Ezt úgy értem hogy személy szerint nagyon unalmasnak találom.Haza jövök a suliból,tanulás,tv/gép és fürdés alvás,így megy az életem és semmi!Hétvégén is tanulás aztán tv/gép,vagy barátnőm fent van és dumálunk nem szoktam el járni sehova, mert nem szeretek meg hát csak sétálgatni a városban az is dögunalom.Amikor,meglátok egy jó fantasy filmet(pl:Avatar,Alkonyat stb.)teljesen elvarázsol és azt gondolom magamban,hogy milyen jó is lenne így az élet,izgalmas és szép de ez mind ugye csak kitalált dolgok.Ti hogy vagytok ezzel?Nektek nem unalmas nem lenne jó bele egy kis "szín"?
Megértelek.De jó lenne.az állandó robot és problémák már teljesen felőröltek.Semmi öröm,mindig a megszokott dolgok,:meló,utazás(regg.este)főzés gyerekek problémái anyagi gondok.Én egy olyan helyre vágyom ahol állandó a napsütés,meleg.Ki nem állom ezt az időjárást,csak ront a hangulatomon,e sajnos nem áll módomban elutazni egy melegebb éghajlatra.
2009. dec. 18. 09:41
2/50 anonim válasza:
detto. nekem is több és több kellene.. nem elég hogy a barátokkal elvagyok. Az élet olyan sablonos, semmi izgalom, semmi adrenalin...igy azt sem bánnám, ha megszállnák a Földet az UFO-k. legalább történne valami =))
2009. dec. 18. 10:20
3/50 anonim válasza:
Stílusváltással izgalmasabb lehetne az életed. Ezek szerint te vagy unalmas, mert unalmasnak látsz mindent. Nekem tuti hogy nem lesznek gyerekeim és már maga ez a dolog feldob.
2009. dec. 18. 13:02
4/50 anonim válasza:
Ja,egyetértek,baromi unalmas.És nekem még öt évig ilyen is lesz.Most még legalább aludni lehet,egyetem alatt majd azt sem:)
2009. dec. 18. 15:22
5/50 Fu-chan válasza:
áááh, véégre valaki!!xD
Ugyan ezen a véleményen vagyok!
Télleg,, mindig ugyanazt csinálom szinte minden nap, és dög unalom, már elegem van!
Olyan jó lenne, ha olyan érdekes és izgalmas lenne az élet, mint az Utolsó léghajlítóba, vagy a Transformers vagy pl: mint ahogy te is mondtad az Alkonyat.....olyan jó lenne
de áhh, igy tök szar..!Tényleg kellene egy kis "szín" bele...
2010. okt. 16. 23:34
6/50 A kérdező kommentje:
Na ugye, mondom én!:D
Na a Transformers az jó!
De fogalmam sincs,hogyan lehetne színesebb:/
Mert ilyenek, mint a filmekben vannak,soha nem fog megtörténni...sajnos...:/
2010. okt. 17. 08:37
7/50 anonim válasza:
én is ezt érzem .. csak valami természetfeletti, vagy valami varázslatos segítene valami izgi .. :'(
2011. márc. 11. 18:42
8/50 anonim válasza:
De. Unalmas az egész és szar. Tavaly ilyenkor majdnem kinyúvadtam... lehet jobb lett volna, mint ez a mókuskerék.
2011. márc. 12. 18:16
9/50 Fu-chan válasza:
Áhh de rég írtam ide..., nem baj frissítemXD
Mióta rákerestem nagy unalmamba a googleba arra hogy "az élet unalmas", és megtaláltam ezt azt oldalt ezzel a kérdéssel, azóta ennek örülökxD, valaki végre kimondta azt amit én is kiakartam már nagyon rég:)
Jahh, és igazad van, sajnos sose lesz semmi érdekes...., mert ami filmekbe van, az csak film...de legyen már 2012 akkor legalább talán történik valami érdekes..:)XD
(bocs asok szövegértxD)
2011. márc. 20. 21:22
10/50 anonim válasza:
Minden csoda három napig tart. Egy örök törvényt fedeztem fel a létezésben, azt,hogy minden és mindenki unható egy idő után. Lehet rendszeresen beújítani, egy idő után kifogy a készlet,akármiről is legyen szó. Végső elfásultságban pedig rezignáltan jobb elviselni a megsemmisülés kötelező tudatát. Gané egy dolog úgy elpusztulni,ha valaki nagyon élvezi az életet. Hasznos is lehet az unalom. Abba is bele kéne gondolni,hogy valamilyen szinten mindnekinek mókuskerék, unalom az élete. Csak annyi ,hogy van akinek unalmas, van akinek meg még unalmasabb. Bár jellemfüggő is, van aki kevésbé igényli a változatosságot. Van aki igényelné, de korlátozva van sok minden tényező miatt,amiről főleg nem tehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!