Normális, hogy 21 éves korom ellenére taszít az élet nagykanállal habzsolása, a bulizás?
20/l vagyok
Es engem is. Neha jonnek az idosebbek h nah egyetem biztos mindig buli pia stb.
A fraszt!
Es nem is nagyon vagyom ra.
Neha egy tancos est jol esne, de azt se tudom hova menjunk ahol nincsenek tapperolo majmok meg akik ugy tancolnak h a farkukat a seggemnek dorgolik.... Hanyok toletek!
Mg amugy is buliztam elegst gimiben, az egyetemen meg kicsit tobbet kell itt tanulni pluszba dolgozom is, ha akarnam se tehetnem meg azt a luxust h hetente egyszer v tobbszor erre menjen az estem es a masnapom meg a jozanodasra...
Sokkal jobban szertek inni egy kvt a csajokkal, vagy egy 2oras 1korso soros beszelgetest tartani..
Am en mar a szinhaz, vacsora stb. dolgokat igenyelnem ugy igazan, de baratom meg nincs es ahogy rohanas az eletem nem is lesz mostansag...
nem normális, de ne érdekeljen hogy mások mit csinálnak.
ha mindenki nagykanállal enné a kutyagumit, az lenne a normális - beállnál a sorba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!