Asa195 kérdése:
Ismeritek az Arbeit Consulting nevű kft. -ét? Mit tudtok róluk? Esetleg valaki dolgozott már külföldön rajtuk keresztül?
Figyelt kérdés
(Németországba keresnek szezonális gyümölcsszedésre embereket) Eddig nem tűnik átverésnek, de azért szeretnék többet megtudni róluk!2012. máj. 23. 19:15
31/86 A kérdező kommentje:
Azért említik az oldalon hogy 6 éve működnek mert 2-3 hete vannak nem?:D
2012. jún. 10. 16:44
32/86 anonim válasza:
Ha megkérdeznéd tudnád hogy miről van szó...de ha nem kérdezel...honnan tudnád?
33/86 A kérdező kommentje:
Nem én állítom és megkérdeztem:) Nekem is 2-3 hetet mondtak, akkor alapult a cég:)! Plusz utána lett kérdezve nincs is bejegyezve ilyen néven cég... Akkor kitől is akarsz kimenni? Ki lesz a munkáltatód? KI közvetített ki? Egy olyan cég aki be sincs jelentve+jegyezve?:)
2012. jún. 11. 07:47
34/86 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁ már nem tudom, mit higgyek. Mindenkinek igaza van, aki eddig ide írt!90% egyet értek. De én még mindig reménykedek, hogy nem átverés és lesz meló. Lehet, naiv vagyok,de hinni kell benne!!!! És legkésőbb jövőhéten gooooooooooo melózni!!!!!!!!!!! :) :)
35/86 anonim válasza:
[link] Itt írjátok be a cég nevét, és kiad minden infót, innen mindenki döntse el maga, hogy megy-e vagy nem... A másik, hogy az oldalon az van írva, hogy 6 éves gyakorlattal, nem az hogy 6 éve azon a helyen működik. Szerintem nem átbaszás, mivel mondták h késik a munka pár napot. Sztem lesz meló, vagyis remélem. Ha nem akkor meg feljelentés max...
36/86 anonim válasza:
Van olyan, aki megy ki a mostani turnusban dolgozni? Az kérem jelezzen mindenféleképpen! Kíváncsi vagyok hogy tényleg azt fogják-e nyújtani, amit megígértek!
Köszönöm!
37/86 anonim válasza:
hali, tudtok valami újat? mikor indul az első turnus??
38/86 anonim válasza:
Sziasztok!Én "mentem volna" az első turnusba , ami elvileg 06.15-én indult volna...de nemrég tudtam meg , hogy július eleje előtt esély sincs arra , hogy dolgozzak Németbe!!!!De elvileg augusztus elejéig is elhúzódhat a dolog :( Nekem meg vészesen fogy közben a kijutásra félretett pénzem!Nem értem hogy hogy gondolják ezt az egészet,vagy eddig mit szerveztek,ha még semmit sem tudnak konkrétan. Aki tud többet,újat mondani kérem írjon! Előre is köszönöm!
39/86 anonim válasza:
Csumi! szerintem ezek meghirdették az állást úgy hogy közben még nem volt leszervezve kint semmi,csak hallhattak valamit a kinti melóról egy ismerőstől,vagy akárhonnan,amit ők készpénznek vettek,hogy elnyerik. Előre elkezdték szervezni az embereket,de lehet hogy közben a németek meg beintettek nekik,és ezt most megszívjuk. De lényeg hogy a pénzt befizessük,csak épp melót nem adnak,vagy nem azt amit ígértek.... De ezt csak gondolom.
40/86 anonim válasza:
én konkrétan tudom hogy hogy működnek a dolgok...voltak kint németbe és rákérdeztem hogy miujság a munkával és értelmesen elmondták nekem hogy most mi a helyzet ugye a szezonnal el vannak csúszva mert márciustól van és minden hónap végén járnak le kint is a szerződések...és követkető hónap elején mondanak számot...na mind1 én úgy vagyok vele hogy inkább várok és le van szervezve normálisan ...minthogy kimegyek és pénz nélkül jövök haza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!