Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Online poker. Csalás vagy ámítás?

Szoszmosz88 kérdése:

Online poker. Csalás vagy ámítás?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ki, hol pokerezik online, milyen sikerrel és milyen előnyökkel. Pokerstars és Sportingbet valami botrány.Egy leosztásban AA,KK,QQ,1010 simán előfordul szomszédos kezekben, egyszerűen 0,0001% esély van arra amik ott folynak. Vélemények, tapasztalatok?

2012. jún. 7. 13:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/126 anonim ***** válasza:

Akkor is ezt mondod, mikor lejön neked egy A poker, a másiknak meg egy Royal? Ilyen nagyobb lapütközéseknél is az győz, aki jobban játszik??

Barátom, ezért szerencsejáték a poker! Ilyen esetekben sz@rt nem számít a "tudás..

https://www.youtube.com/watch?v=YChh5zgVVzQ

2016. szept. 28. 13:17
 122/126 anonim ***** válasza:
Pár nagyobb lapüközés, aztán el vagy ásva! Mehetsz, ahova akarsz, a nagy "tudásoddal meg a százalékszámolgatással a bús pics@ba!
2016. szept. 28. 13:25
 123/126 anonim válasza:
Srácok! Szerintem: Bármennyire is szájhős a 2%-os, de neki van igaza. 3 évig játszottam én is. Pokerstars, Paradise, Bwin, Fulltilt. 2 Milliót forgattam át ez idő alatt. Játszottam nagy tétekben is 30-40 eFt egy SitnGo stb. 3 év alatt egy kicsi bukóban(200e) ki tudtam szállni. Jelenleg évi 1x játszom. Ez idő alatt olyan dolgok voltak amik csak a mesében léteznek. Szerintem is manipulált az egész. A TV-ben meg azok a paprikajancsik lefizetett bohócok a sapáikkal meg napszemüvegeikkel. Azért a polóikon ott a szponzor(onine poker oldal) és a hit , hogy ez nem szerencsejáték, hisz ők az élő példa rá. Bullshit az egész.
2019. okt. 21. 17:02
 124/126 anonim válasza:
Akik azt mondják, hogy csalás azoknak üzenem, hogy 3 évvel ezelőtt 10.000 Forintot fizettem be a Bwinen, azóta a bankrollom 3.834.517 Ft... Persze vannak vesztő szériák, de alapvetően hosszútávon érdemes nézegetni a pókert. Nyilván nem vagyok egy nagy játékos, mert 3 év alatt az igazi profik bőven többet keresnek nálam, de ezt csak arra írtam, hogy kurvára nem vesz vissza semmit. A kaszinó részéről nem tudok nyilatkozni, sosem fizettem nyerőgépbe.
2023. febr. 19. 18:48
 125/126 anonim válasza:
Kedves 123-as hozzászóló... Hidd el előfordulnak ilyen durva lapütközések, bár én a 3 év alatt, és a napi rendszeres játékom során is összesen 3 alkalommal ha láttam Royalt 😂 Pókeren ezidő alatt nagyjából 10-20 alkalom között lehetett..Szóval azért mert havonta pàr alkalommal rábaszol egy lapütközésnél, már csalás az egész. Kívàncsi lennék a százszoros bankroll szabályt tartottad-e egyàltalán...Én még most sem játszom készpénzes asztaloknál, csak max 50$ beülővel...Holott a bankrollom 10.000 dollàr felett van...Versenyekre sem ülök be, csak maximum 22$ nevezési díjjal...
2023. febr. 19. 18:54
 126/126 anonim válasza:
Akik itt csalásról pofáznak, majd akkor dumáljanak, ha megfelelő bankroll management mellett, és legalább 500 ezer leosztás után vannak óriási minuszokban :)
2023. nov. 19. 09:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!