Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Összegyűjtjük a régi meséket?

Összegyűjtjük a régi meséket?

Figyelt kérdés
Főleg a régebbi Minimax-os meséket kellene összegyűjteni, hisz akkoriban annyi jó rajzfilom ment, amelyeket esetleg most is megnéznénk. Ha kommentálni szeretnéd a sajátodat, itt azt is megteheted!
2010. júl. 6. 08:44
 71/94 anonim válasza:

07-27 18:45

szerintem az a Tekerger csalad vilagkoruli tekergesei...meg szerettem az egeruti kalandokat is de asszem az a dunan ment

2012. dec. 5. 01:12
 72/94 anonim válasza:
2012. dec. 21. 20:54
 73/94 anonim ***** válasza:
Nekem nagy kedvenceim voltak Az igazi szellemirtok es Jackie Chan kalandjai
2013. ápr. 28. 17:40
 74/94 anonim válasza:
Nekema régi minimaxon futó focis mesének a címe kell. Egy öreg bácsi mesélt a fociról és volt egy mikrofonos haverja. A címét valaki tudja?
2013. máj. 25. 19:11
 75/94 Gokusssj5 válasza:
Szerintem a Dragon Ball a legjobb Anime és az is marad örökre.. Egyik legszebb emlék Régről "szerintem"
2013. jún. 28. 19:50
 76/94 anonim válasza:
Régebben adták a minimaxon. Focis mese volt. Volt benne egy öreg bácsi meg egy mikrofon ők meséltek ilyen futball történelmet. Nagyon szerettem azt a mesét. Esetleg a címét nem tudja valaki?
2013. júl. 22. 12:07
 77/94 anonim ***** válasza:

:))

1.) Volt még a 80 nap alatt a Föld körül Willy foggal ( you tuben fenn is van az összes rész!!)

2.) Aztán willy Fog újabb kalandjai :)

3.) Ja és még valami!!

Ha minden a Minimaxon sugárzott mese érdekel, akkor kérlek nézd meg ezt :

[link] !!! itt minden vetített mese címe ott van :))

2013. aug. 10. 03:29
 78/94 anonim ***** válasza:

Ezek közül nem mindegyik volt Minimax-os, de azért leírom, mert biztos sokan keresitek :)

Szóval

Hódító hódok

Hé, Arnold

Fecsegő tipegők

Ren és Stimpy show

Rocket Power

Rocko modern élete

Macseb

Ginger naplója

ja és ezt is javaslom:

[link] :P

ha eszembe jut még valami, megosztom veletek :))

2013. aug. 10. 03:38
 79/94 anonim ***** válasza:
hát nem olvastam végig az összes kommentet szóval nem tudom melyik volt már.. de én főleg a Cartoon Network-ös meséket szerettem, pl Tom és Jerry, Fosterék háza, Billy és Mandy, Görcs ikrek, Edd, Ed és Eddy, Bátor a gyáva kutya, a Minimaxon az Arthurt néztem egyedül, Jetixen/Fox Kids-en Andy a vagány, Három jóbarát és Jerry. most hirtelen ennyi jut eszembe.
2013. aug. 22. 17:58
 80/94 anonim ***** válasza:

CN-esek?

Pindúr Pandúrok, Dexter Laboratóriuma, Bátor, a gyáva kutya?

2013. aug. 22. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!