Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Összegyűjtjük a régi meséket?

Összegyűjtjük a régi meséket?

Figyelt kérdés
Főleg a régebbi Minimax-os meséket kellene összegyűjteni, hisz akkoriban annyi jó rajzfilom ment, amelyeket esetleg most is megnéznénk. Ha kommentálni szeretnéd a sajátodat, itt azt is megteheted!
2010. júl. 6. 08:44
 41/94 anonim ***** válasza:
100%

Az en kedvencem az Elhagyott Jatekok volt,amiben volt az a baba meg a maci aki utalta a keltbimbot!:):D

Eszembe jutott meg par:Elsullyedt vilagok,Doktor Bubo,Miss Malard nyomoz,Providence a rejtelyes kisvaros,Andersen a mesemondo,Blinky Bill kalandjai,Apu es En(szemely szerint ezt a kettot utaltam xD)

2010. júl. 8. 18:45
 42/94 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy megnéztem én is Urmel képeit és nem ezek voltak,most 3D-s akkor meg rajzfilm volt,ez az új nem jó...
2010. júl. 8. 22:53
 43/94 anonim ***** válasza:
100%

Ha "esetleg most is megnézném" akkor tudom ajánlani a: [link] -t

Ird be Gugliba a keresett mesét és töltsd le őket ezzel ha akarod^^

2010. júl. 14. 15:52
 44/94 anonim válasza:
100%
Ezek jók. De volt egy olyan mese amelyben egy öreg bácsi mondta hogy hogy müködnek a dolgok és hogy, hogy találták fel a ilyen olyan tárgyakat.pl: hogy az autó motorja régebben hogy müködött. Nem tom mi a cime kérlek ha tudjátok irjátok fel lecci.
2011. febr. 20. 11:06
 45/94 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan sorozat, hogy:

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer az:

-ember

-világűr

-történelem

És utolsó te nem a történelemre gondolsz? Abban járták a különféle korokat, és sztem abban mutatták be a feltalálókat, festőket stb.

Mekkora jó mesék voltak azok a régi Minimaxos/Nickelodeonos mesék, Úristen... Ha lesz egyszer gyerekem, csak ilyeneket fogok vele nézetni. Pl amit írtam abból is egy csomó mindent megtanultam akkoriban.

De jó is volt...

2011. márc. 4. 21:36
 46/94 anonim ***** válasza:
A tél 1. hava :))
2011. márc. 6. 16:25
 47/94 anonim ***** válasza:
48%
Billy és Mendy :D
2011. júl. 5. 15:36
 48/94 anonim ***** válasza:
Kimba a kis fehér oroszlán , Marsupilam , Sharon naplója , Miss spider és a napsugár rét lakói , Miss BG , Csutak Úrfi , Bori bari , Bibi Blocksberg , Bibi és Tina , Maya és Miguel , Barbie , Balto , Babar , Arthur , Andersen a mesemondó , Noddy , Yakari , Vándor varangyok ,
2011. júl. 9. 17:24
 49/94 csiszasz válasza:
Én azt a mesét keresem, ami a minimaxon ment és erdőben játszódott. Két süni testvér volt a főszereplő, és valami harkály is volt aki távcsővel nézte az eseményeket! Olyan jó volt az a mese!
2011. júl. 26. 10:20
 50/94 Lacika.89 válasza:
100%

Üdv kedves Kérdező

egy kis segítséget adok. Mondtad, hogy van egy mese, ami egy szigeten játszódik. Volt a minimaxon egy ilyen, remélem egyre gondolunk. Nekem is kedvenc volt régen, talán van még egy pár perc valamelyik részből kazettán.

Az általam gondolt filmben van egy sziget, amelyen egy teknős (teki király) a főszereplő. Van sok barátja, de vannak ellenségei is. Az ellenségei egy kalóz és a cápája, melynek neve Locsi. Ennyit tudok sajnos. nagyon rég ment a minimaxon, a címét már nem tudom, de asszem valamilyen sziget. Ha segítettem ezzel, annak örülök. Ha ez mégsem az, amire gondoltál, azért kíváncsi lennék ennek is a címére.

2011. szept. 11. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!