Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ismeritek az Arbeit Consulting...

Asa195 kérdése:

Ismeritek az Arbeit Consulting nevű kft. -ét? Mit tudtok róluk? Esetleg valaki dolgozott már külföldön rajtuk keresztül?

Figyelt kérdés
(Németországba keresnek szezonális gyümölcsszedésre embereket) Eddig nem tűnik átverésnek, de azért szeretnék többet megtudni róluk!

2012. máj. 23. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 A kérdező kommentje:
Azért említik az oldalon hogy 6 éve működnek mert 2-3 hete vannak nem?:D
2012. jún. 10. 16:44
 32/86 anonim válasza:
Ha megkérdeznéd tudnád hogy miről van szó...de ha nem kérdezel...honnan tudnád?
2012. jún. 11. 07:03
 33/86 A kérdező kommentje:

[link]

Nem én állítom és megkérdeztem:) Nekem is 2-3 hetet mondtak, akkor alapult a cég:)! Plusz utána lett kérdezve nincs is bejegyezve ilyen néven cég... Akkor kitől is akarsz kimenni? Ki lesz a munkáltatód? KI közvetített ki? Egy olyan cég aki be sincs jelentve+jegyezve?:)

2012. jún. 11. 07:47
 34/86 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁ már nem tudom, mit higgyek. Mindenkinek igaza van, aki eddig ide írt!90% egyet értek. De én még mindig reménykedek, hogy nem átverés és lesz meló. Lehet, naiv vagyok,de hinni kell benne!!!! És legkésőbb jövőhéten gooooooooooo melózni!!!!!!!!!!! :) :)
2012. jún. 11. 11:01
 35/86 anonim válasza:
[link] Itt írjátok be a cég nevét, és kiad minden infót, innen mindenki döntse el maga, hogy megy-e vagy nem... A másik, hogy az oldalon az van írva, hogy 6 éves gyakorlattal, nem az hogy 6 éve azon a helyen működik. Szerintem nem átbaszás, mivel mondták h késik a munka pár napot. Sztem lesz meló, vagyis remélem. Ha nem akkor meg feljelentés max...
2012. jún. 11. 11:28
 36/86 anonim válasza:

Van olyan, aki megy ki a mostani turnusban dolgozni? Az kérem jelezzen mindenféleképpen! Kíváncsi vagyok hogy tényleg azt fogják-e nyújtani, amit megígértek!

Köszönöm!

2012. jún. 14. 17:24
 37/86 anonim válasza:
hali, tudtok valami újat? mikor indul az első turnus??
2012. jún. 18. 21:55
 38/86 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én "mentem volna" az első turnusba , ami elvileg 06.15-én indult volna...de nemrég tudtam meg , hogy július eleje előtt esély sincs arra , hogy dolgozzak Németbe!!!!De elvileg augusztus elejéig is elhúzódhat a dolog :( Nekem meg vészesen fogy közben a kijutásra félretett pénzem!Nem értem hogy hogy gondolják ezt az egészet,vagy eddig mit szerveztek,ha még semmit sem tudnak konkrétan. Aki tud többet,újat mondani kérem írjon! Előre is köszönöm!
2012. jún. 19. 01:07
 39/86 anonim ***** válasza:
Csumi! szerintem ezek meghirdették az állást úgy hogy közben még nem volt leszervezve kint semmi,csak hallhattak valamit a kinti melóról egy ismerőstől,vagy akárhonnan,amit ők készpénznek vettek,hogy elnyerik. Előre elkezdték szervezni az embereket,de lehet hogy közben a németek meg beintettek nekik,és ezt most megszívjuk. De lényeg hogy a pénzt befizessük,csak épp melót nem adnak,vagy nem azt amit ígértek.... De ezt csak gondolom.
2012. jún. 19. 01:19
 40/86 anonim válasza:
én konkrétan tudom hogy hogy működnek a dolgok...voltak kint németbe és rákérdeztem hogy miujság a munkával és értelmesen elmondták nekem hogy most mi a helyzet ugye a szezonnal el vannak csúszva mert márciustól van és minden hónap végén járnak le kint is a szerződések...és követkető hónap elején mondanak számot...na mind1 én úgy vagyok vele hogy inkább várok és le van szervezve normálisan ...minthogy kimegyek és pénz nélkül jövök haza...
2012. jún. 20. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!