Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Online poker. Csalás vagy ámítás?

Szoszmosz88 kérdése:

Online poker. Csalás vagy ámítás?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ki, hol pokerezik online, milyen sikerrel és milyen előnyökkel. Pokerstars és Sportingbet valami botrány.Egy leosztásban AA,KK,QQ,1010 simán előfordul szomszédos kezekben, egyszerűen 0,0001% esély van arra amik ott folynak. Vélemények, tapasztalatok?

2012. jún. 7. 13:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
50%
Beszéltem versenyjátékosokkal, akik több, mind húsz éve pokereznek.Megmondták, hogy az online termeket kerüljem messziről..Mondjuk nem kell ehhez versenyjátékosnak lenni, hogy észrevegyem.Csak a hülye nem lát át azon, ami nyilvánvaló.
2016. szept. 4. 17:56
 92/126 anonim ***** válasza:
Na, nem jössz játszani?😀
2016. szept. 8. 13:13
 93/126 anonim ***** válasza:
Starson játszom
2016. szept. 8. 14:05
 94/126 szevid válasza:
75%

Egy ideig olvastam a valaszokat, bar mar eleg regi a kerdes. Nagyjabol a felenel hagytam abba, mert sokan olyan hulyesegeket irtak ide, amit tenyleg csak azok a szerencsetlenek irnak, akik nem tudják elfogadni, hogy a poker nem valo mindenkinek. Kezdjuk azzal, hogy a poker sokak szerint szerencsejatek. Ha valoban igy van, valoban szerencsejatek , hogy tudott kialakulni egy olyan elit /pl ivey, dwan, negreanu, ferguson, laak stb/ akik folyamatosan magas szinten jatszanak vagy jatszottak, online es elo pokeren is? Tehat ennek a par embernek allandoan szerencseje volt vagy van? Nem lehet, hogy a poker hosszu tavon megis inkabn tudasra epul, es nem szerencsere? Dehogynem lehet.

Az emberek 99.9% a azthiszi, hogy ha beult egy asztalhoz 1000 $ al, es 15000el szallt ki, akkor ott a tortenetnek vege van, ennyi volt a poker o meg egy k***a jo jatekos, mert kepes volt egy asztalnal a penze 15szoroset kitermelni. Pedig valojaban ezutan kezdodik az ami a pokeren torteno penzkereses lenyege lenne, az, hogy ez a jatekos hogyan banik a penzzel. Mert ezen a legtobben nem gondolkoznak, fogják azt a 15000 $ t amit bemakkoltak, es egy az egyben beviszik egy masik asztalhoz. Nem marad semmilyen bankroll a jatekosnak, ennel az asztalnal meg szépen el is bukja a penzt a f***ba. Ezutan pedig kezdodnek a sirasok, hogy manipulaljak a kezeket meg, hogy csak az nyer akinek sok penze van. /bar ez egy f**z logika, mert valamikor neki is kellett csoronak lenni nem?/

Ha valaki ebbol akar megelni, a legfontosabb az, hogy hogyan kezeli a penzt. Es erre nagyon jo pelda az a profi elo pokeres jatekos, akinek most nem ugrik be a neve, de mindegy is a lenyeg hogy az illeto nyilatkozta azt egy interjujaban, hogy a megnyert penz egy jelentos reszet, olyan szamalkra utalja, ahonnan nem tud akarmikor penzt levenni, hogy visszaforgassa a pokerbe, igy hiaba bukna egy nagyobbat is akar, nem halna ehen a csalad, meg nem kene a szomszedba menni kenyérért. Nem ez lenne a lenyeg?

Az hogy profi pokeres valaki, szerintem nem egy kereseti lehetoseg, hanem egy eletvitel, egy olyan életvitel ami nem valo mindenkinek , de foleg nem az olyanoknak, akik buknak 200 $ t online termekben, es azon melegeben olyan osszeeskuves elmeleteket kezdenek el gyartani, ami olyan szintu csalast feltetelez online jatekokban egy megirt programon, ami nemes egyszeruseggel mar a mesterseges intelligencia jelenletet feltetelezi. En programozast is tanultam, es egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogyan lehetne egy ilyen elore megirt programban csalni. /bar nem lettem programozo ugyhogy nyilvan ezert nem tudom elkepzelni:) / a kezek erosorrendjenek a leprogramozasa teljesen egyertelmu dolog. De azt ne gondolja mar senki, hogy mondjuk egy 9 fos asztalnal, a jatek kepes valos idoben vegig kovetni azt, hogy kinel milyen lapok vannak, hogy ebbol a 9 jatekosbol ki az aki megjatszotta a lapjait es kidobott meg pre flopp, hogy ezek alapjan milyen lapok kerultek dobasra es mik vannak meg jatekban, majd mindezek utan, miutan a jatek, egy program, ezt kb 25 mp alatt becsekkolta, kepes lerakni azt a 3 lapot floppba, ami alapjan o azt feltetelezi, hogya leheto legtobb penzt huzhatja ki a meg jjátékban levo szerencsetlenek zsebebol. Merr ez egy akkora marhasag, hogy az valami egészen elkepeszto, es tenyleg mar mar a mesterseges ingelligenciat feltetelezi.

A poker matek, de nem egyszeru matek, es raadasul nagyon eros turukepesseget igenyel meg nemileg gerinctelenseget is, hogy nyugodt szivvel huzz le barkit. Abszolut nem valo mindenkinek, de ha valaki ezzel akar foglalkozni, ne kezdjen el hisztizni minden elbukott dollar vagy forint utan, hanem alljon fel, kezdje elolrol, tanuljon a hibajabol, legyen erosebb... vagy hagyja az egeszet a retekbe.

2016. szept. 19. 10:11
 95/126 anonim ***** válasza:

Kedves barátom.Az, hogy pár embert felkap a média és agyontömik őket pénzel, az nem jelenti azt, hogy ők lennének a legjobbak.Igen, ők a legpénzesebbek, de ez nem jelent semmiféle egetrengető tudást.Jók a megérzéseik és sokat játszanak, ennyi a nagy tudásuk.Ja, meg szarsig vannak pénzel.És igen, ennyi bőven elég ahhoz, hogy életben tudjanak maradni hosszútávon.

Ők is ugyanúgy vesztenek, hibáznak, mind bárki más.Ezer éve szerencsejáték a poker, most jön pár befuttatott majom, aki megmondja, hogy de nem úgy van az, mert tudni kell..

Ez a média baromsága.Te meg nem vagy senkinél sem jobb, hogy itt megmond mindenkinek a frankót.Menjél vissza játszani, ha neked ez annyira megy és ne itt okoskodjál.Tudja mindenki, hogy te vagy a sztár, menjél játszani.Számolgasd a százalékokat, hátha szerencsésebb leszel..

2016. szept. 19. 13:49
 96/126 szevid válasza:

Erdemi vitaba latom felesleges bonyolodni.

Nem itt kellene levezetni, a folyamatos veresegek okan felgyulemlett stresszt es frusztraciot. Szerintem en sem szidtam vagy gunyoltam szemely szerint senkit, es tovabbra is nagy joindulattal feltetelezem, hogy ennel te is tobbre vagy kepes, csupán az allando kudarc tudata bosszant. De mint irtam, nem valo ez mindenkinek, ha nem megy, erdemes mas hobbit keresni, amiben nagyobb sikereket ersz el, mert egy elet tul rovid ahhoz, hogy folyamatosan rosszul csinaljunk valamit, majd panaszkodjunk, hogy nem megy. Ha pedig valaki penzt akar keresni, de pokeren nem tud, javaslom dolgozzon.

De hogy az utolso gunyos es borzasztoan szellemes megjegyzesedre is valaszoljak, senkinel nem vagyok jobb, csak sajat magamnal, minden nap egy kicsivel.

2016. szept. 19. 14:25
 97/126 anonim ***** válasza:
Menjél már el innen, te szerencsétlen..Össze vissza beszélsz minden baromságot.Mit tudsz te, ki, miért, mit ír? Képtelen vagy megérteni, hogy ez szerencsejáték, nem sakk? Minden nap jobb vagy, jól van bolondgyerek..nem tudom, egy szerencsejátékban hogy lehet jó az ember, szerencse nélkül, de te jobb vagy. Tertsd magadban a baromságaidat.Saját magadból csinálsz bolondot, ilyen kijelentésekkel.
2016. szept. 20. 14:34
 98/126 anonim ***** válasza:
54%
A pokerhoz nem tudás kell, hanem pénz meg szerencse.Ezt csak a média közvetíti ezeket a baromságokat, hogy tudni kell.Mit kell tudni, te eszetlen?
2016. szept. 20. 14:37
 99/126 anonim ***** válasza:
54%

Visszatérve, de igen gúnyolsz mindenkit, aki tudja, hogy csalnak az online termek és nem véletlenszerűek a leosztások.Kedves barátom, azt azért elárulhatnád, milyen bizonyítékod van az állítás ellenkezőjére?

Valószínűleg semmi.Akkor meg milyen alapon osztod az észt?

2016. szept. 20. 14:41
 100/126 anonim ***** válasza:
54%
Ki a fazom vagy te, h a top játékosok nevében nyilatkozol? Benne vagy mondjuk legalább abban az 1%-ban, aki szted meg tud élni a pókerből? mert ha nem, akkor milyen alapon teszel kijelentéseket a topjátékosok véleményéről?
2016. szept. 20. 15:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!