany osszezavarodott, de a rivalis kislany odaadta neki a nyeremenyt. A lany es az anyja is szokek voltak es nagyon szegenyek, mindez telen tortent.

2013. szept. 10. 11:17
 85/94 anonim válasza:
100%
utolso, az a Benjamin es a jeghercegno volt:)
2013. nov. 23. 14:32
 86/94 Big@ válasza:
Heló, én egy olyan mesét keresnék, ami minimum 10 éve mehetett, az m1-en vagy a DunaTV-. Talán Ausztráliában játszódhatott, az maradt meg nekem belőle, hogy volt egy sötétebb bőrű srác, fekete haja volt, a szerelmét valami átok érte asszem és nem tudom mikor és milyen időközönként de antiloppá változott valamint volt egy társa a főhősnek aki egy nyúl volt de a nyúl az embertestű volt csak az arca volt nyúl. És volt a gonosz, amiről csak azt jegyeztem meg, hogy a majmai ha megharaptak valakit ilyen majomfej szerű tetoválás maradt a helyén. Régóta keresem de egy oldalon se leltem meg, stílusban a Sandokanra vagy az Elsüllyedt világokra hasonlíthatnak az emberek benne.
2014. febr. 5. 21:43
 87/94 anonim válasza:
Nekem eszembe jutott egy mese. Egy macskáról szól,akivel mindig történik valami. Edinburgh-ban játszódik még a címében is benne van,hogy Mckenzie Edinburg-ból.. Annak mi a pontos címe? :)
2014. máj. 21. 09:26
 88/94 tomi63 válasza:

erre többen voltak kíváncsiak: https://www.youtube.com/watch?v=zM_Rc6V-OCU

én pedig egy olyan mese címére nem emlékszem amiben volt egy rózsaszín madár, azt hiszem hogy a neve albert volt

2014. júl. 28. 00:09
 89/94 anonim válasza:
Úristen, annyira király, hogy ennyien szerettétek ezeket rajzfilmeket :) Azt hittem, ezzel csak én vagyok így, de ezek szerint rajtam kívül is elég sokan hiányoljátok a "régi" Minimaxot. :) Milyen klassz mesék mentek rajta! De jó kicsit nosztalgiázni... :3 :)
2014. júl. 29. 19:30
 90/94 anonim válasza:
A rózsaszín madaras mese címe : Albert mondja... a természet jobban tudja
2015. máj. 4. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!