Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Online poker. Csalás vagy ámítás?

Szoszmosz88 kérdése:

Online poker. Csalás vagy ámítás?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ki, hol pokerezik online, milyen sikerrel és milyen előnyökkel. Pokerstars és Sportingbet valami botrány.Egy leosztásban AA,KK,QQ,1010 simán előfordul szomszédos kezekben, egyszerűen 0,0001% esély van arra amik ott folynak. Vélemények, tapasztalatok?

2012. jún. 7. 13:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/126 szevid válasza:
81%
Egy profi jatekos nyilatkozatabol kiragadott reszlet, miota feltetelezi azt, hogy en azt irom amit szerintem ok gondolnak? :D segitek, a nyilatkozat azt jelenti, hogy valamikor valahol valakinek o elmond valamit, amit valamilyen formaban rogzitenek. neked annyi logikad van mint egy doglott ebihalnak :D "kedves baratom" baratod neked a 3 napos vizi hulla, mert ilyen stilussal nem hiszem hogy sok baratod lenne. Nyilvan tobb havi fizud eluszott mar online pokeren azert vagy ennyire duhos ha valaki nem egy velemenyen van veled :D reszemrol ez ennyi, bocs hogy mast gondolok mint te, bocs hogy en nem sirom el magam ha bukok, es nem kotok bele mindenkibe aki mast gondol mint en. Az egy nagyon ertelmes dolog :) jo pokerezest csavo, folytasd csak ami nem megy aztan koss bele masba is. Javaslom probald meg felkeresni ezeket a media altal felkapott penzes szemetladakat es oktasd ki oket is jol.:) minden jot.:)
2016. szept. 20. 19:24
 102/126 anonim ***** válasza:

Nem is tudsz rólam semmit..Miről beszélsz te? :D

Honnan tudod, hogy egyáltalán buktam? Hét évet játszottam Starson és igen buktam, de tudtam nyerni is. Az, hogy valaki csalást feltételez, az nem jelenti azt, hogy nem tud játszani, vagy hogy elbukta minden pénzét.Annál azért több eszem van, hogy ezeknek a gciknek odaadjam az összes pénzem.Két hónap után rájöttem, hogy csalnak, de mivel nem tudok velük mit csinálni, nem is tettem semmit, folytattam a játékot.

Fontos, hogy én nem csak akkor mondom, hogy csalnak, ha bukok, hanem mikor sokat nyerek, akkor is!!, mert direkbe generálva van a sok lapütközés és egyfolytába nyerek.Ez sem véletlenszerű és az sem, mikor ellenem generálja.

Nagyon óvatos játékkal lehet csak játszani online, csak van egy bökkenő.Ha nagyon óvatosan játszol, lehet, hogy keveset buksz, de keveset is nyersz.

Ez az, amiért nem lehet megélni a pokerből!

Te meg ismétlem, nem vagy top játékos, ezért nem értem, milyen alapon beszélsz a nevükben? Milliárdokkal támogatják őket az online termek, csak hogy az ő termükben játszanak, nyilván Ők nem kezdik el szidni a termeket.. Ha ismernéd őket személyesen, akkor lehetne velük erről beszélni és nagy valószínűséggel el is mondanák, hogy nem tiszta az online játék, de ki nem szja le, mikor milliárdokkal támogatják őket? Ők ugyan úgy buknak, mind bárki más.

Az, nem feltétel, hogy jól is kell játszaniuk.A lényeg, hogy az ő termükben játszanak a reklám miatt. Ennyi a lényeg barátom a reklám!

Nincsen semmiféle eget rengető tudásuk, és nincsen röntgenszemük sem, hogy meglássák az ellenfelük lapjait. Élőben, ha látják az ellenfélt, akkor esetleg meg tudják néha mondani, kb milyen kezekkel játszanak a reakcióikból, de ez sem jelent semmiféle egetrengető tudást, mert Ők ezeket tanulják, olvassák könyvekből, hogy milyen mozdulatokra, reakciókra kell odafigyelni.Alap pszichológia, amit kiolvasgatnak könyvekből, semmi más. A többi, mind a média szüleménye.. Ennyit a nagy tudásról!

2016. szept. 21. 12:16
 103/126 anonim ***** válasza:

Te sosem leszel köztük, mert téged nem támogat egyik terem sem, és a média sem fog felkapni sosem.Soha nem lesz annyi pénzed, hogy egyáltalán leülj velük játszani és tapasztald, hogy semmivel nem jobbak, mind te.. A neten a videók össze vannak válogatva, igyekeznek a leggjobb pillanataikat kiválogatni, a média meg még rátesz erre egy lapáttal..

Az elején szerencsélyük volt, ügyesek voltak, megnyertek pár versenyt, jó helyen voltak, jó időben..Felkapta őket a média, onnan már egyenes út vezetett a sikerhez.

Ennyi a történetük.

2016. szept. 21. 12:24
 104/126 anonim ***** válasza:
Amúgy elárulom, a pokeresek többsége, tanulatlan emberekből áll.Éjszakai csavargókból, simlisekből.Egyik sem szeret tanulni, dolgozni és nem is dolgozik egyik sem :) A média meg zseniknek állítja be őket.. nem nevetséges az egész?
2016. szept. 21. 12:39
 105/126 anonim ***** válasza:

Bizonyíték erre, maga a poker.. Eleve az egész játék arról szól, hogy ki tudja a másikat minél jobban atbszni..

Intelligensebb emberek eleve nem is játszák, mert az átverésről szól az egész..A c|gányok játéka a poker, majd rájössz, ha felnősz!

Nagyon távol ál tőle a "tudás elárulom.

Én is játszottam sokat, szerettem, de egy idő után meguntam és mielőtt elkezdesz okoskodni, NEM, nem azért mert elbuktam minden pénzemet vagy mert nem tudok játszani.Egyáltalán nem erről van szó..

2016. szept. 21. 12:57
 106/126 anonim ***** válasza:

"...Ivey egy telemarketinges cégnél dolgozott, itt kezdett el pókerezni a kollégáival. Mivel 21 éves kor alatt Amerikában senki sem játszhat kaszinóban, Ivey szerzett magának hamis személyit, hogy már tizenévesen pókerezhessen Atlantic Cityben..."

Simlis, csaló.. :D :D

2016. szept. 21. 13:07
 107/126 anonim ***** válasza:

Nem tudom, neked miért annyira szimpatikusak ezek az emberek?..

Talán Negreanu az egyetlen tisztességesebb forma az összes közül.Egyedül ő szimpatikus nekem..Az összes többi egy simlis, gec| szar ember..

Phil Hellmuth rengeteget csipkelődik a póker asztal mellett, sőt ez a csipkelődés sokszor egészen komoly hangnembe megy át, Hellmuth képes rá, hogy egy-egy bad-beat után gátlástalanul gyalázza ellenfeleit. A beceneve, Poker Brat, is erre utal, brat angolul azt jelenti: elkényeztetett, idegesítő, udvariatlan kölyök. Állítólag egyszer annyira megsértette Sam Grizzle-t, hogy a veterán póker játékos kihívta egy bunyóra, melyből egyes pletykák szerint végül semmi sem lett, mások szerint Grizzle egyetlen ütéssel véget vetett a harcnak.

Ezt nevezed zseninek? :)

2016. szept. 21. 13:15
 108/126 anonim ***** válasza:
Na látod, ő tipikus olyan ember, ha bukik, elkezdi szídni a másikat!
2016. szept. 21. 13:18
 109/126 anonim ***** válasza:

Talán Ő az élő példa arra, hogy a Poker szerencsejáték, nem pedig egy egetrengető tudást igénylő valami..

Annyit bukik, hogy az már fáj.utána meg szídja a népet..

Nem egyszer ültette ki különböző versenyeken egy egy amatőr játékos.Minden szart megjátszik, egyáltalán nem nevezném "jó játékosnak.Mégis a "legjobbak között szerepel a média szerint.Szrásig tömik őket pénzel, ezért tudnak jók lenni, semmi másért..

az sem egy elhanyagolható szempont, hogy a többségük már eleve milliomosan kezdte.Pénz és szerencse játéka a poker.

A média szerint igen, de szerintem meg a tudást feldughatod a seggedbe, az nem kell hozzá..

2016. szept. 21. 13:31
 110/126 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ebben a pillanatban nyertem kétezer dolcsit Starson, szóval bekaphatod a faxom... :D
2016. szept. 21. 13:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!