Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ismeritek az Arbeit Consulting...

Asa195 kérdése:

Ismeritek az Arbeit Consulting nevű kft. -ét? Mit tudtok róluk? Esetleg valaki dolgozott már külföldön rajtuk keresztül?

Figyelt kérdés
(Németországba keresnek szezonális gyümölcsszedésre embereket) Eddig nem tűnik átverésnek, de azért szeretnék többet megtudni róluk!

2012. máj. 23. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
Valaki nem akarja ezeket feljelenteni???? :D
2012. jún. 22. 21:01
 52/86 anonim válasza:
szerintem vannak már,akik megtették, de szerinted mikor lesz belőle vmi...1-2 év vagy több?? mert nem most az biztos...
2012. jún. 22. 21:35
 53/86 anonim ***** válasza:
Van már valaki olyan esetleg aki dolgozik kint rajtuk keresztül????Kellemes csalódás lenne:).........
2012. júl. 3. 08:59
 54/86 anonim válasza:
erre én is kíváncsi lennék.... :)
2012. júl. 5. 16:24
 55/86 anonim válasza:
Nekem testvérem már kint van egy 8 fős gipszkartonos brigáddal. Annyit tudok, hogy a B.Z. és a T.Á.-t nem lehet elérni, de a többi alkalmazott új irodát nyitott a Békében és teljesen korrektul csinálnak mindent.
2012. júl. 10. 11:14
 56/86 anonim válasza:
Én is voltam bent náluk és az adataimat továbbították a németnek és folyamatos visszajelzéseket kapok. Nem ígérgetnek, hogy ekkor és ekkor van indulás. Kb. 2 héten belül mi is indulhatunk. Mi 3man vagyunk festők.
2012. júl. 10. 11:16
 57/86 anonim válasza:
Nekem is teljesen pozitív volt a benyomásom, mindenről papírt mutattak, német szerződéseket kaptam, amiket lefordítottak magyarra. Mindent hazavihettem és átolvashattam részletesen.
2012. júl. 10. 11:18
 58/86 Tőzsdecápa válasza:
Az irodában két kedves hölgy volt akik részletesen elmondtak mindent a munkával kapcsolatba, és ott tartózkodásomkor is folyamatos telefonálgatás volt a német munkaadókkal. akár már holnap kimehetnék dolgozni csak elég kevés a jelentkezők között akik legalább szakmai szintű német nyelvtudással rendelkeznek. És a német elvárja hogy 1 csapatban legalább egy németül viszonylag jól tudó ember legyen, de ez várható is mert akkor különben hogy értjük meg hogy mit kell csinálni.
2012. júl. 11. 20:53
 59/86 anonim válasza:

Én Kőműves vagyok.És nekem is munkát kínáltak,van még más is

akinek ebben az ágban kínáltak munkát?Kérem írja meg mert én kicsit bizonytalan vagyok a komenteket olvasva.

2012. júl. 12. 07:26
 60/86 anonim válasza:
Mi egy kőműves brigád vagyunk és már ki is vannak közvetítve az adataink Németországba. Mikor itt voltunk az irodában olyan kérdésünk volt, melyet a hölgyek nem tudtak megválaszolni, de a tolmács egyből hívta is a németet és így megtudtunk mindent és láttuk, hogy tiszta a dolog.
2012. júl. 13. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!