Ismeritek az Arbeit Consulting nevű kft. -ét? Mit tudtok róluk? Esetleg valaki dolgozott már külföldön rajtuk keresztül?
Sziasztok!
Én voltam náluk megbeszélésen, érdemes velük vigyázni!
Nem merem azt állítani hogy átverés az egész de hogy össze-vissza beszélnek az tuti! Azt is furcsálltam hogy sehova se volt kiírva a cég neve, se az irodába se a lépcsőházba, egy névjegykártyát se kaptam. A férfi, akivel beszéltem be se mutatkozott rendesen. A befizetendő összeg a 20perces beszélges alatt 3szor is változott. El akartam kérni a német kapcsolat számát, mire azt mondták, hogy azt egyenlőre nem tudják megadni. Arról beszéltek, hogy valami licencet vettek meg a német anyacégtől aminek a nevét persze nem tudják. Az expressz.hu oldanon megadott szám a főnök privát telefonszáma ezért van letitkosítva... :) A befizetendő éves díjat egy magán bankszámlaszámra kellett volna befizetnem. Az orvosnak pedig kpban kellett volna fizetni pedig telefonba azt ígérték hogy a befizetett csekket kell bemutatni az orvosnak. Nekem málnaszedést ígértek Bajorországban de semmi konkrétat nem tudtak mondani.....
Sziasztok!
Mindenkit óvva intenék attól, hogy bármilyen összeget befizessen a cég számlájára! Illetve milyen cég, milyen számlájára is? Személyes találkozásunkkor elhangzott, hogy ők az Arbeit Consuling Magyarország Kft.. :-) Már bocs, de Arbeit Consulting nevű cég nincs Magyarországon, a sárga csekken pedig egy másik cég neve szerepel, amely szintén nem problémamentes! Bár még nem vagyok birtokában minden információnak, de már most nagyon bűzlik a dolog! Szeretnék megkérni mindenkit, aki már fizetett nekik, akár orvosi díjat, akár regisztrációért, az jelezze!
Sziasztok!
Én meg,amondó vagyok, lehet hogy kicsit döcög a dolog, de magam miatt is megadom nekik a bizalmat. Telefonos időpont egyeztetést követően,személyes találkozó után,nem tettek negatív benyomást rám.Igaz amit ott befizettem, 5000+3000 Ft-ot sárga csekken,és mint kiderült, valami probléma adódott a csekkekkel. Viszont,közvetlen következő napon, a titkárnő jelezte a problémát, elnézést kérve a kellemetlenségért és hogy vissza küldik az összeget.Adott egy új számlaszámot, és arra kell befizetnem, ha tőlük már vissza kaptam az pénzt. Ha átverés lenne, szerintem nem jelezték volna önszántukból a hibájukat,azóta már legalább 3-4 alkalommal kerestem őket telefonon,fel is vették a telefont,ebből 2 alkalommal pár percen belül visszahívtak, mert akkor éppen ügyfél volt náluk.
A szerződést, hétfőre legkésőbb keddre ígérték, de látom a kommentek között, valaki már megkapta.
Hát én bízom benne , hogy sikerrel járunk és mehetünk június 15.én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!