Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ismeritek az Arbeit Consulting...

Asa195 kérdése:

Ismeritek az Arbeit Consulting nevű kft. -ét? Mit tudtok róluk? Esetleg valaki dolgozott már külföldön rajtuk keresztül?

Figyelt kérdés
(Németországba keresnek szezonális gyümölcsszedésre embereket) Eddig nem tűnik átverésnek, de azért szeretnék többet megtudni róluk!

2012. máj. 23. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
Én és még sokan mások az első turnusban mentünk volna ki,azóta is itthon ülök! Az a Zoli nevű gyerek meg még 2 spanja voltak kint németben hogy elintézik a munkát,de úgy jöttek vissza hogy azóta őt el sem lehet érni. Úgy tudom h kimentek a nagy arcukkal és elcseszték a melót,mármint az idénymunkát! Utána a többieket kirúgták,új irodát nyitottak! Akkor azt mondták h majd Hívnak. Azóta is várom.... Én elsők között fizettem be a pénzt,de azt visszaküldték,mert rossz csekket adtak...,mikor kirúgták őket,mondtam a nőnek,h én azóta nem utaltam még vissza a pénzt az új számlájukra,mivel a melót folyton halogatták,ekkor telefonon annyit egyeztettünk, h nyitják az új irodát és hívni fog....Szerintem azért nem hívott,mert nem utalatm a zst másodszor vissza,és szerintem ez egy nagy lehúzás. Behitegetik az embereket h tudnak olyan munkákat ahová nem kell a nyelv,majd mikor a sok marha,mint én befizeti a pénzeket,magyarázkodnak,halogatnak,majd leráznak valami szar szöveggel! Én rengeteget eltelefonáltam miattuk,mindíg ígérgettek,fernek tűntek,majd leszartak! Utána nézettem az Alberitc.-nak,de minden rendben volt vele,pedig ügyvéd nézte! Viszont a belépéskor egy GYMNEXT 2000 nevű kft szerződését kaptam,amiről máig semmit sem tudok. Most ez a kft helyett nyitottak valami újat.... röhej....Szerintem ide a kommentek közé is beírkálnak,mert egyszer volt egy konkrét bejegyzésük ide,megkeresem és köv, kommentben megírom melyik volt az...ezzel csak annyit akarok mondani,h itt fényezik magukat ezen az oldalon is,mintha jelentkezők lennének munkára!
2012. júl. 14. 20:40
 62/86 anonim ***** válasza:
3. oldal fentről lefelé a 8. komment! "Figyelem mnkalehetőség" címszóval betettek ide is egy kis reklámot maguknak! Szóval csak ennyire figyelik h miket írunk! és nehogy azt higgye bárki is h ha túl sok itt a negatív vélemény akkor álnéven vagy privátba nem böknek be ide valami bíztatót néha,csakhogy harapjanak rá még az emberek és egy kis lelket öntsenek beléjük h fizessenek még be tőbben lóvét!!! ennyi még az előző kommentemhez. Sok sikert mindenkinek!
2012. júl. 14. 20:58
 63/86 anonim válasza:
Én ismerem a történetet meg hogy a csajok miért költöztek új irodába.Ők normálisan csinálják a dolgokat nem beszélnek bele a vakvilágba nekik megvannak a német szerződések és azoknak az embereknek is keresik a munkákat akiknek a volt főnökeik nem tudtak szerezni..persze ezek időbe telnek...bátyámék voltak náluk és látták a szerződést fel is tudták hívni a németet...már csak arra várnak hogy a szerződést megkapják meg a címet hogy hova kell menni..így hogy utána tudtunk nézni meg a lányok is segítőkészek voltak és mindent megmutattak így már mindjárt más a dolgok fekvése...én csak a magam nevébe beszélek mi utána mentünk és mindent megkérdeztünk...és csak annyit mondok hogy nem kell azokat a lányokat büntetni azért amit az a 2 barom kavart
2012. júl. 15. 10:38
 64/86 anonim válasza:

Gymnext2000 KFT-rol csak annyit, h ez egy sportszer, élelmiszer, dohányáru... "áruház"(Orsós Zoltán), HOL van közte a külföldi munkaközvetítés????? a cég ellen már végrehajtás is indult tavaly, ami az interneten megtalálható adatok szerint a mai napig nem zárult le!! Ezek miatt érdeklődtem sokkal jobban utána ennek a cégnek...és mint már 1x leírtam semmi jót nem tudtam meg róluk, sőt...

Ne legyetek ilyen naivak,azokat a szépeket,amit itt irkálnak soha nem tudhatjátok, h ki/kik írták! Ja, és áruljátok már el nekem, h miért van az hogy valakitől elkérték azt az 5000 ft-os tagságit és van, akitől nem?! Mert én ismerek bizony olyat, akitől nem kérték el! :)

2012. júl. 15. 11:48
 65/86 anonim ***** válasza:
Jól beszél az előttem kommentelő! én írtam a tegnapi "regényt" ide,mikor mondtam a nőnek h én nem fizettem be a pénzt másodszor,nagyon meglepődött! Mert fogalmuk sincs arról,h ki fizeti be a pénzt,ha számlára történik a befizetés! ha nem átutalással történik,hanem csak bemész a bankba és rárakod a számalaszámra amit megadtak,azt senki nem látja h épp te voltál. Mondom,azóta se hívott!!! pedig állandóan ígérgette! Én meg sokat telefonálgattam....a semmiért! És mint mondtam,azt sem tudhatod h ide a kommentek közé nem írnak e be valami bíztatót néha! persze ez a tegnapi hozzászólásomban példával igazoltam h ők is figyelik az oldalt! (kezdőként erre van eszük??? ) szerintem profi átbaszás!
2012. júl. 15. 17:16
 66/86 anonim válasza:
hát azt mondasz amit akarsz nem tudom igazából hogy ha problémád van miért nem olyan embereket kérdezel akik ebben tudnának segíteni igazából nem is érdekel...mert mi megyünk ki a fülem hallatára lett leegyeztetve a némettel hogy mennek ki az adataink...úgyhogy ezen csak mosolyogni tudok...az meg hogy nem látják az utalásokat szerinte a technika korában nem lehet tudni hogy ki mikor utalt?na mind1 :)szerintem kérdezzél de olyat aki friss infót mond..
2012. júl. 15. 18:55
 67/86 anonim válasza:
Valaki olyan is írhatna aki már kint van és általuk ment ki
2012. júl. 15. 19:13
 68/86 anonim válasza:
figyelj nekem nincsen semmiféle problémám ugyanis én egy olyan embert kérdeztem meg, aki nagyon jól tud ezekről az emberekről(gymnext kft-ről) mindent :) (sajnos nem mondhatom el,h miket mondott, ha tehetném már rég leirtam volna...). Szóval én teljesen nyugodt vagyok, mert nem fizettem be olyan embereknek a pénzt, akiktől soha nem fogok munkát kapni ;)
2012. júl. 15. 19:45
 69/86 anonim válasza:
ja és igen nézik/olvassák ezeket a hozzászólásokat (a hölgy,akivel az irodába beszéltem maga mondta), és biztos vagyok benne, h írnak is :)
2012. júl. 15. 19:52
 70/86 anonim válasza:
Örömteli bejelenteni valóm van bátyámék kijutottak németbe Lipcsében fognak dolgozni egy építkezésen 10 euró nettóval aláírták a papírokat és jövőhéten valamikor már dolgoznak is 5-en mert ugye ők brigáddal vannak egyikük beszél németül egy kicsit de a németnek elég.. hát most kellemeset csalódtam az biztos :) ui. remélem én is kijutok csak teljen le ez az egy évem
2012. júl. 16. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!