Mi az élet értelme? Az, h megszületünk, felnövük halára melozuk magunkat, és meg halunk, és egész életünk tiszta unalmas! Enek mi értelme van, érdemes egyáltalán élni?
"Az élet célja a küzdés maga"
Madách;Az ember tragédiája
semmi értelme nincs. :/ legalábbis én igy gondolom...
16/L
utolsó: 16 éves létedre sokat tudhatsz róla :)..., aranyos vagy, kár hogy nincs igazad
válasz: mindenki maga alakítja az életét, próbálj meg kikapcsolódni, barátokkal elmenni szórakozni, lásd meg az élet szépségét, ha mosolyogsz, a világ is visszamosolyog rád, tapasztalat ;)
A te életed lehet unalmas, de az enyém biztos nem. Kiélvezem minden pillanatát, imádok az élvezeteket habzsoltni, imádok élni. Én boldog vagyok!
Amúgy miért nem teszel vmit, hogy boldogabb légy?
Nem a megszokott dolgokra kell gondolnod, hogy mi értelme amikor új unalmas és én tán semmit soha nem fogok végig vinni, nem fogják ünnepelni a nevemet és kiállítani az alkotásomat. De akkor is vagyok valaki, és van értelme ennek a kis életnek ami bennem van ami lüktet, hogy hajszoljam az életemet próbáljak, ki mindent, bizonyos keretek között. Az emberi életet egy igen fontos érzés működteti az érzelmeink. Mi nem ösztönösen érzünk, mint az állatok többsége. Szeretettből áll össze életünk értelme. Minden évben szeretsz valakit, és valamit.
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!