Összegyűjtjük a régi meséket?
Üdv mindenkinek.
Most olyat kérek tőletek, ami nem egyszerű. A minimaxon a következő mesék tetszettek: Repülő bocsok, siksalagrimm, providence, doug funnie, marsupilami.
Ezek közül csak a Doug van meg, viszont mind a 24 része videókazettán. Ha valakinek megvan a többi közül valamelyik, feltétlenül keressen meg, ha meg valakinek kell a Doug, írjon. lehet hogy kicsit eltart a digitalizálás, mert nincs asztali gépem, csak tv tunerem, de megolható a digitalizálás.
A Willy Fog részek is érdekelnek.
a fox kidsen ment még a született kémek, a vuncspuncs a varázskoktél, a valter melon, az oggy és a svábbogarak... imádtam... ŁŁŁ
a többit még egyszer nem sorolom fel:)
Hali mindenki!:)
Nekem a Marcelino volt nagy kedvencem, nem tudjátok hol lehet visszanézni? :( hiányzik :$ és jó lenne újra látni a részeket, főleg, hogy nem emlékszem, hogy a kisfiú a végén meghal-e vagy nem :(
Sziasztok!
Valaki nem tudna segíteni? Egy olyan mesét keresek, ami már elég régen, kábé 10 éve ment (szerintem a minimaxon) és tündérekről szólt, akik egy erdőben éltek, meg voltak koboldok (vagy manók?) akikkel nem voltak jóban. De volt egy tündérlány meg egy kobold v. manó fiú akik szerelmesek voltak. Ennyire emlékszek belőle.(:
Uhh Snorks, vagyis Szippancsok :D
Annyira szeretteeeeemmm...Talán a Pufókával egyszerre ment, vagyis egymás után, de ugyanazon a csatornán. Talán az Msat-on?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!