Online poker. Csalás vagy ámítás?
Nem értek veled sem egyet.Mindenki evvel jön, hogy online sokkal több leosztás van, mint élőben, ezért tűnik olyan furcsának a sok lapütközés.Ez nem igaz..Online, ha beülsz egy asztahoz, szinte minden tizedik leosztásban látsz egy flöst vagy egy fullt.Hát ennyivel nem osztanak több lapot, hogy ennyi lapütközés legyen. A rék miatt van az egész.
Direkt generálják, hogy minél többen legyenek játékban..
Én nem tudom, ez miért nem esik le senkinek, pár hónap játék után.Én csak pokerstarson játszottam, meg rouletteztem online, de ott is szinte ugyan ezt tapasztaltam.Egy ideig tudtam nyerni, utána semmivel sem.
Pokerstarson hét évet játszottam.Azt ne mondja nekem senki, hogy ennyi idő alatt nem lehet megtanulni játszani.
Elképzelhető, ha sok pénze van az embernek, akkor jobban tud játszani, mert nem félti annyira a kis pénzét.Isildurnak figyeltem sokat az agresszív játékát, sokat bukott, de kétnaponta visszanyerte.Addíg emelgetett, amíg csak vissza vissza nyerte, amít elbukott, sőt általában kétszer annyit visszanyert.Minden lapot megjátszott, amit csak kapott.
Ő tudott nyerni, de nem azért, mert kivárogatta az A-párt, 16 asztalon, hanem az agresszív játéka miatt.
én jó játékosnak tartom, szimpatikus a játéka, de ezt csak nagyon sok pénzel lehet játszani ezt a stílust..
Ha nem milliomos az ember, akkor el van ásva. Ellene nem tudsz játszani aprópénzel.Szerintem a pénz számít, nem az "egetrengető tudás"..
Kevés milliomos ember van az országban, szóval nem vagyok kíváncsi a csórók véleményére, akik nyernek pár dollárt, alacsony asztalon, azután jönnek ide okoskodni..
Az ő véleményük nem érdekel, mert kb annyit tudnak mind én, hét évvel ezelőtt.
Még valami.Az összes online terem székhelye valamelyik eldugott kis szigeten van a világ végén.ez miért van?
Ebből sem esik le senkinek? Mi elől bújkálnak, ha a termükben tiszta a játék?
Vicc az egész..
pokerstars Onchan falu és egyházkerületa a Man szigeten.
Mit keresnek egy eldugott kis faluban, a világ végén.?
..és nem csak a pokerstars, hanem szinte mind, kivétel nélkül, valamelyik kis eldogott szigeten található.
Ne ám csak puszta véletlen? Az a baj, hogy nagyon sok a véletlen..
Vicces ez a videó .. Sok sikert mindenkinek!
https://www.youtube.com/watch?v=vSnfaik92pc
Azt azért illő tudni, hogy ez szerencsejáték, nem pedig sakk! Sokan keverik a kettőt..
Üdv.
Az online póker oldalak nagy részének amerikai tulajdonosa van és mivel ott betiltották az online pókert, így keresniük kellett egy alternatív megoldást hogy folytathassák az üzleti tevékenységet, ők meg nyilván azt a helyet választották, ahol a legkevesebb az adó, tehát ilyen noname szigeteket.
A videón egy akár több százezer handből összevágott "válogatás" látható és sok leosztásból lesz pár érdekesebb is.
Jó hogy felhoztad isildur-t én is felakartam, arra példaként, hogy valaki jól játszik, de mégse tud nyerni mert eltilteli az egész pénzét.
Nem tud nyerni Isildul? Baroságot beszélsz..Kétnaponta nyert egymillió dollárt.Én sokat figyeltem.Te örülsz, ha nyersz száz dollárt, ne viccelj már hol vagy te tőle?
Milyen alapon okoskodsz? Soha nem fogsz nyerni egymillió dollárt, főleg nem két asztalon, egy óra alatt.Össze visza írkáltok,mindent, ami épp az eszetekbe jut.
A pokerstars nem elköltözött, hanem eleve onnan kezdte.
Már rég üzemelt, mikor kitiltották az amerikaiakat, szóval találj ki hihetőbb mesét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!