Online poker. Csalás vagy ámítás?
"az sem egy elhanyagolható szempont, hogy a többségük már eleve milliomosan kezdte"
Ez hülyeség.
Ki kezdte milliomosan?
Én senkiről nem tudok...
"Ezt nevezed zseninek? :)"
Ez a természete, a tulajdonságai, attól hogy egy idióta még lehet zseni. Attól, hogy nem járt egyetemre lehet zseni (amúgy legtöbbjük járt csak hamarabb befutottak pókerben és abbahagyták).
Nyilván nem dolgoznak, ha te több millió dollárt keresnél pókerrel bemennél dolgozni? Nem hiszem.
Nyerő szériában bárkitől elszedem a pénzt, legyen az Hansen, Ivey vagy akár melyik. Ha szerencsém van és olyan lapütközések alakulnak az asztalnál, ami nekem kedvez, akkor nincs ellenfelem, de ehhez szerencse kell.Nem tudás, hanem szerencse.
Szerencse kell ahhoz is, hogy egyáltalán kialakuljon egy nagyobb lapütközés, mert máshogyan nem tudod elvenni a másik pénzét..Ahhoz hogy elvedd, jó lapokkal kell az ellenfelednek vesztenie és az asztalon is olyan lapoknak kell lenni, hogy egyáltalán ráadja az emelésedet.Ha nincsen lapütközés, akkor nem veszed el senki pénzét, ehhez pedig szerencse kell!
Hosszútávon nem szerencsejáték a póker.
Tom Dwan:
Dwan began playing online poker with a $50 bankroll. He initially focused on sit-and-go tournaments, later switching to multiplayer cash games then to heads-up cash games.
According to HighStakesDB.com, a site that tracks high-stakes online poker, Dwan earned $312,800 in 2007 on Full Tilt Poker and $5.41 million in 2008.
50$-os bankrollal kezdte.
2007-ben 312000$-t keresett, 2008-ban 5,4 millió $-t.
Blom szintén pár 100$-ból csinált milliókat, Chris Moneymakerről nem is beszélve.
Ti vagytok a hülyék, nem én.Olyanok vagytok, mind egy kibaxott zombi, mindent, amit a média közvetít, ti elhisztek, pedig köztudott, hogy hazudoznak és néha olyanokat is felkapnak, akiknek semmi tehetsége.
A pokernél meg egyáltalán nem számít a tehetség, mert ez nem az a játék, amiben valamit is számítana a tehetség vagy a "tudás.Szerencse kérdése az egész.Aki ezt képtelen elfogadni, az ostoba.Hidd el nyugodtan, amit a média közvetít, hajtsál fejet pár milliomos majomnak, akit felkapott a media.Magatokból csináltok hülyét, engem nem érdekel.Éppen az elemit elvégezték, aztán nekiálltak pokerozni, mi a fasz|ól lennének "zsenik? Ja, mert a média azt mondja, persze, tudom..
Hivatalosan szerencsejátéknak minősül a poker, sajnálom, de ez van, ezen kár vitatkozni.
Nemzeti Adó-és Vámhivatal 2015.05.22.
"
A póker típusú kártyajátékok során a nyerés vagy vesztés túlnyomórészt a véletlentől függ. Amennyiben a játékosok tétet tesznek, és megtett tétjeik fejében nyereményre válnak jogosulttá, a játék szerencsejátéknak minősül. "
Kár, hogy már 6 éve hivatalosan is szellemi sport a póker. Nem baj?
A nav meg bekaphatja tövig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!