Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem unalmas az élet?

Nem unalmas az élet?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy személy szerint nagyon unalmasnak találom.Haza jövök a suliból,tanulás,tv/gép és fürdés alvás,így megy az életem és semmi!Hétvégén is tanulás aztán tv/gép,vagy barátnőm fent van és dumálunk nem szoktam el járni sehova, mert nem szeretek meg hát csak sétálgatni a városban az is dögunalom.Amikor,meglátok egy jó fantasy filmet(pl:Avatar,Alkonyat stb.)teljesen elvarázsol és azt gondolom magamban,hogy milyen jó is lenne így az élet,izgalmas és szép de ez mind ugye csak kitalált dolgok.Ti hogy vagytok ezzel?Nektek nem unalmas nem lenne jó bele egy kis "szín"?
2009. dec. 18. 09:29
1 2 3 4 5
 11/50 anonim válasza:
82%
Tényleg unalmas, de én nem panaszkodni akarok, inkább elérni valamit!! :D Van valakinek ötlete, hogy mivel tehetné egy 14 éves izgalmasabbá az életét? Hiszen még kicsinek mondható vagyok, most kezdek mindent, később már dolgoznom kell.. Fiatalon meg élvezni az életet!! :D Nade hogyan? Ötleteket lécci!!
2011. márc. 28. 22:47
 12/50 anonim ***** válasza:
26%
te vagy unalmas.
2011. dec. 17. 13:06
 13/50 anonim válasza:
85%

osztom a véleményedet, bár nem sok esélyt látok rá, hogy változzon a helyzetem. vigasztaljon a tudat, hogy nem vagy egyedül, egész sereg gyűlt össze, hogy egyetértését fejezze ki. de gondoljunk bele és értékeljük, hogy normálisak vagyunk, nem pedig olyan 13-14 évesek, akik droggal, cigivel, szexszel próbálják elűzni az élet és a tanulás miatti unalmukat, majd amikor már ebből az életformából is kiábrándulnak, késő lesz és megnézhetik magukat.

a filmek világa után én is sokáig sóvárogtam, de aztán rájöttem, hogy a happy end után valószínűleg ők is megunják az életüket xD szerintem Bella és Edward sem voltak olyan boldogok örökké, mint ahogyan azt az utolsó rész végén sejteti az írónő.

valamint, sokan mondják, hogy örüljünk, hogy beleunhatunk az életbe, nem háborús övezetben lakunk, nem éhezünk,nem szomjazunk. ezt könnyű mondani. van benne igazság, de nagyon kevés mert véleményem szerint ez a "tanács" nem sokat segít a helyzetünkön.

most látom csak, milyen régen írtad ki ezt a kérdést, de ha már ilyen szép hosszú litániát írtam, úgy gondolom, kár volna kitörölni az egészet, mert még ha csak nagyon kevesen is olvassák el, jól esett hogy végre kiírhattam magamból és talán....talán(!) megértő fülekre, esetünkben szemekre talál kisregényem.

2012. jan. 1. 18:52
 14/50 öregnéne válasza:
100%
Unalmas az, amikor nem érzel sem reményt, sem vágyat. Az élet nagy pillanatai (születés, szerelem, halál) biztosan nem unalmasak.
2013. febr. 12. 17:42
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom ismeri-e valaki itt a Shameless című sorozatot, de én szívesen cserélnék velük. Arról szól az egész hogy sok testvér egy házban él a kis pelenkástól a 20 évesig. Mindenkinek megvan a dolga. Soha nem unatkoznak.

Persze néha csóróság van. Meg ugye folyamatosan bajban vannak, de legalább nem unalmas.

Pl én már mocskosul beleuntam a semmittevésbe. Minden nap egyforma. Suli, hazajövök, kaja, gép. ötkör megyek barátnőmért, hazakísérem aztán hétig megint nem csinálok semmit. aztán megint vele vagyok, ami jó. de nélküle szarrá unom az agyam. Lenne egy csomó hobbim, de csóró vagyok. Az ilyenek hogy biciklizés meg kutyák nem kötnek le... 19 vagyok a francba is... motoroznék autóznék jönnék mennék hülyülnék, de semmi... van egy szimszonom ami nem jó, és minden drága hozzá (jó, nem drága mert pár ezerforintok, de annyim sincs....)

én ilyeneket szeretnék csinálni:

https://www.youtube.com/watch?v=4B36Lr0Unp4

meg amiket ezek az emberek csinálnak. de nem is a pénzel van az alapvető baj, hanem azzal hogy egy idióta síkságon élek...

az alföld shit... sőt magyarország is shit... SŐT!

és akkor ne vándoroljanak ki a fiatalok...

mind1 inkább nem írok tovább...

2013. máj. 12. 15:05
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatok mindenkit, még most is ugyanolyan unalmas mint amilyen 2009-ben volt.
2016. márc. 6. 17:11
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek:D
2016. jún. 2. 21:37
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

Lol, most is. Haha, de legalább rátaláltam erre a kérdésre, érdekes volt az unalomról szóló válaszokat elolvasni.

Lelkem mélyén valahol ezért nem szeretem a filmeket, könyveket, megvillantanak egy másik világot, aztán helló valóság. :)

2016. jún. 21. 19:33
 19/50 anonim ***** válasza:
Dettó, mint az előzőek.
2016. jún. 23. 14:05
 20/50 anonim ***** válasza:
Ééés 2017 is unalmas.
2017. jan. 6. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!