Nem unalmas az élet?
Ajj, komolyan mondom, mindenki olyan savanyú... De miért? Az élet szép, ez biztosan állítom. ;) Találjatok ki valamit! Tudom, ezt nagyon sokat mondták már, ezért hajrá!! Csak pár tipp:
-Sportolj! Tudom, nehéz belevágni, de amikor ez sikerül,akkor minden oké lesz! Próbálj ki újakat, nem fogod megbánni!
-Főzz! Annyi szakácskönyv van, ha otthon nem is, de pár száz forintból beszerezhető egy vadonat új. Tudsz főzni? Akkor mégjobb! Elő a fakanalakkal!
-Találkozz a barátaiddal! Tudom, iskolaidőbe nagyon nehéz ezt megszervezni, de hidd el,nagyon jó lesz újralátni őket!
-Írd össze, hogy mit szeretsz csinálni/mi az,ami boldoggá tesz! Próbálj ki valamit még ma!
-Menj ki a szabadba! Biciklizz, vagy csak sétálj egy jót! Meglátod, milyen boldog leszel tőle!
-Nézz filmet! Biztos van olyan amit szeretsz! Ha nem, akkor keress egyet!
-Nosztalgiázz! Nézd újra a gyerekkori kedvenc rajzfilmeidet, vagy egy kiskori
Előző vagyok :) Bocsi, csak véletlen elküldte! Tehát: vagy nézd meg a gyerekkori fotóalbumot!
Remélem tudtam segíteni. ;)
Még mindig változatlanul unalmas. >>
Komolyan mondom már elég volt XD
Óvodás korom óta várok/vágyok valami nagy történésre ami színt hoz az életembe de amikor kerestem se jött/találtam semmi(t). ˇ_ˇ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!