Asa195 kérdése:
Ismeritek az Arbeit Consulting nevű kft. -ét? Mit tudtok róluk? Esetleg valaki dolgozott már külföldön rajtuk keresztül?
Figyelt kérdés
(Németországba keresnek szezonális gyümölcsszedésre embereket) Eddig nem tűnik átverésnek, de azért szeretnék többet megtudni róluk!2012. máj. 23. 19:15
51/86 anonim válasza:
Valaki nem akarja ezeket feljelenteni???? :D
52/86 anonim válasza:
szerintem vannak már,akik megtették, de szerinted mikor lesz belőle vmi...1-2 év vagy több?? mert nem most az biztos...
53/86 anonim válasza:
Van már valaki olyan esetleg aki dolgozik kint rajtuk keresztül????Kellemes csalódás lenne:).........
54/86 anonim válasza:
erre én is kíváncsi lennék.... :)
55/86 anonim válasza:
Nekem testvérem már kint van egy 8 fős gipszkartonos brigáddal. Annyit tudok, hogy a B.Z. és a T.Á.-t nem lehet elérni, de a többi alkalmazott új irodát nyitott a Békében és teljesen korrektul csinálnak mindent.
56/86 anonim válasza:
Én is voltam bent náluk és az adataimat továbbították a németnek és folyamatos visszajelzéseket kapok. Nem ígérgetnek, hogy ekkor és ekkor van indulás. Kb. 2 héten belül mi is indulhatunk. Mi 3man vagyunk festők.
57/86 anonim válasza:
Nekem is teljesen pozitív volt a benyomásom, mindenről papírt mutattak, német szerződéseket kaptam, amiket lefordítottak magyarra. Mindent hazavihettem és átolvashattam részletesen.
58/86 Tőzsdecápa válasza:
Az irodában két kedves hölgy volt akik részletesen elmondtak mindent a munkával kapcsolatba, és ott tartózkodásomkor is folyamatos telefonálgatás volt a német munkaadókkal. akár már holnap kimehetnék dolgozni csak elég kevés a jelentkezők között akik legalább szakmai szintű német nyelvtudással rendelkeznek. És a német elvárja hogy 1 csapatban legalább egy németül viszonylag jól tudó ember legyen, de ez várható is mert akkor különben hogy értjük meg hogy mit kell csinálni.
59/86 anonim válasza:
Én Kőműves vagyok.És nekem is munkát kínáltak,van még más is
akinek ebben az ágban kínáltak munkát?Kérem írja meg mert én kicsit bizonytalan vagyok a komenteket olvasva.
60/86 anonim válasza:
Mi egy kőműves brigád vagyunk és már ki is vannak közvetítve az adataink Németországba. Mikor itt voltunk az irodában olyan kérdésünk volt, melyet a hölgyek nem tudtak megválaszolni, de a tolmács egyből hívta is a németet és így megtudtunk mindent és láttuk, hogy tiszta a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!