Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyugodt de unalmas élet vagy szenvedélyes de veszélyes kaland?
Köszönöm a válaszokat, a lány tisztában van a "családi hátteremmel", nem akar szétverni semmit, csak jól esik neki a kedvességem és a gyengédségem, és nekem is jól esik, hogy kényeztethetem. Tudom a feleségemet kéne...:)
Teljesen a hatása alatt vagyok, tudom, hogy vissza kell vennem, nem is értem ezt a kiskamasz viselkedésemet...
Persze, hogy megbolondulsz egy ropogós, izgalmas, friss 22 évestől... Nincs is ezen mit csodálkozni.
Mégse menj ennél tovább, sőt, lépj ki belőle. Az egész életedet kockára tenni? Igazuk van az előttem szólóknak: hamar lapátra kerülnél, hidd el. És a gyerekeid... a szerető feleséged meg a normális családod, az smafu? Tudod hányan összetennék a két kezüket egy ilyen langyos víz, nyugodt, szerető családért?
Térj észre, ember! A legnagyobb kincs birtokában vagy, el ne dobd!
Utolsó vagyok.
Egyébként sajnállak, biztos nehéz lehet. Szeress vissza a feleségedbe, szervezzetek közös programokat, erőltesd egy kicsit meg magad, vidd el vacsizni, színházba, operába, moziba, törődj vele, ne a másik lányra koncentrálj hanem a feleségedre. Menni fog, ha nem mindig a lányon jár az eszed. Foglald el magad. Remélem, kivitelezhető, mert ha pl. együtt dolgozol a csajjal, akkor még nehezebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!