Asa195 kérdése:
Ismeritek az Arbeit Consulting nevű kft. -ét? Mit tudtok róluk? Esetleg valaki dolgozott már külföldön rajtuk keresztül?
Figyelt kérdés
(Németországba keresnek szezonális gyümölcsszedésre embereket) Eddig nem tűnik átverésnek, de azért szeretnék többet megtudni róluk!2012. máj. 23. 19:15
41/86 anonim válasza:
Sziasztok! Én már nagyon unom ezt a várakozást,már egyáltalán nem hiszek ebben az egészben,pedig nagyon beleéltem magam előtte,és bíztam a lehetőségben.Ha valaki tud esetleg valami másik külföldi munkát az kérem segítsen,adjon infót vagy elérhetőséget! Köszönöm!
42/86 anonim válasza:
én nem ajánlom senkinek, h befizessen bármit is, mert ezektől nem fogtok munkát kapni....
43/86 anonim válasza:
...bírom azt a sok embert aki ide beirkál ahelyett hogy megkérdezné azt aki tudja hogy miről van szó...mi leinformáltuk a dolgokat megkaptuk az elérhetőséget igaz én bádogos vagyok de megyünk ki németbe...szerintem korrektek voltak én elhiszem hogy van némi nehézség így az elején ...de nekünk nem volt gond
44/86 anonim válasza:
figyelj én nem csak úgy irkálok ;) én is voltam az irodában,tudok "mindent" róluk, sőt az egyik ismerősöm, aki szintén jött volna ki, ismeri a srácot, aki ott van az irodában és semmi jót nem hallottam róla, már ő is nagyon megbánta, h befizette a pénzt... jaa csak had kérdezzem már meg, utána érdeklődtél ennek a Gymnext 2000 KFt-nek? ugyanis ennek a cégnek a neve szerepel a papíron, amit az irodába kaptunk ;) a szemünkbe hazudtak, azt mondták, h nincs semmilyen másik cég, CSAK rajtuk keresztül megyünk ki, akkor áruld már el nekem, h mi a bánatot keres ennek a kft-nek a neve a papiron??? mi az egyik ismerősünkkel utánanézettünk és hidd el semmi jót nem tudott róla/róluk mondani....és amit mondott azzal engem meggyőzött, h a közelükbe se menjek ezeknek!! De ha te ezek után még abban reménykedsz, h munkát fogsz kapni tőlük, az a te dolgod, én leírtam , amit tudok, mindenki eldönti mit akar. Ja és hidd el nekem nem viccből halogatják a kiutazás időpontját, majd figyeld csak meg július elejéből lesz közepe, majd vége...reménykedjetek csak.és nem kell egyből támadni Kedves 11:45, én legalább alaposan utánanéztem/nézettem, nem úgy, mint te :) sok mindent mondanak az irodába, tudom, de nem kell minden szépet elhinni, sőt...
45/86 anonim válasza:
De azért Sok szerencsét kívánok! :) bár ne úgy lenne ahogy én tudom...
46/86 anonim válasza:
Tud valaki esetleg valami új fejleményt???Elkeserítő az egész....Nekem legutóbb azt is mondták az irodában , hogy elhúzódhat augusztusig is!Már lassan feladom:(
47/86 anonim válasza:
Ohaa most már augusztus? ugyeugye....
48/86 anonim válasza:
Én sem csak úgy írkálok,2 helyen is utánanézettem az albeit c.-nak,ügyvédnél,és munkaügyi központosnál is és azt mondták a cég ok,de én sem tudok a gymnext 2000kftről semmit,érdekes a dolog,de az biztos hogy a munkára csak várok és várok,de már érdeklődök közben más munkák után is háta elöbb,és biztosabbat találok mint ők. Már unom a tértlenséget,az biztos h balfékek de rohadtul,ha ez mégsem átbaszás!!!
49/86 anonim válasza:
Sziasztok!
Az a helyzet hogy egy nagy átb@szás volt az egész június 15.ei indulásos dátum,ez csak arra volt jó, hogy minél több ember regisztráljon az újonnan induló vállalkozásukba. Egész nap hívogattam az irodát, mire most 13.30-kor fel is vették,és közölte a tolmács hölgy, hogy egyáltalán nincs mezőgazdasági munkájuk, kivéve építőiparba 1-2 szakmunkájuk.
Hááát ennyi!Megint át lettünk b@szva!!
50/86 anonim válasza:
na emberek látom végre kezdtek rájönni, h ezektől nem fogtok munkát kapni....szépen átbasztak titeket, sajnos. nem viccből halogatják a kiindulás napját, minél többet várnak annál több pénzt szednek össze. Ja és nehogy azt higgyétek, hogy csak azt az 5ezret fizetitek nekik, van a papíron, amit adnak 1 számlaszám + 3ezer, a másik 3ezer meg a doki. 8ezerrel lehúznak, persze munkát nem adnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!