Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem unalmas az élet?

Nem unalmas az élet?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy személy szerint nagyon unalmasnak találom.Haza jövök a suliból,tanulás,tv/gép és fürdés alvás,így megy az életem és semmi!Hétvégén is tanulás aztán tv/gép,vagy barátnőm fent van és dumálunk nem szoktam el járni sehova, mert nem szeretek meg hát csak sétálgatni a városban az is dögunalom.Amikor,meglátok egy jó fantasy filmet(pl:Avatar,Alkonyat stb.)teljesen elvarázsol és azt gondolom magamban,hogy milyen jó is lenne így az élet,izgalmas és szép de ez mind ugye csak kitalált dolgok.Ti hogy vagytok ezzel?Nektek nem unalmas nem lenne jó bele egy kis "szín"?
2009. dec. 18. 09:29
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
48%

Ajj, komolyan mondom, mindenki olyan savanyú... De miért? Az élet szép, ez biztosan állítom. ;) Találjatok ki valamit! Tudom, ezt nagyon sokat mondták már, ezért hajrá!! Csak pár tipp:

-Sportolj! Tudom, nehéz belevágni, de amikor ez sikerül,akkor minden oké lesz! Próbálj ki újakat, nem fogod megbánni!

-Főzz! Annyi szakácskönyv van, ha otthon nem is, de pár száz forintból beszerezhető egy vadonat új. Tudsz főzni? Akkor mégjobb! Elő a fakanalakkal!

-Találkozz a barátaiddal! Tudom, iskolaidőbe nagyon nehéz ezt megszervezni, de hidd el,nagyon jó lesz újralátni őket!

-Írd össze, hogy mit szeretsz csinálni/mi az,ami boldoggá tesz! Próbálj ki valamit még ma!

-Menj ki a szabadba! Biciklizz, vagy csak sétálj egy jót! Meglátod, milyen boldog leszel tőle!

-Nézz filmet! Biztos van olyan amit szeretsz! Ha nem, akkor keress egyet!

-Nosztalgiázz! Nézd újra a gyerekkori kedvenc rajzfilmeidet, vagy egy kiskori

2017. máj. 17. 14:10
 22/50 anonim ***** válasza:
55%

Előző vagyok :) Bocsi, csak véletlen elküldte! Tehát: vagy nézd meg a gyerekkori fotóalbumot!

Remélem tudtam segíteni. ;)

2017. máj. 17. 14:13
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Szép az élet csak ha nincs kivel és nincs miből állatkodni akkor ku..va unalmas. Legalább találnék egy olyan embert aki vállalkozni akar minden áron. Motiválhatnánk egymást és együtt elérhetnénk valamit.
2017. júl. 9. 17:00
 24/50 anonim válasza:
100%

Még mindig változatlanul unalmas. >>

Komolyan mondom már elég volt XD

Óvodás korom óta várok/vágyok valami nagy történésre ami színt hoz az életembe de amikor kerestem se jött/találtam semmi(t). ˇ_ˇ

2017. aug. 11. 08:14
 25/50 anonim válasza:
2018..hmm es meg mindig unalmas az elet
2018. jan. 2. 19:31
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
ugyan úgy dögunalom 2018-ban is mint 8-10 éve, sőt most nehezebb, rosszabb is...
2018. febr. 2. 22:17
 27/50 anonim ***** válasza:
70%
Neha azert jo. Ha van étvaágyam és van kaja. 😍 vagy ha talalok egy jo zenet es csak hallgatom az a 3-4 perc az jo 😅
2018. febr. 3. 16:32
 28/50 anonim ***** válasza:
Na, eltelt egy kis idő, unatkoztok még? :D Nem mintha lenne esély rá, hogy az előzőek olvassák még ezt a kérdést...
2018. febr. 18. 11:35
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy unatkozunk még mindig. nekem unalmasabb mint valaha, és nehezebb.
2018. febr. 27. 13:34
 30/50 anonim ***** válasza:

[link]

Érdekes cikk, szerintem érdemes elgondolkozni rajta.

2018. máj. 24. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!