Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Online poker. Csalás vagy ámítás?

Szoszmosz88 kérdése:

Online poker. Csalás vagy ámítás?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ki, hol pokerezik online, milyen sikerrel és milyen előnyökkel. Pokerstars és Sportingbet valami botrány.Egy leosztásban AA,KK,QQ,1010 simán előfordul szomszédos kezekben, egyszerűen 0,0001% esély van arra amik ott folynak. Vélemények, tapasztalatok?

2012. jún. 7. 13:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/126 anonim ***** válasza:
Omahában amúgy van valami.Ott lehet nyerni sokat, de bukni is többet lehet, ez a baj.
2016. aug. 28. 13:10
 42/126 anonim válasza:

Én pokerstarson kezdtem igazival és eléggé fura leosztások jöttek. Nem jelentem ki, hogy csal a szoftver, de biztos hogy én többet nem játszom ott és senkinek sem ajánlom. (Persze lehet, hogy azert mert nagyon kezdő voltam, de utánanéztem fórumokon és hasonló tapasztalatokat találtam ott is.). Akinek bejött, az játszon rajta nyugodtan és nyerjen mégtöbbet de pokerstarsbol én biztos, hogy többet nem kérek.

Unin tolom most. Jóval kevesebb ütközés történik, pedig jelentősen többet játszom. QQ-KK és hasonló párok előfordulnak itt is. (Lehet kissebb párokkal is előfordul, csak nem derül ki, mert nem jutnak el vele a showdown-ig.)

Heads-up -nál viszont ritka, hogy mindkét félnél pár legyen.

Fullal egyszer vesztettem csak, de az veszélyes board volt, szóval benne volt.

(Tapasztalat amiket irtam. 90% sng(5s) - 10% mtt - cash-t nem játszom)

2016. aug. 29. 00:06
 43/126 anonim ***** válasza:

Régebben játszottam egy kisebb pókerteremben interneten. Volt olyan hogy egy versenyen 3szor adta be egymás után az AAA55-öt. Gondolom valami olcsóbb fajta szoftverrel generálták a leosztásokat, de nem hiszem hogy bejött nekik mert már régen bezárt az oldal. A pokerstarson azért nincsenek ennyire elbaszott leosztások mert jobban működik a dolog,de nincs benne csalás.

Aki csalásnak érzi az nem tud pókerezni ennyire egyszerű.

2016. aug. 29. 07:41
 44/126 anonim ***** válasza:

Természetesen elképzelhető hogy manipulálják a leosztásokat, de aki ezt felismeri és ki tudja játszani plusz jobban játszik az átlagnál az tud nyerni online pokeren is.

Tolni kell és tanulni, mint minden másban az életben.

2016. aug. 29. 07:45
 45/126 anonim ***** válasza:

Tudtam, valaki csak megszólal, hogy de hát tanulni kéne..

Nem fogod fel, hogy ez nem sakk, hanem szerencsejáték?

Mond mégis mit kéne ezen annyit tanulni? A jó, rossz laőpokat mindenki meg tudja különböztetni, mi ez a baromság? Te tényleg elhiszed ezt a maszlagot, amit a média közvetít, hogy csak a "legjobbakból lehet jó pokeres?

Ez pénz és türelem kérdése lenne, ha nem generálnák online szándékosan a lapütközést, amit te is valószínűnek tartasz, de még is elkezded szajkózni az ellenkezőjét.Mi bizonyítékod van, hogy nem csalnak az online termek?

Az ellenőrzött random generátor? Tudod ki ellenőrzi és hogy azok milyen kapcsolatban állnak az online termekkel, mikor korrupt az egész világ?

2016. aug. 29. 14:29
 46/126 anonim válasza:
75%

("Aki csalásnak érzi az nem tud pókerezni ennyire egyszerű."

"Természetesen elképzelhető hogy manipulálják a leosztásokat"

Ha mind a kettőt te írtad az azért elég fura :D)

Mindannyian egyetértünk akkor, hogy manipulálhatják a játékot.

Én eddig +ban vagyok szóval nincs okom panaszra.

Előző:

Azt, hogy mi a jó és rossz lap sem tudja mindenki megkülönböztetni pl.: 54s vagy Q7o

Az egyik jobban néz ki, de hosszabb távon játszhatatlan(Q7)

Max egy top párt vagy 2 párt bemákolsz vele, de ez már a szerencse kérdése.

Ha 7 éve játszol akkor tudod, hogy az igazi játék, a preflop után jön. Ott a legjobb lapokat is ellehet dobatni, ha a board úgy áll, csak jó játékstílus kell. És kockáztatni mint mondtad. (Szóval pénz kell hozzá valóban. Emiatt szeretem inkább az SNG-t. Nincs rebuy ha egy blöff nem sikerült. Jobban meg kell fontolni a lépéseket.)

Persze, hogy van szerencse

Amatőrök ellen pl. Negreanu se nyer mindig (bár szokott szép visszahozásokat csinálni azért)

És akkor egy kicsit nagyképű (bár tőle már megszokhattuk a fura dolgokat) idézet:

"If there weren't luck involved, I would win every time."

-Phil Hellmuth-

2016. aug. 29. 15:29
 47/126 anonim ***** válasza:

Én nem írtam semmi olyat, hogy aki csalásnak érzi, az nem tud pokerozni.

Te is egyet értesz abban, hogy előfordulhat csalás az asztaloknál, ill manipulálják a generátort, hogy az sok lapütközést generáljon.

Szerintem még az is előfordulhat, hogy eleve nem tud véletlenszerűen osztani.

Pár oldalon olyat is olvastam, hogy 100%-ban egyik sem képes véletlen számokat generálni, tehát eleve nem lehet véletlenszerű az osztás.

Ez már nekem csalásnak számít.Teljesen mindegy, hogy szándékosan vagy szándék nélkül történik, de nagy valószínűséggel szándékosan.Ahogy már írtam, a rék miatt, de teljesen mindegy, mert a termek evvel tisztában vannak, mégis az ellenkezőjét állítják.

A "nagy játékosok meg nem online lettek híresek, hanem az élő játékban. Te kevered a kettőt. Ők valóban képesek rá, hogy az ellenfél viselkedéséből NÉHA megmondják, hogy milyen kézekkel játszik.Online már egész más a helyzet.Online Isildur a leg jobb, élőbe már egyáltalán nem ő..Ebből is látszik, hogy az online játék mennyire különbözik az élő játéktól.Daniel sem tud online nagyon játszani, sokat figyeltem és sokszor elszedték a pénzét, bár nem is játszik ő sokat online..

2016. aug. 29. 16:13
 48/126 anonim ***** válasza:

Amúgy meg könnyedén előfordulhat, hogy egy amatőr is elszedné a pénzüket, ha lenne lehetősége velük játszani.

Sőt, tovább megyek, nem egy videót láttam, ahol ki is ejtettek pár nagyobb nevet valamelyik versenyből az amatőrök, szóval tartsd magadban a nagy idézeteket.

Attól még, hogy a média befuttatott pár nevet, egyáltalán nem biztos, hogy ők annyira jobbak bárkinél is.Természetesen mind jó játékosok, de ahogy mondtam, ez szerencsejáték, nem sakk.Ilyen nincsen, hogy a legjobb.Vannak jó játékosok esetleg, de legjobbak nincsenek, mivel ez szerencsejáték.Online, ha nem támogatnák őket, belebuknának az egészbe.Milliárdokkal támogatva vannak, ne viccelj már, persze, hogy könnyen játszanak.

2016. aug. 29. 16:24
 49/126 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem a terem pénzével játszanak, nem a sajátjukéval.A teremnek megéri, mert jó reklám, ha ők játszanak a termükben.Rengeteget fizetnek nekik, csak hogy ott játszanak.Semmi vesztenivalójuk nincsen.
2016. aug. 30. 00:41
 50/126 anonim válasza:

Azt nem is neked címeztem. Mármint az első felét.

Ebben igazat adok. Nincs legjobb. Van egy szint amihez elég sok tapasztalat kell, és tudni mit fog lépni a következő játékos.

Phil jó játékos. Neki van a legtöbb wsop karkötője ami azért elismerendő.

Mint amit te is írsz, az idézetben is benne van a szerencse, mint tényező.

(Gus Hansen amúgy elég nagy, minuszban van pokerstarson)

Netest tekintve, szerintem ha elkezdenél játszani Isildur ellen, hosszabb távon, akkor valószínűleg ő profitálna belőle (full random generator és egyenlő bankrollal kezdve)

Egyébként durrr (Tom Dwan) is netesként kezdte és most ott van a high stake cash-ekben. Általaban elég jól játszik :D

Netesben amúgy nagy előny a HUD megléte, ami azért ad egy képet a játékosról, ill lépéseiről.

(Unin nincs, így nem is használom)

Nem tudom láttad-e a videót, amikor high stake-be beült egy pénzes vállalkozó... Nagyon nagy minuszban zárta. Ha jól emlékszem, a 2.-3. Rebuy után unta meg.

(Ha még játszol hagyd ott a pokerstarst és gyere unira. Szerintem nem fogod megbánni. Vannak fura dolgok olykor, de sokkal korrektebbnek érzem mint a pokerstarst)

2016. aug. 30. 11:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!