Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez lopásnak számit? Ti szoktat...

Ez lopásnak számit? Ti szoktatok ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Néha bevásárlásnál szoktam szőlőt eszegetni, meg sajtot csipkedni pogácsákról, meg ilyeneket csinálni.Ez lopásnak számit?
2011. okt. 10. 13:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/124 anonim válasza:
72%
Most elment az étvágyam... Egyébként szerintem ha meg akarja venni valaki a szőlőt és megkóstolja az nem gáz, de eszegetni? Ekkora bunkót...
2011. okt. 10. 14:00
 52/124 anonim ***** válasza:
72%
Jól van, pontozzatok le, különösebben nem érdekel, de ha még mindig a szőlő a téma: az e-coli is terjed így... Az a bizonyos réteg ha nem mossa meg a kezét wc-zés után, majd belezabál a szőlőbe, amiből te is csipegetsz, és utána szarul leszel, a te bajod...
2011. okt. 10. 14:02
 53/124 anonim ***** válasza:
15%
Kikérem magamnak hogy bárki is cigánynak tituláljon! 70e Ft-bol még jóhogy hozzá teszek 2 banánhoz még 2-t! És tudjátok mit 1csepp lelkifurdalásom sincs mert én 1 ilyen "mocskos cigány vagyok" -a ti szavaitokkal élve! Süllyedjetek el, ti vagytok azok akik még a hajléktalanba is belerúgnátok 1-et mert éppen előttetek áll és sajnos betegek lesztek tőle!
2011. okt. 10. 14:03
 54/124 anonim válasza:
71%
Elsüllyedni nem nekünk kéne és remélem megkapod a méltó büntetésed .
2011. okt. 10. 14:05
 55/124 anonim ***** válasza:
79%
Én is 70ezret keresek, és ha nincs pénzem banánra, akkor nem eszek banánt. Nem LOPOK banánt.
2011. okt. 10. 14:05
 56/124 anonim ***** válasza:
100%
Ha hozzá teszel még kettőt az lopás, a te gondod meg az üzleté. Engem nem érdekel, de ha összenyomkodnád és azzal etetném a gyerekem akkor engem is érdekel.Miért én süllyedjek el, mert te lopsz. Most akkor minden ember lopjon?
2011. okt. 10. 14:08
 57/124 anonim ***** válasza:
100%
Aaaannyira sajnállak szegény banán lopó, azért internetre "fussa" ugye??? Miért kéred ki magadnak, hogy te nem vagy cigány? Ha lopsz akkor nyilván azonosulni tudsz velük tehát fölösleges itt önérzeteskedned! Igenis a számomra cigány az, aki lop - tökmindegy, milyen a bőrszíne.
2011. okt. 10. 14:09
 58/124 anonim ***** válasza:
100%
14:03 ez most kicsit benézted! Nem fogod elhinni, de én pont az a típus vagyok, aki a bevásárlókocsit odaadja a hajléktalannak, hogy visszavigye a benne lévő százasért, VISZONT megint csak én vagyok az is, aki a potyázót megszólja! Mert azért meglátásom szerint van némi különbség a kettő között....
 59/124 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem szoktam ilyet csinálni,igazából még soha nem csináltam ilyet vagy ehhez hasonlót.Engem úgy neveltek hogy amíg nem fizetem ki addig nem ehetek,nyúlhatok hozzá semmihez.Lehet hogy bennem van a hiba ^^
 60/124 anonim ***** válasza:
88%
Ettől csak egy gusztustalanabbat láttam egyszer a tescoban: Terhes roma asszony felbontott egy kétliteres Pepsit, beleivott és lezárta, majd visszarakta a polcra. A hányás kerülgetett...
2011. okt. 10. 14:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!