Asa195 kérdése:
Ismeritek az Arbeit Consulting nevű kft. -ét? Mit tudtok róluk? Esetleg valaki dolgozott már külföldön rajtuk keresztül?
Figyelt kérdés
(Németországba keresnek szezonális gyümölcsszedésre embereket) Eddig nem tűnik átverésnek, de azért szeretnék többet megtudni róluk!2012. máj. 23. 19:15
81/86 anonim válasza:
Mivel most bérelték ezt az irodát, mert eljöttek a B.Z. éktől!!! Nem lehet mindent egyszerre! Te is azért akarsz menni külföldre, hogy legyen pénzed! Idővel majd fel lesz újítva, de egyenlőre az emberekre koncentrálnak. Ez legyen a legnagyobb bajod.
82/86 anonim válasza:
Köszi " közvetítős lányok" az előző bejegyzést,elég levágós,de jó tudni h az új irodára gyűjtötök! egyébként köszi a melót ba..átok meg!!! :D
83/86 anonim válasza:
...És még annyit,ha találok még rólatok valamit azt tuti kirakom ide mint már nagyon sokszor tettem azt, és még feljelentésen is gondolkozom,szerintem páran még csatlakoznának az ügyhöz,ugyanis tudjátok ha többen megyünk,tuti lesz következménye a dolognak! lehet hogy a szerződésetek csak arra van jogilag h munkákról informáljatok minket,de személyes elbeszélgetéseken meg ígértek mindent,ami viszont félrevezetés! ugyanis nem csak azért fizetünk hogy e-maileket kapjunk,hanem ebben benne kell h legyen az is h kijutunk a közeljövőben dolgozni! És kíváncsi lennék h az idénymunkás időszakban mégis milyen kapcsolatban álltatok az Arbeit C. kft-vel. Mikor alvállalkozók voltatok! Nem nehéz egy tiszta befutott cég nevével dobálózni mint az Arbeit,miközben teljesen más céggel kapcsolatban kaptunk szerződést! Vagy az Arbeit csak arra kellet h hivatkozhassatok egy tiszta cégre,és alvállalkozóként meg csinálhassátok a kis feketelistás szar no name cégeteket??? azt értem h papíron az legális h infot igértek meg munkákról e-mailt pénzért,de akkor ne kábítsátok a népet mindenféle nemlétező szuper munkáról,ha nincs mögötte semmi!!! Ez férevezetés! NIKO
84/86 anonim válasza:
Az Arbeit Consulting még csak nem rég lett bejegyeze, valaki jogosulatlanul használta ennek a cégnek a nevét, de aki volt olyan hülye, hogy a másik cégnévvel ellátott dokumentumot aláírta, az így járt, annak nem is lesz munkája.
85/86 anonim válasza:
Igazából itt az jár jól,aki nagy ívben elkerüli ezt az egész céget és ezt a bandát,a szerződést pedig postán kaptuk,szó sem volt akkor még alvállalkozóról,csak a levélből derült ki h félrevezettek! NIKÓ
86/86 anonim válasza:
én a "szerződést" megkaptam, amikor ott voltam, az ismerösöm pedig szintén postán kapta.... teljesen igazad van Nikó, mint már többször is leírtuk, ezekkel nem szabad üzletelni... :\ Szánalmas ez az egész komolyan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!