Nem unalmas az élet?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy személy szerint nagyon unalmasnak találom.Haza jövök a suliból,tanulás,tv/gép és fürdés alvás,így megy az életem és semmi!Hétvégén is tanulás aztán tv/gép,vagy barátnőm fent van és dumálunk nem szoktam el járni sehova, mert nem szeretek meg hát csak sétálgatni a városban az is dögunalom.Amikor,meglátok egy jó fantasy filmet(pl:Avatar,Alkonyat stb.)teljesen elvarázsol és azt gondolom magamban,hogy milyen jó is lenne így az élet,izgalmas és szép de ez mind ugye csak kitalált dolgok.Ti hogy vagytok ezzel?Nektek nem unalmas nem lenne jó bele egy kis "szín"?2009. dec. 18. 09:29
41/50 anonim válasza:
Kedves kommentelők. Azthiszem ez az én régi kérdésem. És ha ez igaz akkor a helyzet ugyan olyan szar. Válaszoltam a saját kérdésemre de reméllem csak tévedek
42/50 anonim válasza:
Most már 2021 van, itt a koronavírus! Végre egy kis izgalom! Én sem érzem olyan jól magam, hiányzik valami. És ha belegondolok, milyen gyorsan telik az idő...nekem szerencsém van, mert szeretek olvasni főleg most idegen nyelven, és szeretem hallgatni is a nyelvet, most ez a hobbim. Meg zongorázom is, ez is csak hobbi, nem vagyok olyan hűdejó benne, de addig sem gondolkozom azon hogy unalmas az élet, annyira kell koncentrálni, és szeretem.
43/50 anonim válasza:
Most már 2022 covid megborsozva egy kis háboruval nekem nem volt unalmas ukrajnabol nagyszülőkhöz menekülni Debrecenbe 😃😃
44/50 anonim válasza:
Sziasztok!
Szerintem is uncsi az élet. :D
45/50 anonim válasza:
2023-ban is unalmas az élet :).
46/50 anonim válasza:
#15-ös vagyok. Hát velem nagyon sok minden történt az elmúlt 10 évben. Lenyomtam a sulit, 2014ben végeztem, azóta melózok. A barátnőmet akit a 2013-as válaszomban említettem végig segítettem egy egyetemen, aztán ő is dolgozni kezdett. Összeköltöztünk, tök jól éreztem magam, izgi volt az élet, komolyra fordult és 2022 nyarán eljegyeztem. Rámondhatjuk hogy tök jó dolgok történtek kb 2016 óta. Persze a 2013-as csóróság kicsit mérséklődött, de pl a Simson azóta is ugyanúgy a garázsban áll elromolva, de legalább eljutottam pár helyre, lett autóm amit nagyon akartam, ilyesmik. Aztán 2023 elején MINDEN tönkrement. A menyasszoynom bejelentette hogy viszonya van és ezért kidob, mert a másik kell neki. Az utolsó nagyszülőm akit szerettem sajnos eltávozott. Kidobtak az albérletből a szakítás után 3hónappal, pedig azon voltam hogy én maradhassak a lakásban és ne az ex menyasszonyom. Egyik napról a másikra azonnal meg kellett műteni vakbélgyulladással. Kicsi az esély hogy ebbe valaki belehal, átlagosan 1% de én majdnem ottmaradtam. Most a családom olyan szituba került, hogy lehet hogy nekem kell eltartani 4 munkanélkülit. Igazából nem rinyálok, elfogadtam már a sz*r sorsomat, csak simán helyzetjelentek. Visszasírom a 2016 és 2023 közötti időszakot, sőt. Visszasírom mikor a #15-ös választ megírtam, mikor még minden bajom annyi volt hogy unatkozok és hogy nem tudok elmenni rope-swingelni. Röviden összefoglalva: az élet mostmár nem unalmas, hanem kib*szott sz*r és egy b*szottnagy csalódás az egész. Egyre vonzóbb kiugrani az erkélyről. Na sziasztok, pár év múlva írok megint. Veletek mizu?
47/50 anonim válasza:
Munkanélküli vagyok, még mindig sajnos. Itthon akartam maradni, de most fontolgatom hogy kimegyek Ausztriába. Itthon eddig csak rossz tapasztalatom volt a munkakereséssel. Hülye kérdések, tesztek...belefáradtam
48/50 anonim válasza:
az de még mennyire. szerintem nem is lehetne máshogy.
49/50 anonim válasza:
5 éve válaszoltam, csak még fosabb lett minden.
50/50 anonim válasza:
2 éve válaszoltam ide utoljára. Hát emberek.. törödjünk bele hogy az élet egy igen szar játék. Olyan hirtelen megy tönkre kapcsolat meg minden hogy lassan tényleg nem szabad bárkivel bármit is együtt tervezni. Én 10 éve az első szerelmem után rinyálok akit túlságosan szerettem és azóta se tudok másba szerelmes lenni pedig voltak kapcsolataim. Nekem ő szar életem forrása és nemtudok túlteni rajta. Jelentkezem 2 év múlva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!