Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Összegyűjtjük a régi meséket?

Összegyűjtjük a régi meséket?

Figyelt kérdés
Főleg a régebbi Minimax-os meséket kellene összegyűjteni, hisz akkoriban annyi jó rajzfilom ment, amelyeket esetleg most is megnéznénk. Ha kommentálni szeretnéd a sajátodat, itt azt is megteheted!
2010. júl. 6. 08:44
 51/94 Lacika.89 válasza:
100%

Üdv mindenkinek.

Most olyat kérek tőletek, ami nem egyszerű. A minimaxon a következő mesék tetszettek: Repülő bocsok, siksalagrimm, providence, doug funnie, marsupilami.

Ezek közül csak a Doug van meg, viszont mind a 24 része videókazettán. Ha valakinek megvan a többi közül valamelyik, feltétlenül keressen meg, ha meg valakinek kell a Doug, írjon. lehet hogy kicsit eltart a digitalizálás, mert nincs asztali gépem, csak tv tunerem, de megolható a digitalizálás.

A Willy Fog részek is érdekelnek.

2011. szept. 11. 22:18
 52/94 anonim ***** válasza:

a fox kidsen ment még a született kémek, a vuncspuncs a varázskoktél, a valter melon, az oggy és a svábbogarak... imádtam... ŁŁŁ

a többit még egyszer nem sorolom fel:)

2011. szept. 24. 16:10
 53/94 anonim válasza:

Hali mindenki!:)

Nekem a Marcelino volt nagy kedvencem, nem tudjátok hol lehet visszanézni? :( hiányzik :$ és jó lenne újra látni a részeket, főleg, hogy nem emlékszem, hogy a kisfiú a végén meghal-e vagy nem :(

2011. nov. 14. 21:03
 54/94 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Valaki nem tudna segíteni? Egy olyan mesét keresek, ami már elég régen, kábé 10 éve ment (szerintem a minimaxon) és tündérekről szólt, akik egy erdőben éltek, meg voltak koboldok (vagy manók?) akikkel nem voltak jóban. De volt egy tündérlány meg egy kobold v. manó fiú akik szerelmesek voltak. Ennyire emlékszek belőle.(:

2011. dec. 10. 12:15
 55/94 anonim válasza:
100%
Előző vagyok. Még hozzátenném hogy nem kicsi gyerekeknek volt a mese, legalábbis szerintem. És a tündérek meg manók embernek voltak megrajzolva.
2011. dec. 10. 12:22
 56/94 anonim ***** válasza:
Utolsó: nekem hasonló mese a Hercegnő és a kobold jutott eszembe, de mondjuk az mesefilm volt, nem Minimaxos sorozat...
2011. dec. 10. 13:02
 57/94 anonim válasza:
100%
Ott volt még a Flúgos futam, Süsükeselyűk, Simsala Grimm, Extreme Dinosaurs (Dínódili), Timon és Pumba, Tarzan, Magilla Gorilla, Tom and Jerry, Scooby-Doo, Oroszlánkirály, Rumcajsz, A Nagy ho ho ho horgász, Bernard, Pumukli, Lucky Luke kalandjai, Pufóka, Flipper, Kukori és Kotkoda, Férdi és Béni, Jatson family, Frakk a macskák réme, Batman, Macilaci, Az Addams family, Varázsceruza, Foxi Maxi, Menő Manó, Snorks stb. Ennyi jutott eszembe. :D
2011. dec. 22. 23:09
 58/94 anonim ***** válasza:

Uhh Snorks, vagyis Szippancsok :D

Annyira szeretteeeeemmm...Talán a Pufókával egyszerre ment, vagyis egymás után, de ugyanazon a csatornán. Talán az Msat-on?

2011. dec. 23. 14:26
 59/94 anonim válasza:
100%
A pufóka előtt adták. Nekem is nagy kedvenceim. Amit tudok azt megszerzem :D. Amúgy nincs meg nektek véletlenül az Extreme Dinosaurs? Azt sehol sem találom ill. a másik az Albert mondja a természet jobban tudja? Nagyon örülnék ha ezt a kettőt valaki feltöltené valahova.
2011. dec. 23. 17:00
 60/94 anonim ***** válasza:
Az állat szigetes mese szerintem a teknős sziget vagy vmi ilyesmi volt, és a repülő bocsokat sajnos csak az első 15 epizódig adták ki DVD-n pedig 39 része van. Imádtam és most nagyon megakartam szerezni, de...
2012. jan. 22. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!