Nem túl kiszámítható és unalmas az élet?
Összejövök egy szép lánnyal , jól megleszünk pár évig , elveszem
aztán gyereket akar , én annyira nem de addig mondja amíg ráhagyom hogy oké legyen
a munkám se rossz csak monoton és sok időt elvesz
sok veszekedés , 45 körül megcsalom egy fiatalabb lánnyal hogy úgy érezzem élek még és nem is unalmas az életem
kiderül, válunk, magány , jön valaki más
nem szeretnek a gyerekeim se , aztán meg egyszer csak szívrohamot kapok vagy valami
most komolyan fontos ezt végigjátszani és a többi embert is tönkretenni körülöttem ?
Szerintem pont, hogy túl kiszámíthatatlan az élet! Örülnék, ha így látnám mint te, hogy valakivel megleszek pár évig, és várom mikor 45 körül megcsalom stb. Én jelenleg attól rettegek, meddig lesz munkám, lesz e mindig pénzem a létfenntartáshoz, nem leszek egyik napról a másikra egyedül, mert a párom talál szebbet, jobbat..
Boldog lennék, ha kiszámítható és unalmas életemet úgy dobhatnám föl, ahogy akarom, mert nem kéne a pénzen aggódnom.
Az én olvasatomban az élet:
összejössz egy szép lánnyal, jól meglesztek pár évig, elveszed, még mindig jól megvagytok, lesz gyereketek, rájössz, hogy milyen aranyosak is, szereted is őket
nincs rossz munkád, lehet hogy pár évig monoton, de neked ott a családod, elfeledtetik veled, pár év múlva lehetőséged lesz álmaid munkáját elvállalni, átmész a másik helyre, nem monoton most már a munkád sem és még mindig jól keresel,
veszekedtek néha az asszonnyal, de sokat szexeltek is, az asszony még mindig k**** jól néz ki, nagyszerűen főz,
gyerekeid már tizenévesek, sokat veszekszel velük és arra gondolsz, hogy milyenek ezek a mai fiatalok,
45 éves vagy, a fiatalabb nők meg vannak érted veszve, mert a legjobb férfikorban vagy, viszont a feleségednek a nyomába sem érhetnek, az asszony egyre erotikusabb, nőiesebb külsejű
a gyerekeid lassan felnőnek, ki-ki megy a maga útján tovább, továbbtanulnak, vagy szakmájuk lesz vagy külföldre mennek pár évre, neked hiányoznak
aztán lassan elkövetkezik a második fiatalkorotok az asszonnyal
végre van időtök csak egymással foglalkozni, sokat utaztok és rájöttök, hogy még nagyon sok időtök van még hátra amit aktívan fel tudtok használni.
Már hogy lenne unalmas és kiszámítható!
Egyik nap még él az egyik ismerősöd a másik nap meg megtudod, hogy elütötte hirtelen egy autó, és most a kórházban van, műtik, és az életéért küzdenek,
hirtelen késztetés fog el, hogy gyökeresen változtass az addigi életeden egyik napról a másikra, és teljesen más ember leszel,
megnyered vmikor a lottót
kiderül hogy a feleséged megcsal ezután életed legnagyobb szerelmével hoz össze a sors
a munkádban hirtelen valami olyasmire jössz rá, ami sok pénzt fial majd
stb stb stb
Ha túl leszel néhány hozzád közel álló ember elvesztésén, lesz több krónikus betegséged, ami ellen állandó harcot vívsz, nem lesz unalmas az életed!
Az a helyzet, hogy túl jó dolgod van, és ráérsz ilyeneken gondolkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!