Összegyűjtjük a régi meséket?
Figyelt kérdés
Főleg a régebbi Minimax-os meséket kellene összegyűjteni, hisz akkoriban annyi jó rajzfilom ment, amelyeket esetleg most is megnéznénk. Ha kommentálni szeretnéd a sajátodat, itt azt is megteheted!2010. júl. 6. 08:44
91/94 anonim válasza:
Sziasztok, én is egy ilyen régi Minimaxos mesét keresek, a címét nem tudom, de kb 12 évvel ezelőtt mehetett. Egy családhoz befogadott kis űrlényről szól, azt hiszem lila volt a színe és egy kislány is volt a családban, csak ennyit tudok.
92/94 anonim válasza:
Utolsó vagyok, majdnem két év után megtaláltam. Katie és Orbie a címe amit kerestem. :D
93/94 anonim válasza:
Én 2004-ben születtem :). Nagyon szerettem a minimaxos meséket. Van pár ami eszembe jutott és nem írták előttem, de nem mind minimaxos. Tappancs család (legjobban az rémlik, hogy az egyik nyuszi rozmaring volt), T-rex expressz, mini mentők, rupert maci, benjamin mackó titkos világa, sün alfréd forró nyomon, majomparádé, johnny test, holly hobby, timi a bárány, geronimo stilton, tesz vesz város, pingu, elmo, koni a boci, caillou, hubba bubba, marsupilami, littlest pet shop, elhagyott játékok, kukucska ( ez a minimax után a megamaxon ment este) Van egy pár mese aminek nem tudom a címét, remélem rájön valaki :D : az 1. mese arról szólt, hogy volt egy szőke rövid hajú kislány aki egy hotelben lakott a nagyijával ( emlékszem egy részből egy jelenetre amiben az volt, hogy a kiscsaj egy meghallgatason volt es egy szekben ult es ott mutatták, hogy mennyit várakozott a székben, hogy már feküdt, féloldalasan ült meg ilyenek xd es egy ilyen csapó volt egy ott dolgozó kezébe amit filmekhez hasznának ugye mikor kezdődik egy jelenet.. hátha beugrik valakinek) a 2. nahát itt konkrétan egy 3 másodperces jelenet van előttem. Szerintem valami nyomozós lehetett, az van meg, hogy 2 lány akik talán testvérek (mert elég hasonlóak csak a hajuk kulonbozik, az egyiknek egyenes a masiknak gondor) egy repülőn v helikopteren vannak uu vagy lehet vonaton és szerintem az ellenséget akarták elkapni.. jezusom most eszembe jutott még egy jelenet, ami az volt, hogy volt egy enekes banda es a banda bizonyos tagjait elfogtak es ugye mas emberek koncerteztek akik csalók voltak, mivel ugy ment a zene a mikrofonba, hogy bezárták az eredeti tagokat egy lakókocsiba vagy valahova es nekik kellett enekelni. Végül azt hiszem lebuktak. 3. pedig esténként a minimaxon ment talán az volt az utolsó kis jelenet miután a minimax átváltott megamaxra. Ez nem is egy mese volt hanem egy kis torna ami esténként volt. Úgy emlékszem, hogy valami narancssárga szobában voltak aki ezt előadta hát már nem tudom, hogy nő vagy férfi volt-e de így mozogtak/ tornáztak és gyerekek is voltak körülötte akik csinálták a gyakorlatokat.
94/94 anonim válasza:
#93, szerintem a 2. amit keresel az az Akcióban Mary-Kate és Ashley
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!