Érdekelne, hogy ki, hol pokerezik online, milyen sikerrel és milyen előnyökkel. Pokerstars és Sportingbet valami botrány.Egy leosztásban AA,KK,QQ,1010 simán előfordul szomszédos kezekben, egyszerűen 0,0001% esély van arra amik ott folynak. Vélemények, tapasztalatok?
Meg ez nem is az a játék, ahol annak kell lenni.Ez nem sakk, értsd már meg.A média többnek akarja beállítani ezt az egészet, mind ami, ti meg vakon elhiszitek.Itt pénzről szól minden, nem a tudásról.
2016. szept. 4. 12:46
82/126 anonim válasza:
Én nem vakon hiszem el, hiába írod le 100-szor hogy értsd már meg, de hogyha hülyeség amit írsz akkor nem fogja megváltoztatni a gondolkodásmódomat.
Miért nem játszunk le 100 db heads up sit and go-t 10$-on? Nem hiszem, hogy 100-ból 30-nál többször nyernél.
2016. szept. 4. 14:06
83/126 anonim válasza:
Milyen néven játszasz Starson?Mennyi ideje és mennyit nyertél, mennyi befektetéssel?
2016. szept. 4. 15:43
84/126 anonim válasza:
A "nagy sztárokkal meg hadjál, ne fárasszál már engem..
Nem számolnak ők semmit, csak sokat játszanak és annak idején megnyertek pár nevesebb versenyt.Így lettek nagy sztárok..Plusz a média felkapta őket.Ha nincs a média, sehol sem lennének..Ugyan ott lennének, ahol te.Valamelyik fórumon okoskodnának.. :)
2016. szept. 4. 15:55
85/126 anonim válasza:
Párszor már leírtam, nem szoktam starson játszani, csak partypokeren és ipokeren.
Online is van pár jobb játékos akik milliókat nyertek és nem isildurra gondolok.
2016. szept. 4. 16:49
86/126 anonim válasza:
Ők már eleve milliárdosan kezdték, ez szerintem azért nem egy elhanyagolható szempont! Pár száz dollárból soha nem csinálsz egymilliót, ez az egyik.Magas asztalon fel lehet menni egymillióig, ha szerencséd van, de pár száz dollárokból sosem..A másik meg, hogy azt nem tudod, hogy előtte mennyit vesztett! Lehet előtte elbukott kétmilliót, aztán elkezdett neki adni a gép.Nekem is szinte mindennapos dolog, hogy bukok egy halom pénzt, utána bepörög a buta generátor és egyfolytába nyerek minden szarral, sorozatban, órákig.Utána meg szinte semmivel sem lehet nyerni.Ugyan az, minden nap..Nyersz, utána buksz.Holnap ugyan az, holnapután szintén..Nyersz, buksz, nyersz, buksz.A sorrend sosem változik! Olyan még nem volt, hogy két napig tudtam volna nyerni.Annyira átlátszó a csalás, hogy az már fáj..
2016. szept. 4. 17:28
87/126 anonim válasza:
Azért van, hogy ne tudjál kivenni nagyobb összeget, szépen játszál minél többet.Ha véletlenszerű lenne az osztás, akkor nem élne meg a terem, az biztos.A jobb játékosok elvennék a gyengébbek pénzét, a gyengébb soha többet nem fizetne be, aztán összeomlana az egész terem.De így, hogy egy kisebb nyerő után rádteszik egyből a vesztő szériát, így mindenki tud nyerni..
2016. szept. 4. 17:37
88/126 anonim válasza:
Isten bizony csináltatok magamnak egy termet..Ez a világ legjobb biznisze.A sok bolond vakon elhiszi, hogy véletlenszerű az osztás, miközbe egy géptől kapja a lapokat..Hihetetlen!
2016. szept. 4. 17:41
89/126 anonim válasza:
"A jobb játékosok elvennék a gyengébbek pénzét, a gyengébb soha többet nem fizetne be"
Így van, valószínűleg csaláselméletre hivatkozva... :) ;)
2016. szept. 4. 17:46
90/126 anonim válasza:
Te úgy beszélsz, mind ha tőled nem lenne elvenni a pénzt.Miért ki vagy te? :D senki..örülsz, ha nyersz 5 dollárt, maradjál már..Regisztrálj Starsra aztán játszál.küld el milyen néven meg hol játszassz, megkereslek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!