Összegyűjtjük a régi meséket?
Alfréd, de szerettem... *.*
Alfréd a kacsa egy okos, ügyes kacsa, mert minden jó kis kalandban nyakig benne van. :P
Nils Shorgerson csodálatos utazása a vadludakkal
Cápali és Cápeti :)
A kisvakond, Kököjszi és Bobojsza, Jeammy a csodakutya ( nem biztos h jol irtam )akkor volt a Rémusz bácsi meséi,
Runcájz. Mazsola és Tádé
nem olyan régi, de nagyon szerettem, pedig akkor már elmúltam 18 :-).
Szóval a Jajj a szörnyek! (Büdi, Füli és Pálcika)
Hé Arnold!
Sharon naplója,Frenklin,Magyar népmesék,Marsupilami,Marcelino(nem biztos,hogy jól írtam de "márszelínó"-nak ejtették),Nyomorultak,Ned varázsgőtéje,Mentőosztag,Jacques Cousteau kalandjai,Clifford a nagy piros kutya,Rolly Polly Ollie,Pöttöm George,Cyberchase avagy kalandozások a cyber világban,Rupert Maci varázslatos kalandjai,Doug Dili élete,Grimm mesék
Az "én időmben" ezek voltak:)
Alfréd a kacsa egy okos, ügyes kacsa, mert minden jó kis kalandban nyakig benne van.jajj annyira szerettem még most is szoktam dúdolgatni,de csak addig jutottam el,hogy:Alfréd a kacsa egy okos, ügyes kacsa...tovább nem tudtam pedig annyit gondolkodtam rajta:D
akkor még szerettem:Ned varázsgőtéje,Tüskiböki és pajtásai,Franklin,Frakk,Népmesék,Sharon naplója,Kis királylány,Noddy kalandjai Játékvárosban,Mézga Család,Arthur,Hupikék törpikék(rtl klub)na és a kedvencem Dug Dili azt még most is megnézném annyira szerettem,nem megy még valahol?:D
Na és megnéztem Barbie minden változatát,abból a kedvencem Barbie a koldus és Hercegnő,azt még most is szeretem,olyan szépek a dalok benne:D
Még néha most is megnézek 1-2 rajzfilmet,de már olyan gagyik mennek,átkapcsolom a minimaxra és nem ismerem a meséket..
Louie élete!!!
meg volt valami vöröshajú csaj is, a régebbi időkben játszódott, volt vmi olyan rész, hogy kap 25 centet asszem és elkölti minden marhaságra az anyja vagy nemtomkije meg megharagszik... és volt benne vmi szőke ribi is xD
meg volt vmi Tofuk is...
előző vok:
hunyor major, Bibi Blocksberg, simsalagrimm,
Charley és Mimmo, Miss Spider és a Napsugár rét lakói, Anne a zöld Oromból (megtaláltam, ez a címe :))
Maya és Miguel, Vándor Varangyok (hú, de utáltam), Jane és a sárkány, Urmel (!!), bob és bobek + az Artúrt énis imádom :D
15:37-nek
Alfréd a kacsa, egy okos, ügyes kacsa, mert minden jó kis kalandban nyakig benne van.
Fröcsköl, pancsol, nevet, mert szereti a vizet.
Sok kalandja során megszereted ám! asszem
(5 éves voltam akkor ) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!