Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ismeritek az Arbeit Consulting...

Asa195 kérdése:

Ismeritek az Arbeit Consulting nevű kft. -ét? Mit tudtok róluk? Esetleg valaki dolgozott már külföldön rajtuk keresztül?

Figyelt kérdés
(Németországba keresnek szezonális gyümölcsszedésre embereket) Eddig nem tűnik átverésnek, de azért szeretnék többet megtudni róluk!

2012. máj. 23. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én már nagyon unom ezt a várakozást,már egyáltalán nem hiszek ebben az egészben,pedig nagyon beleéltem magam előtte,és bíztam a lehetőségben.Ha valaki tud esetleg valami másik külföldi munkát az kérem segítsen,adjon infót vagy elérhetőséget! Köszönöm!
2012. jún. 20. 20:46
 42/86 anonim válasza:
én nem ajánlom senkinek, h befizessen bármit is, mert ezektől nem fogtok munkát kapni....
2012. jún. 21. 10:03
 43/86 anonim válasza:
...bírom azt a sok embert aki ide beirkál ahelyett hogy megkérdezné azt aki tudja hogy miről van szó...mi leinformáltuk a dolgokat megkaptuk az elérhetőséget igaz én bádogos vagyok de megyünk ki németbe...szerintem korrektek voltak én elhiszem hogy van némi nehézség így az elején ...de nekünk nem volt gond
2012. jún. 21. 11:45
 44/86 anonim válasza:
figyelj én nem csak úgy irkálok ;) én is voltam az irodában,tudok "mindent" róluk, sőt az egyik ismerősöm, aki szintén jött volna ki, ismeri a srácot, aki ott van az irodában és semmi jót nem hallottam róla, már ő is nagyon megbánta, h befizette a pénzt... jaa csak had kérdezzem már meg, utána érdeklődtél ennek a Gymnext 2000 KFt-nek? ugyanis ennek a cégnek a neve szerepel a papíron, amit az irodába kaptunk ;) a szemünkbe hazudtak, azt mondták, h nincs semmilyen másik cég, CSAK rajtuk keresztül megyünk ki, akkor áruld már el nekem, h mi a bánatot keres ennek a kft-nek a neve a papiron??? mi az egyik ismerősünkkel utánanézettünk és hidd el semmi jót nem tudott róla/róluk mondani....és amit mondott azzal engem meggyőzött, h a közelükbe se menjek ezeknek!! De ha te ezek után még abban reménykedsz, h munkát fogsz kapni tőlük, az a te dolgod, én leírtam , amit tudok, mindenki eldönti mit akar. Ja és hidd el nekem nem viccből halogatják a kiutazás időpontját, majd figyeld csak meg július elejéből lesz közepe, majd vége...reménykedjetek csak.és nem kell egyből támadni Kedves 11:45, én legalább alaposan utánanéztem/nézettem, nem úgy, mint te :) sok mindent mondanak az irodába, tudom, de nem kell minden szépet elhinni, sőt...
2012. jún. 21. 12:31
 45/86 anonim válasza:
De azért Sok szerencsét kívánok! :) bár ne úgy lenne ahogy én tudom...
2012. jún. 21. 12:34
 46/86 anonim ***** válasza:
Tud valaki esetleg valami új fejleményt???Elkeserítő az egész....Nekem legutóbb azt is mondták az irodában , hogy elhúzódhat augusztusig is!Már lassan feladom:(
2012. jún. 21. 17:31
 47/86 anonim válasza:
Ohaa most már augusztus? ugyeugye....
2012. jún. 21. 18:22
 48/86 anonim ***** válasza:
Én sem csak úgy írkálok,2 helyen is utánanézettem az albeit c.-nak,ügyvédnél,és munkaügyi központosnál is és azt mondták a cég ok,de én sem tudok a gymnext 2000kftről semmit,érdekes a dolog,de az biztos hogy a munkára csak várok és várok,de már érdeklődök közben más munkák után is háta elöbb,és biztosabbat találok mint ők. Már unom a tértlenséget,az biztos h balfékek de rohadtul,ha ez mégsem átbaszás!!!
2012. jún. 22. 12:55
 49/86 anonim válasza:

Sziasztok!

Az a helyzet hogy egy nagy átb@szás volt az egész június 15.ei indulásos dátum,ez csak arra volt jó, hogy minél több ember regisztráljon az újonnan induló vállalkozásukba. Egész nap hívogattam az irodát, mire most 13.30-kor fel is vették,és közölte a tolmács hölgy, hogy egyáltalán nincs mezőgazdasági munkájuk, kivéve építőiparba 1-2 szakmunkájuk.

Hááát ennyi!Megint át lettünk b@szva!!

2012. jún. 22. 13:41
 50/86 anonim válasza:
na emberek látom végre kezdtek rájönni, h ezektől nem fogtok munkát kapni....szépen átbasztak titeket, sajnos. nem viccből halogatják a kiindulás napját, minél többet várnak annál több pénzt szednek össze. Ja és nehogy azt higgyétek, hogy csak azt az 5ezret fizetitek nekik, van a papíron, amit adnak 1 számlaszám + 3ezer, a másik 3ezer meg a doki. 8ezerrel lehúznak, persze munkát nem adnak :)
2012. jún. 22. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!