Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ismeritek az Arbeit Consulting...

Asa195 kérdése:

Ismeritek az Arbeit Consulting nevű kft. -ét? Mit tudtok róluk? Esetleg valaki dolgozott már külföldön rajtuk keresztül?

Figyelt kérdés
(Németországba keresnek szezonális gyümölcsszedésre embereket) Eddig nem tűnik átverésnek, de azért szeretnék többet megtudni róluk!

2012. máj. 23. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 Horváth István 01 válasza:
hát én is bizok benne hogy nem ingyen dolgozok de adig egy percet se dolgozok mig nem kaptam meg a munka szerzödésem amit kaptam abban azt irták Eggestein-be megyek Markus Leicht eper farmjára vallaki volt már ott vélemények?
2012. máj. 30. 15:52
 12/86 A kérdező kommentje:
Nekem már málna szedést emlegettek bent :)!
2012. máj. 30. 18:46
 13/86 A kérdező kommentje:
Google maps szerint az nagyon nem délen van:S Hannover környéke Eggelstein az egy tartomány nem?
2012. máj. 30. 18:48
 14/86 A kérdező kommentje:
Munkaügyiben mit mondtak? Mert én nem nagyon találtam bejegyezve a céget sehol!
2012. máj. 30. 18:50
 15/86 A kérdező kommentje:
És felhívtad már a farm tulajdonosát ?
2012. máj. 30. 18:56
 16/86 anonim válasza:

Sziasztok!

Én voltam náluk megbeszélésen, érdemes velük vigyázni!

Nem merem azt állítani hogy átverés az egész de hogy össze-vissza beszélnek az tuti! Azt is furcsálltam hogy sehova se volt kiírva a cég neve, se az irodába se a lépcsőházba, egy névjegykártyát se kaptam. A férfi, akivel beszéltem be se mutatkozott rendesen. A befizetendő összeg a 20perces beszélges alatt 3szor is változott. El akartam kérni a német kapcsolat számát, mire azt mondták, hogy azt egyenlőre nem tudják megadni. Arról beszéltek, hogy valami licencet vettek meg a német anyacégtől aminek a nevét persze nem tudják. Az expressz.hu oldanon megadott szám a főnök privát telefonszáma ezért van letitkosítva... :) A befizetendő éves díjat egy magán bankszámlaszámra kellett volna befizetnem. Az orvosnak pedig kpban kellett volna fizetni pedig telefonba azt ígérték hogy a befizetett csekket kell bemutatni az orvosnak. Nekem málnaszedést ígértek Bajorországban de semmi konkrétat nem tudtak mondani.....

2012. máj. 30. 22:52
 17/86 Horváth István 01 válasza:
én is furcsáltam de a titkárnő hivot hogy vallami gondjuk volt a csekk-ell aztán azért volt ez a verzio ,nekkem mindegy hogy dél vagy észak vagy akkármi lényeg hogy holnap első dolgom lesz felhivni a farmot aztán ha beszéltem a tulajal mondom mik a fejlemények
2012. máj. 30. 23:11
 18/86 A kérdező kommentje:
Sikerült beszélni a tulajjal?
2012. jún. 1. 08:47
 19/86 anonim válasza:

Sziasztok!

Mindenkit óvva intenék attól, hogy bármilyen összeget befizessen a cég számlájára! Illetve milyen cég, milyen számlájára is? Személyes találkozásunkkor elhangzott, hogy ők az Arbeit Consuling Magyarország Kft.. :-) Már bocs, de Arbeit Consulting nevű cég nincs Magyarországon, a sárga csekken pedig egy másik cég neve szerepel, amely szintén nem problémamentes! Bár még nem vagyok birtokában minden információnak, de már most nagyon bűzlik a dolog! Szeretnék megkérni mindenkit, aki már fizetett nekik, akár orvosi díjat, akár regisztrációért, az jelezze!

2012. jún. 1. 13:19
 20/86 anonim válasza:

Sziasztok!

Én meg,amondó vagyok, lehet hogy kicsit döcög a dolog, de magam miatt is megadom nekik a bizalmat. Telefonos időpont egyeztetést követően,személyes találkozó után,nem tettek negatív benyomást rám.Igaz amit ott befizettem, 5000+3000 Ft-ot sárga csekken,és mint kiderült, valami probléma adódott a csekkekkel. Viszont,közvetlen következő napon, a titkárnő jelezte a problémát, elnézést kérve a kellemetlenségért és hogy vissza küldik az összeget.Adott egy új számlaszámot, és arra kell befizetnem, ha tőlük már vissza kaptam az pénzt. Ha átverés lenne, szerintem nem jelezték volna önszántukból a hibájukat,azóta már legalább 3-4 alkalommal kerestem őket telefonon,fel is vették a telefont,ebből 2 alkalommal pár percen belül visszahívtak, mert akkor éppen ügyfél volt náluk.

A szerződést, hétfőre legkésőbb keddre ígérték, de látom a kommentek között, valaki már megkapta.

Hát én bízom benne , hogy sikerrel járunk és mehetünk június 15.én!

2012. jún. 1. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!