Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfelejteni azt a srácot akinek csak egy kaland voltam az életébe?
Figyelt kérdés
Együtt jártunk szakközépiskolába.Suli után dumálgattunk, csókoloztunk,sétáltunk, nagyon jól elvoltunk. Egyszer feküdtünk le egymással. Utána eltelt egy kis idő és közölte velem hogy nem akar tőlem semmit. Azt hittem hogy már elfelejtettem. De tévedtem. Szeretnék már túllenni rajta.Segitsetek!2011. szept. 28. 20:23
3/7 anonim válasza:
Hasonló a helyzetem, ha gondolod beszélhetünk
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Utolsó válaszolónak üzenem hogy beszélhetünk.
2011. szept. 28. 20:29
5/7 DakotaDamon válasza:
Nálam is ismerős a szitu. Végül tudod hogy jöttem ki belőle? Elég bénán és zavarosan, de valaki mással. Aki tudott az egészről. És most együtt vagyunk. És őt szeretem.
6/7 anonim válasza:
Nézz szét a környezetedben, beszélgess más fiúkkal, még ha "csak" haveri vagy baráti alapon is. Nem kell azonnal új potenciális partnert keresned, de legalább valamennyire eltereled a figyelmed, és idővel talán találsz magadnak valakit. Tovább kell lépned, mert az élet erről szól.
7/7 anonim válasza:
Szia!!
Én is hasonló szituációban vagyok már lassan 1éve, de sajnos még mindig nem tudtam elfelejteni.:( Az a baj, hogy amikor véletlenül találkozunk valahol látom hogy néha néha rám néz, és én ezért nem tudom hogy most mi is van??
De szerintem erre a dologra, hogy "hogyan is tudnád elfelejteni?" csak 1dolgot tudok mondani, azt hogy majd idővel, szépen lassan elfelejted. Nem mondom hogy könnyű lesz, de sajnos ez van. Magamat is ezzel nyugtatom hogy majd idővel...
Remélem segítettem valamit a válaszommal. :)
És kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!