Ez lopásnak számit? Ti szoktatok ilyet csinálni?
Amikor bemegy vki mondjuk a teszkóba és megeszik 2 túrórudit meg 1 kiflit az igen. Szerintem ez a pofátlanság netovábbja.
Szőlőből én is szoktam egy-egy szemet csípni, de csak ha venni akarok belőle. Így tuti nem veszek savanyút.
És akkor bontsuk ki a joghurtokat, csokikat, harapjuk le a kolbász meg a kifli végét, hogy jó-e?
Disznók.
elvileg nem fizeted ki, de a mennyiség az elenyésző. (gondolom nem egy egész fürtnyi szőlőt eszel meg) hanem 1-2 szemet.
na ha mondjuk 1 kg szőlő 300 ft, akkor mondjuk pár gramm (ami megfelel 1-2 szem szőlőnek) kb. 5-7 ft lenne... azt lehet ki se tudod fizetni mert már nincsenek 1-2 forintosok:D hogy fizetnél ki 7 ft.ot.
igen a potyázás a jó szó rá.
Mi még rá is szoktunk szólni, ha ilyet látunk. Akinek nem inge, ne vegye magára, de szerintem gusztustalan egy dolog. És akkor még enyhén fogalmaztam.... Még jó, hogy nem "pattintanak föl" egy-egy üdítőt vagy bármilyen innivalót, aztán - mint aki jól végezte dolgát -folytatják a bevásárlást...
Kérdező, egyébként te miért csinálod ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!