Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem unalmas az élet?

Nem unalmas az élet?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy személy szerint nagyon unalmasnak találom.Haza jövök a suliból,tanulás,tv/gép és fürdés alvás,így megy az életem és semmi!Hétvégén is tanulás aztán tv/gép,vagy barátnőm fent van és dumálunk nem szoktam el járni sehova, mert nem szeretek meg hát csak sétálgatni a városban az is dögunalom.Amikor,meglátok egy jó fantasy filmet(pl:Avatar,Alkonyat stb.)teljesen elvarázsol és azt gondolom magamban,hogy milyen jó is lenne így az élet,izgalmas és szép de ez mind ugye csak kitalált dolgok.Ti hogy vagytok ezzel?Nektek nem unalmas nem lenne jó bele egy kis "szín"?
2009. dec. 18. 09:29
1 2 3 4 5
 31/50 anonim válasza:
100%
Én is nagyon unalmasnak találom az életet. Örülök hogy rátaláltam erre a bejegyzésre. A környezetemben igazán senki sem érti hogy miről beszélek. Olyan kevés dolog van amit az ember csinálhat, hogy elfoglalja magát. Ha otthon vagy akkor tv, gép, zene, főzés, torna, olvasás, tanulás, azthiszem ezzel minden lehetőséget kimerítettem. És sajnos ezek közül engem egyik sem érdekel igazán. Sorozatokat nézek napközben de igazán az sem köt le. Minden nap kimozdulok itthonrol egy kis sétára, hogy teljen a nap. Nincs olyan dolog az életben amire azt mondanám, hogy ez tök jó ezért aztán tényleg megéri élni. Baromi unalmas élni. A munkaban sem igazán találtam örömöt. Sőt inkabb egy teher a vállamon. Tényleg ennyi az élet, hogy tvt nézünk meg dolgozunk vagy iskolába jarunk? Mert lehet itt jönni nekem azzal hogy mennyi hobbi van de könyörgöm inkább ne. Én is tudom hogy mik az opciók, és szerintem tök jó ha abból a kevés lehetőség közül valaki mégis imád valamit valamiféle csoda folytan de nekem nincs ilyen. Minden napom egyforma, semmi izgalom.És baromi elszomorító, hogy ezt kell csinalnom még a következő kb. 40-50 évben. Kimondani is borzasztó, hogy ez még milyen sok idő. Ha valaki még olvassa ezt a posztot kiváncsi lennék rá, hogy ti mivel élitek túl a mindennapokat? Mibe kapaszkodtok?
2018. szept. 25. 11:16
 32/50 anonim ***** válasza:
#29-es vagyok, jól mondod én megértelek. Én mondhatjuk hogy viszonylag sokat iszok, unalomból is, szomorúság miatt is, ez van.
2018. okt. 18. 23:43
 33/50 n+1 válasza:
100%
Nekem a legnagyobb problémám hogy csak 22 nap szabim van 1 évben. Ha sokkal több időm lenne, állandóan a hegyekben lennék, minél magasabbra törve. Vagy elmenni Amerikába és kocsival elindulni Alaszkabol le Dél-Amerikáig. Mostanában én is azt érzem hogy ha elmaradnak ezek a határfeszegetések akkor megfulladok és beszürkülök a hétköznapokban. A legnagyobb probléma hogy az emberek valójában nem szabadok. Modern rabszolgák. Egyébként tetszik ahogy mindenki kiírja magából hogy unja ezt a förtelmet. :D
2018. okt. 28. 12:39
 34/50 anonim válasza:
100%
De az! Ki******* unalmas!!!!
2019. ápr. 27. 15:53
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
De, ezért szinte minden nap a lottóötösért imádkozom. Vagy hogy valami csoda folytán olyan munkám legyen, ami örömmel tölt el, és jól is keresek vele.
2019. nov. 16. 23:36
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdezo. Az en eletem mar 8 eve unalmas. 26 eves vagyok dolgozom, es nincs sajat hazam baratnom , mar szinte barataim se. Az unalmas elet unalmas jellemmel is jar es hat konyu megunni egy unalmas embert. Probaltam valtoztatni rajta de nem tudok , total befasultam. Nem kot le semmi az eg vilagon. Viszont egy valami letezek a magunk fajtaknak! Eber alomnak hivjak mikor ugy almodsz hogy megorzod a tudatod. Ez sok het gyakorlas akar honap vagy evbe is beletelhet de ha sikerul akkor oda utazhatsz ahova csak akarsz akar filmbe animébe barmibe. Gondoljatok csak bele... Tudatosan almodsz es amit latsz olyan valosagos hogy azt hiszed nem is almodsz. A vilag legkiralyabb talalmanya az emberi agy. Nem kerdes hogy egy eber almodas utan nem ugy kelsz fel hogy "nahh megint egy ujabb szar nap.. " haem jokedved lessz es egesz nap azon fogsz gondolkodni most hova utazzak vagy epp milyen istent jatszak a sajat almomban. De sajnos ennek bizony ara van megpedig a felelem, retteges.. Akit erdekel nezzen utana ennek youtube-n vannak egesz erdekes dolgok errol de higyjetek el.. Nagyon megeri kiprobalni ha egyszer sikerul!
2020. jan. 19. 20:05
 37/50 anonim válasza:
2020 szintén unalmas. Ráadásul a korona miatt :) ha online oktatás lesz megint én leszurom magam😂
2020. júl. 26. 10:25
 38/50 anonim válasza:
100%
Hát pedig az online oktatás felé hajlunk...És igen hiába a világjárvány, ettől még sajnos ugyanolyan egyhangú az élet.
2020. szept. 7. 14:06
 39/50 anonim ***** válasza:
Köszi a valaszokat , latom nem csak en vagyok az eggyetlen aki igy latja az eletet :/
2020. szept. 18. 10:43
 40/50 anonim válasza:

2021 a korna mindig tart. Ez is unalmas. Csomó szektor haldoklik. A jövő kilátástalan. Egyébként ugyan így érzek mint a többiek. Nincsenek mítoszaink már mert rájöttünk hogy a mítoszok nem léteznek, isten nem ment meg senkit. Kis ablakok vannak más világokra film könyv (Én a könyvet jobban szeretem) Bár már elkezdték gyártani a legújabb androidokat kórházi szolgálatra, szóval elviekben innentől már izgalmasabb lehet a világ. De ha még el is mennénk a Marsra ott is csak kietlen pusztaság lenne és fagy.

Bárhonnan közelítem ezt meg, az élet unalmas mókuskerék talán a teremtője egy pszichopata.

Azért remélem kérdező jól vagy így több mint 10 év után.

2021. jan. 30. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!