Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Összegyűjtjük a régi meséket?

Összegyűjtjük a régi meséket?

Figyelt kérdés
Főleg a régebbi Minimax-os meséket kellene összegyűjteni, hisz akkoriban annyi jó rajzfilom ment, amelyeket esetleg most is megnéznénk. Ha kommentálni szeretnéd a sajátodat, itt azt is megteheted!
2010. júl. 6. 08:44
 31/94 anonim ***** válasza:
100%

18:53 köszönöm!:)Most már tudok belőle 3 sort az eddig fél helyett:D

Én nem is tudom hány éves lehettem,de annyira szerettem,olyan aranyos rajzfilm volt:D

2010. júl. 6. 19:06
 32/94 A kérdező kommentje:
Hú, de ügyik vagytok! :o) Rengeteg mesét összegyűjtöttünk, illetve nagyobb részben ti. :) Ha még van valakinek kommentálni valója, írjon! Ja, és voltak a "Repülő bocsok"! Róluk se feledkezzetek meg! :) Amúgy ... Akartam kérdezni, hogy kinek jut eszébe, melyik volt az a mese a Minimaxon, ami egy szigeten játszódott, és azt hiszem, de ez nem biztos, hogy állatok szerepeltek benne? Légyszi, aki tudja, írja meg! Ja, és még: Flipper, Hupikék törpikék! <-Ezek a mesék is jók voltak ^^
2010. júl. 7. 09:25
 33/94 anonim ***** válasza:
100%

Nem Urmel az a Szigetes rajzfilm amire gondoltál kérdező?Beszélő állatok vannak benne meg egy kihalt állat "Urmel" és egy dokival vannak a szigeten.Volt benne 1 pingvin akinek nem volt háza,1 pösze gyík vagy mi a csoda,egy disznó,egy fóka aki mindig énekelt,na meg Urmel és a csajszi(a doki).Ja és volt két tökkelütött akik mindig el akarták rabolni Urmelt.Ennyi jut eszembe róla:)(Persze ha erre gondoltál:P)

Ezt is mennyire szerettem!:D

2010. júl. 7. 11:58
 34/94 anonim ***** válasza:
100%
Alfréd a kacsás válaszoló voltam :D
2010. júl. 7. 11:59
 35/94 anonim ***** válasza:
100%

repülő bocsok? Nem gondos bocsokra gondoltál? Akiknek a pociján minta volt?

:)

2010. júl. 7. 20:02
 36/94 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=ZtqQTjUHhZA&NR=1

Ez az Alfréd eleje, amit idéztem az a vége volt. ^^

2010. júl. 7. 20:06
 37/94 anonim ***** válasza:
100%
de jó köszi:D
2010. júl. 7. 20:39
 38/94 A kérdező kommentje:

20:02

Nézd meg a Google nevű keresőben, ha nem hiszed. :) Repülő bocsok, színesek, édesek, repülésre képesek;)

2010. júl. 8. 14:18
 39/94 A kérdező kommentje:

Az Urmel így nem ugrik be, néztem képeken ... Szerintem nez ez volt az :( Sosem találom hát meg?

A többi válaszolónak is köszi, nagyon jók!

2010. júl. 8. 14:20
 40/94 anonim ***** válasza:
Pampalini,Csip csup csodák
2010. júl. 8. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!