Normális, hogy 21 éves korom ellenére taszít az élet nagykanállal habzsolása, a bulizás?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 21:01
11/12 anonim válasza:
Én is itt vagyok!:)
22 éves vagyok és gyűlölöm az ilyen ,,kötelező bulizni"-divatmajom felfogást, csak, hogy állj be a sorba, és felelj meg a mai kornak. Szerintem márpedig nagyon gáz, amit a korosztályunk (vagy a kicsivel fiatalabbak is) művelnek, ,,bulizás'' címszó alatt.
Én pl. tömegiszonyos is vagyok ráadásul. Nálam a bulit a házibuli jelenti, szűk baráti körrel, akiket tényleg szeretek, rock/metál zenével, vagy a szabadtéri koncertekre járás nyáron (ott se az, ahol meg lehet fulladni az embertengerben). Illetve leginkább kocsmákba szeretek járni 2-3 barátnőmmel és a párommal, ott se se..részegségig iszunk, hanem dumálunk és megvitatjuk az élet dolgait, miközben megiszunk kb fejenként 2 korsó sört.:D
12/12 anonim válasza:
Attól még, hogy a legtöbb ember szeret bulizni, nem kell őket feltétlen követni mint egy birka. :D Mindenkinek mást jelent a "buli". Buli lehet az is ha egy este leülsz olvasni, vagy áthívod a szomszédot grillezni. Ez szubjektív fogalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!