Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Összegyűjtjük a régi meséket?

Összegyűjtjük a régi meséket?

Figyelt kérdés
Főleg a régebbi Minimax-os meséket kellene összegyűjteni, hisz akkoriban annyi jó rajzfilom ment, amelyeket esetleg most is megnéznénk. Ha kommentálni szeretnéd a sajátodat, itt azt is megteheted!
2010. júl. 6. 08:44
 61/94 anonim válasza:
vagy Hans Christian Andersen meséit amit régen mindig leadtak :D meg volt az a grimm testvéres is.. ahol az a dr.kroki vagy ki volt meg a yoyo és mindig be kerültek valami mesébe hogy helyre hozzák :D
2012. júl. 20. 21:45
 62/94 anonim válasza:
Mi annak a mesének a neve, amikor egy egér család utazott egy öreg bácsival?? Sehol sem találom és a neve sem jut eszembe.
2012. júl. 27. 18:45
 63/94 anonim válasza:
100%
Sharon naplója, Varázslatos iskolabusz, Vándor varangyok, Kalandozások a cyber világban, Simsala grimm, Clifford a nagy piros kutya, Arthur, Flipper és barátai, Anne a zöld oromból, Pöttöm George, Eperke és barátai, Franklin, Fiffy virágoskertje, Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal, Rolly Polly Olly, Noddy kalandjai játékvárosban, Bibi Blocksberg, a kis boszorkány, A kockásfülű nyúl, Lolka és Bolka, Frakk, a macskák réme, Játszunk a Szezám utcában, Elsüllyedt világok, Akcióban Mary-Kate és Ashley, Mr.Bean, Thomas, a gőzmozdony, Mentőosztag, Hunyor major, Duda és pocsolya, Horseland lovasklub, Én kicsi pónim, Maya és Miguel, Koboldok és tündérek földjén, Magyar népmesék, Mesék Mátyás királyról, Babar, Bob és Bobek utazásai, Mézga család, Pumukli, Vízipók csodapók, Marsupilani, Kis királylány, Jane és a sárkány, Marcelino, Elhagyott játékok, Doktor Bubó, Toupou, Blinky Bill, Csutak urfi, Anderson a mesemondó, Erdei tanoda, Miss Spider és a napsugár rét lakói, Doug, A nagy ho ho ho horgász, Providence, a rejtélyes kisváros, A bűvös körhinta, Moby Dick, Irány dínóföld!, Rupert maci kalandjai, Yakari, Bindi, a dzsungel lánya, Animalia, Inami, Rejtélyek Tesz-Vesz városban, Miss BG, Koala Brothers, Miss Mallard nyomoz, Egyszer volt, hol nem volt.. a Föld, Holly Hobbie és Barbie mesék, 3-2-1 Űrpingvinek, A bűvös körhinta, Vili és Nosza, Bibi és Tina, Lilla állatkertje, A rút kiskacsa és én, valamint volt akkoriban Staraoke és Minimax híradó. :) Ezekre emlékszem, nagyon sokat gondolkodtam amíg eszembe jutottak :D Nem tudom, hogy ezek közül melyik megy jelenleg, de párat igazán visszatehetnének, sokkal jobb lenne a Minimax, lehet többen is néznék. :D Régen nagyon jó volt :D
2012. aug. 5. 01:43
 64/94 anonim válasza:
Horseland Lovasklub Fú nagyon szerettem..:DD
2012. aug. 28. 16:34
 65/94 anonim ***** válasza:
100%

Emlékeztek még az Elveszett világra? (nem az Elsüllyedt világokra gondolok) [link]

Szeretném visszanézni valahol, egyik kedvencem volt...Kár, hogy már nem vetítik... :(

2012. szept. 1. 22:25
 66/94 anonim válasza:
100%

Végig olvastam mindet, de nekem még 2 eszembe jutott, amik nem lettek megemlítve, sajnos a címüket nem tudom.

Az egyik egy erdőben játszódott, egy süncsaládról szólt, egy fiú és egy lány süni volt a főszereplő. Annyira emlékszem még,m hogy amikor nem volt nekik suli akkor azt énekelték, hogy "Nincs iskola, tiszta csoda,..." és közben körbe-körbe táncoltak.

A másik egy focis volt, egy öreg, alacsony emberke napszemüvegben mondta el a foci szabályait, volt egy társa, aki egy mikrofon volt. :D Ja, és a főcímdalban azt énekelték, hogy "Fair-play, Fair-play..."

Ha valakinek eszébe jut légyszi segítsen, mert nem tudom mi volt a nevük.

2012. okt. 21. 18:18
 67/94 anonim ***** válasza:
A sünös nem a Tüskeböki és pajtásai?
2012. okt. 21. 19:04
 68/94 anonim válasza:
Nem tudom, volt-e, de az Orson és Olívia... Elveszett játékok:)
2012. okt. 23. 18:27
 69/94 esztusa98 válasza:
Fixi és Foxi :DD
2012. nov. 25. 14:51
 70/94 anonim válasza:

Úr Isten! De jó látni h ilyen sokan emlékeznek még ezekre a mesékre! <3 :D

Amik most mennek azok szörnyűek :S

2012. dec. 1. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!