Online poker. Csalás vagy ámítás?
Mindenki érzi, hogy valami nem tiszta, te is, de bizonyítani sajnos nem lehet a csalást.én online nem játszom, elegem van belőle.Se Starson, se máshol.Elég volt nekem a Stars is, én többet nem kockáztatok.
Ha ott megtehetik, hogy csalnak, akkor máshol is..
Teljesen mindegy, hol játszol.Akkora a korrupció és akkora emberek állnak mögötte, hogy nem lehet ellenük tenni semmit, csak azt, hogy nem játszunk online.
A jó játékosokat, nagyobb neveket pénzelik, ők a terem pénzéből játszanak, nekik nincs vesztenivalójuk, de még ha a sajátjukból kéne játszaniuk, akkor sem lenne különösebb gondjuk, mert multimilliárdosok egytől egyig..
Isildur lehet elverne, nem véletlenül ő a legjobb online játékos, de azért én megpróbálnám szívesen, ha támogatna engem is a Stars.Úgy azért máshogy játszik ám az ember ha nem a saját pénzéből kell játszania!
Nincsen vesztenivalója, semmi! Én is könnyen játszanák és könnyen lehet, hogy Isildur pénzét is elszedném, ha szerencsém lenne..
Rengeteget blöfföl és magasakat emel ennyi az Isildur.
Ha elcsekkeled a fullodat, rádveri az allint, neked meg csak rá kell adni..Nyilván szerencse is kell hozzá, de el lehet szedni bármelyiknek a pénzét.Szerintem Isildurét a legkönnyebb, mert sokat blöfföl.Igaz, miután veszít párszor, akkor annyi esze van, hogy egy időre abbahadja.
Elég ám, ha kétszer belemész all inba magas párral, vagy épp kapsz egy színt meg egy fullt vagy két fullt, akár negyed óra alatt egymás után és már mínuszba is kerülsz.
Isildur két óra alatt magasabb asztalon elszedett a faszitól egymillió dollárt.Olyan lapütközéseket generált a gép, hogy egyszerűen nem tudott szerencsétlen ember nyerni semmit.Utoljára kétszer megszopatta nagyon csúnyán.Fullal vesztett, utána magas sorral. El is bukott egymilliót szerencsétlen.
Elég idegesítő tud lenni az ilyen. Starson többször volt. Uni generatoraval 0.
Pár ütközések szoktak lenni általában. Pontos %-os adatot nem tudom most mennyi (hány játszmánként kéne jönnie)
Régebben utánanéztem fórumokon ennek. Voltak akik kinevették azolat akik csalásnak gondolják(pokerstars). Nem tudom, hogy mi erősíti meg őket, hogy nem az...
Aztán jött egy kommentelő és írta, hogy nagyon nincs rendben a matek meg a trackeren látott eredmény. Ász párral (kézne osztott szerintem) jóval kevesebbszer vitte a potot, mint ahogy a matek szerint kéne. Ez pedig lássuk be... fura mivel a szerencse mellett, a matek a játék alapja.
Azért lássuk be, minimális lapütközéseknek kell lenniük különben nem lenne játék csak dobások vagy blöffök. (Persze teljesen elvárható, hogy ez ne gép által direktbe generált legyen)
Isildur ellen nehéz lehet. Mert te a videóban látod mije van és h. csak blöfföl. De amikor tétje is van, sokszor átkell gondolni egy megadást. Nem jó agresszív játékosok ellen játszani akik úgymond szórják a pénzt mert nem tudhatod mikor komoly és mikor blöff. Ezért is nem szeretem a cash-t. Nem foglalkoznak vele. Nyomnak egy rebuy-t és ennyi...
Általában a kezdők szokták dícsérni a termet, akik nyernek hirtelen pár dollárt, aztán azt hiszik övék a világ.Egyből mennek fórumokra irogálni, hogy nincsen csalás.Aki régóta játszik, az érzi, hogy csalnak.Bizonyítani nem tudja, ezért inkább nem szól semmit, vagy ha szól, akkor sem megy vele semmire.Teljesen mindegy.Kocsmába is 80/20-ra vannak beálítva a gyümigépek, mégis legálisan üzemeltetik.A kutya nem szól a tulajnak, hogy hé, ez csalás! 50/50re kéne állítani, de azon nem tudna kaszálni a tulaj.Többször láttam, a tulaj kihívta a szerelőt, mondta neki, hogy túl sokat nyernek, állítsa be bukóra.A szerelő szó nélkül átálította 90/10re! Az online játékot szigorúbban "ellenőrzik, ha egyáltalán ellenőrzik, de még itt is vannak olyan kiskapuk, amit könnyedén megkerülnek a termek.Ők igazolni tudják, hogy az ő termükben véletlenszerű az osztás és evvel le is van zárva az ügy.Az lehet, hogy több százezer osztás átlaga stimmel a véletlenszerűség szabályainak, de rövidtávon már más a helyzet.
A termek rövidtávon csalnak, én úgy vettem észre.Ahogy nyersz egy kisebb, nagyobb összeget, egyből elkezd szivatni.Sorba ossza a magas párokat,két magasakat,sor húzókat,színhúzókat, akár fullokat.Abban biztos vagyok, ha elkezdenék vizsgálni rövidtávon az RNG-t, akkor a termek háromnegyede lehúzhatná a rolót, de lehet, hogy az összes.Szerintem a generátorok nem is tudnak véletlenszerűen osztani.Valami szisztéma szerint osztanak.Mondom, arra vigyáznak, hogy hosszútávon azért ne tűnjön fel a csalás.Nagy óvatossággal, óriási türelemmel lehetsz nyerő hosszútávon, de nem a végtelenségig.Előbb, utóbb vissza buksz mindent.
Nem tudom, Unin nem játszottam, de már meg is untam emiatt az online játékot.Eleget idegeskettem már, elég volt...
Élőben tolod vagy felhagytál az egésszel?
Persze a nyerőgépeken ott azon a van a profit. A termeknek pedig a rake. Amit valljunk be.. egy pokerstars nagyságú oldalnál elég profitot termel csak az, csalás nélkül is... De ott több lehet a dologban. Akár bot-okat is beállíthatnak. Senki nem venné észre kb.
Nekem a lényeg, h. +ban vagyok levettem már, a berakott pénz többszörösét és így is van bent elég az óvatos játékomhoz. Szóval amíg megyek megyek..
(Cash-en nem lennék nyereséges az biztos. Az valamiért nem megy. Full ring végképp. Elég más játékot igényel.. Vagyis nem ahhoz vagyok szokva)
Csalás nélkül egyáltalán nem termelnek nagy profitot a termek..Akkor nem kockáztatnának.
Nem, olvastam valahol, hogy a bevétel 95%-a a nagytétes asztalokból folyik be.Nézd meg jól a magasabb asztalokat, mert akiket ott látsz, azokból él a terem!Alacsony asztalokról csak filléreket keresnek.Én megélnék abból is bőségesen, de a nagyobb termeknek ez nagyon kevés bevétel.Kénytelenek is csalni, generálni a lapütközést, mert külömben elég szegényesen élne meg egy ekkora terem, mind a Stars..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!