Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Online poker. Csalás vagy ámítás?

Szoszmosz88 kérdése:

Online poker. Csalás vagy ámítás?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ki, hol pokerezik online, milyen sikerrel és milyen előnyökkel. Pokerstars és Sportingbet valami botrány.Egy leosztásban AA,KK,QQ,1010 simán előfordul szomszédos kezekben, egyszerűen 0,0001% esély van arra amik ott folynak. Vélemények, tapasztalatok?

2012. jún. 7. 13:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/126 anonim ***** válasza:
60%

játszassz :)

Ahhoz hogy nyerj meg kell értened a póker matematikáját, tudnod kell az ellenfelek reakcióiból hogy milyen lapjaik lehetnek és meg kell tanulnod hogy egy adott helyzetben a dobás,az emelés vagy a megadás a legjobb opció.

Rohadtul nem egyszerű dolog nyerni online pókerben, de csalás az nincs benne csak rosszul pókerező emberek akik nyernek az olyan lapjaikkal amiket el kellett volna dobniuk.

2015. júl. 30. 18:07
 12/126 anonim ***** válasza:

Okoska..

Ja, "matematikáját..

Tapasztaltam,tapasztalom kb 7éve..(PokerStars) A hülye is látja,hogy nem véletlenszerű a leosztás.A rék miatt manipulálják ill. generálják a lapütközéseket.

2015. dec. 22. 01:46
 13/126 anonim ***** válasza:

Látom sikerült a te kis fejedbe is belereklámozni, hogy a poker nem szerencsejáték, hanem valami eget rengető tudást igénylő valami, és csak a "legjobbak képesek megtanulni. Vicc kategória vagy te ember.. :)

Nyertél pár dollárt és idejössz osztani az észt?

Gyere vissza fél év múlva, mikor minden pénzedet visszabuktad!! Kíváncsi leszek akkor milyen véleménnyel leszel az online játékról! Szerintem nem is játszottál te még pénzbe.

Idétlen..

2015. dec. 22. 01:57
 14/126 anonim ***** válasza:
60%
Sokan hiszik magukról hogy jó játékosok,és őket nem tudja megszopatni a gép,mert a sok sor,szín húzókat stb.. magas emelésre azonnal dobják,de sajnos kap az ember annál sokkal jobb kezeket is vesztőre,amit a leg jobb játékosok sem dobnak,akár egymás után többször is,pár leosztás alatt!Főleg miután sokat nyer az ember!Utána aztán nincs határ.. :) Flössökkel,fullokkal sorozatba,minden nap,amíg újra mínuszba nem leszel..Utána kezdődik előről az egesz..
2015. dec. 22. 02:01
 15/126 anonim ***** válasza:
100%

Látom sikerült a te kis fejedbe is belereklámozni, hogy a poker nem szerencsejáték, hanem valami eget rengető tudást igénylő valami, és csak a "legjobbak képesek megtanulni. Vicc kategória vagy te ember.. :)

Nyertél pár dollárt és idejössz osztani az észt?

Gyere vissza fél év múlva, mikor minden pénzedet visszabuktad!! Kíváncsi leszek akkor milyen véleménnyel leszel az online játékról! Szerintem nem is játszottál te még pénzbe.

Idétlen..

5 éve játszom online kb 10k-t nyertem eddig dollárban, szóval engem ne oktassál ki gyökérgyerek. Mi van, rájöttél hogy hülye vagy hozzá és nem tudsz nyerni? Ne rajtam vezesd le a frusztrációdat te ostoba fsz.

2015. dec. 22. 21:45
 16/126 anonim ***** válasza:
2015. dec. 27. 21:04
 17/126 anonim ***** válasza:

[link]

A karácsonyi magyar nyertesek. Biztos becsalták vagy összejátszottak a pokersztárszal :D

2015. dec. 29. 15:08
 18/126 anonim ***** válasza:
Ez mit bizonyít te idióta? Az, hogy egyszer tudott nyerni, attól már nincsen csalás? Próbáld meg hosszútávon, magasabb téten, aztán majd rájössz, hogy képtelenség ebből megélni..
2016. aug. 24. 21:34
 19/126 anonim ***** válasza:

Nyertél tízezer dollárt? Nyertél a nagy faxt, azt nyertél te..akkor nem lennél itt! Miért jössz egy olyan oldalra, aminek az a címe, hogy online poker csalás vagy nem?

Ezek szerint te is kételkedsz, csak nem vagy benne biztos.Ez meg még azt is bizonyítja, hogy keveset játszottál..máskülömben biztos lennél benne.

2016. aug. 24. 21:37
 20/126 anonim ***** válasza:
73%

Attól hogy nyer 10 ezer dollárt még jöhet ilyen oldalra olvasgatni. Nekem is el van mentve a figyelt kulcsszavak közé a póker és párszor figyelem van-e új kérdés, de ettől nem kételkedem az online póker tisztaságában.

Valószínűleg tényleg nem nyert 10 ezer dollárt, de nem abból vontam le a következtetést, hogy itt van, hanem a fogalmazásmódjából és a stílusából. Ha képes is volt olyan szinten megtanulni pókerezni az alacsony ingerküszöbe miatt eltiltelné az összes pénzét.

Amúgy meg lehet még mindig élni belőle, sit and goból már nem nagyon, mert egy behatárolt kis burok, de NL holdem cash gameból még viszonylag jó szinten el lehet éldegélni megfelelő tudással, omahán meg rengeteget lehet még keresni (értsd akár évi 400-500 ezer dollárt).

Pokerstarson jelenleg én sem játszom, hanem Party-n és Ipokeren, az biztos hogy tiszta.

Sokan azért gondolják hogy csalnak, mert 4-szer annyi leosztás megy le ugyanannyi idő alatt mint online és ugye ez még sokszorozódik ha valaki több asztalon játszik, így nyilván több lesz a lapütközés.

Aztán az emberek mindig megjegyzik ha lemákolják őket, de ha nekik van szerencséjük azt nem.

Online folyamatosan látod mennyi az egyenleged, így azt is hogy mennyit nyertél vagy vesztettél, élőben ezt csak akkor tudod követni, ha számolod amit kevesen tesznek meg, ezért sok vesztő játékos is azt gondolja hogy nyerő.

2016. aug. 25. 22:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!