Asa195 kérdése:
Ismeritek az Arbeit Consulting nevű kft. -ét? Mit tudtok
róluk? Esetleg valaki dolgozott már külföldön rajtuk
keresztül?
1/86 kellegynev válasza:
Szia!
Nem tudom aktuális-e még a válasz, de én is felhívtam őket és bent is voltam az irodájukban, ahol részletes felvilágosítást kaptam az egészről. Nemrég nyitottak, 2-3 hete. Megbízhatónak tűntek,kedvesek és segítőkészek voltak, és az 5000 Ft-os regisztrációs díjért szerződést kötnek veled, amiben bennefoglalják mindazt, amit ezért az összegért ők vállalnak. A szerződést még én sem olvastam, jövőhéten megyek vissza és eldől hogy mi lesz :)
2012. máj. 25. 13:08
2/86 A kérdező kommentje:
Szia!
Én is ugyanígy vagyok most a szerződést várom majd! (gabesz195@gmail.com) ide tudnál írni valami elérhetőséget csak hogy egyeztetni tudjunk ?Kinek mit mondtak kíváncsiságból ?
3/86 anonim válasza:
Szia!
Én telefonon vettem fel velük a kapcsolatot, egy fiatalabb srác szólalt meg a vonal túlsó végén nem értettem a nevét szerintem épp kajálás közbe zavarhattamxD az egész beszélgetés közbe csámcsogottXD mindegy, bementem az irodájukba mondtam hogy dolgozni szeretnék, hajlandó vagyok befizetni az 5000ft-os tagdíj/regisztrációs díj? (mindig máshogy említi) jójó, de jó hogy befizetem valami bankszámlaszámra kéne utalni a pénzt?!! az nagyon fontos minél előbb utaljak. jójó, utalok én meg minden csak adjatok melot..majd eljöttem. Többet nem is megyek vissza, ha már fizetni kell a szolgáltatásaikért (vagy kitudja miért) akkor ne csámcsogjanak a telefonba és bármire tudjanak válaszolni. Lehet hogy nem csalók, de hülyék az biztos.
2012. máj. 29. 10:59
4/86 anonim válasza:
Nagyon kíváncsian várom a szerződést, ha egyáltalán megkapja bárki is!!!
2012. máj. 29. 11:09
5/86 anonim válasza:
Én is voltam náluk érdeklődni, ma felhívtam a Munkaügyi Központot, h tudnak-e róluk, bejegyzett cég e. Ma délutánra biztosat tudok írni, azt mondom addig aki nem fizette be ne tegye, és ahogy pontos infóm van itt továbbítani fogom.
2012. máj. 29. 12:36
6/86 Horváth István 01 válasza:
én is gyanakodtam de ma kaptam meg a szerzösédem postán 15.én indulok mostmárcsak télleg oda vigyen a busz ahol végre dolgozhatok ha megérkeztem irok a munkároll és hogy télleg ugyvan e minden ahogy igérték....
2012. máj. 29. 22:32
7/86 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy oké hogy kapsz szerződést,de az nem feltétlenül fedi a valóságot lehet:S Meg ugye azt mondták hogy majd kint kapod meg a másikat amiben a béred meg mindened van. + nekem kicsit az gyanús volt hogy dél-Németországot mondtak és amikor kérdeztem milyen város van a közelben akkor mondták hogy Berlin Hamburg (ami nagyon nem délen van) !Én is várom a szerződést meg már jó lenne tudni hova vannak bejegyezve stb meg milyen néven mert cégbíróságon Arbeit Consulting nevű céget a neten nem találtam:S! De elkérek ma vagy holnap mindent és ügyvédemmel ránézetek a dolgokra:)! De akárki akármit tud jelezzen :)!Én kicsit átbaszásnak érzem ! Ja meg valakinek azt mondták 2-3 hete csinálták a céget erre weblapon meg az van hogy 6 éve működik :D
8/86 A kérdező kommentje:
István és mi volt pontosan a szerződésedben esetleg nem tudnád beszkennelni ? gabesz195@gmail.com ez az emailem!Én mondtam nekik amíg nem olvastam a szerződést addig egy forintot nem fizetek.!Plusz nem is az gond lehet kivisznek lehet van munka és ha nem fizet mit tudsz csinálni:S?
9/86 Horváth István 01 válasza:
igazábol ugyanez az esély itt is fen áll ha kamu buktam egy 5öst és itt legalább irhatok egy cifra komentett de ha télleg meg a busz és fizetés is lessz meg nem egy dinszo olba kell aludnom akkor engem a többi nem érdekell Miskolci vagyok örülök hogy dolgozhatok sajnos az én környezetemben nem engedhetem meg magamnak a semmitevést meg a kritizálást bizok benne nem basznak átt
2012. máj. 30. 11:50
10/86 A kérdező kommentje:
Szerintem ezzel mindenki így van! Csak ha mondjuk ingyen kell dolgozni egy hónapot az nem olyan jó:S !Szóval nem az 5 ezren van a hangsúly!
Kapcsolódó kérdések: