Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyugodt de unalmas élet vagy szenvedélyes de veszélyes kaland?
Helló, 37 éves, én is 37, úgyhogy lehet, hogy releváns tanáccsal szolgálhatok... Eléggé durván csajoztam én már a házasságom elején is, aztán lebuktam. Rájöttem, hogy bárhogy is csűröm-csavarom, a megszokás mellett jólesik egy kis idegen punci. Egy jó pillanatunkban beszéltünk erről és a feleségem is azt mondta, hogy szívesen játszana idegen férfiakkal. Elkezdtünk szvingelni- más párokkal találkozni, fiúkat, lányokat bevonni az életünkbe.
Tudjuk, hogy soha nem fogunk elválni, mert mindketten rendkívül kötelességtudóak vagyunk. Teljesen újjáalakult a másikról alkotott képünk, imádjuk egymást azért a szabadságért, amit kapunk. Régi szeretőimmel nyugodtan felvehetem a kapcsolatot, új csajokkal is találkozhatok- az egyetlen szabály, hogy otthon, hármasban kell elhálni az új ismeretséget :)))) Komoly megkötöttség, nem?
Szóval használd ki a 22 éves által felszított szenvedélyedet és mozgasd meg a feleségeddel való kapcsolatodat... élvezd!
Egy ilyen hozzászólásra is vártam, de ugyanakkor sok-sok gondolat kavarog bennem...
Köszi a tanácsod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!