Ez lopásnak számit? Ti szoktatok ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
Néha bevásárlásnál szoktam szőlőt eszegetni, meg sajtot csipkedni pogácsákról, meg ilyeneket csinálni.Ez lopásnak számit?2011. okt. 10. 13:21
51/124 anonim válasza:
Most elment az étvágyam... Egyébként szerintem ha meg akarja venni valaki a szőlőt és megkóstolja az nem gáz, de eszegetni? Ekkora bunkót...
52/124 anonim válasza:
Jól van, pontozzatok le, különösebben nem érdekel, de ha még mindig a szőlő a téma: az e-coli is terjed így... Az a bizonyos réteg ha nem mossa meg a kezét wc-zés után, majd belezabál a szőlőbe, amiből te is csipegetsz, és utána szarul leszel, a te bajod...
53/124 anonim válasza:
Kikérem magamnak hogy bárki is cigánynak tituláljon! 70e Ft-bol még jóhogy hozzá teszek 2 banánhoz még 2-t! És tudjátok mit 1csepp lelkifurdalásom sincs mert én 1 ilyen "mocskos cigány vagyok" -a ti szavaitokkal élve! Süllyedjetek el, ti vagytok azok akik még a hajléktalanba is belerúgnátok 1-et mert éppen előttetek áll és sajnos betegek lesztek tőle!
54/124 anonim válasza:
Elsüllyedni nem nekünk kéne és remélem megkapod a méltó büntetésed .
55/124 anonim válasza:
Én is 70ezret keresek, és ha nincs pénzem banánra, akkor nem eszek banánt. Nem LOPOK banánt.
56/124 anonim válasza:
Ha hozzá teszel még kettőt az lopás, a te gondod meg az üzleté. Engem nem érdekel, de ha összenyomkodnád és azzal etetném a gyerekem akkor engem is érdekel.Miért én süllyedjek el, mert te lopsz. Most akkor minden ember lopjon?
57/124 anonim válasza:
Aaaannyira sajnállak szegény banán lopó, azért internetre "fussa" ugye??? Miért kéred ki magadnak, hogy te nem vagy cigány? Ha lopsz akkor nyilván azonosulni tudsz velük tehát fölösleges itt önérzeteskedned! Igenis a számomra cigány az, aki lop - tökmindegy, milyen a bőrszíne.
58/124 anonim válasza:
14:03 ez most kicsit benézted! Nem fogod elhinni, de én pont az a típus vagyok, aki a bevásárlókocsit odaadja a hajléktalannak, hogy visszavigye a benne lévő százasért, VISZONT megint csak én vagyok az is, aki a potyázót megszólja! Mert azért meglátásom szerint van némi különbség a kettő között....
59/124 anonim válasza:
Nem nem szoktam ilyet csinálni,igazából még soha nem csináltam ilyet vagy ehhez hasonlót.Engem úgy neveltek hogy amíg nem fizetem ki addig nem ehetek,nyúlhatok hozzá semmihez.Lehet hogy bennem van a hiba ^^
60/124 anonim válasza:
Ettől csak egy gusztustalanabbat láttam egyszer a tescoban: Terhes roma asszony felbontott egy kétliteres Pepsit, beleivott és lezárta, majd visszarakta a polcra. A hányás kerülgetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!