Sok hülye! nem azt írja h megkóstolja a szőlőt hogy megvegye vagy sem hanem eszegeti!!! Magyarok vagytok egyáltalán h nem tudjátok rendesen értelmezni?
2011. okt. 10. 13:42
32/124 anonim válasza:
Kedves kérdező:A szőlőcsipegetés még el is megy valahogy,viszont a pogácsa...A kezedet törném le ha meglátnám.Most komolyan,te ki tudja milyen mocskos kézzel belelejmolsz abba az ételbe,amit később majd valaki gyanútlanul megvesz?!Esküszöm nem vagy normális.Legközelebb mi lesz?Belenyalsz egy doboz jégkrémbe,hogy jó-e az íze?Szokj le róla.
2011. okt. 10. 13:43
33/124 anonim válasza:
Nem álszentség, csak normális vásárlási szokás.A szőlőt még valahogy megértem, de a pogácsát nem, egy zacskóval is meglehet nézni, hogy puha e a kenyér, nem kéne összetaperolni, mert más azt eszi.
2011. okt. 10. 13:43
34/124 anonim válasza:
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:42
Te meg egy tolvaj disznó vagy. A pofám leszakad az ilyen "emberektől".
2011. okt. 10. 13:44
35/124 anonim válasza:
Hehe. Nekünk elég sok szőlőnk van, a tőkék közt sétálgatva szüret előtt gyakran láttam olyan fürtöket, amiket nagy ívben sz@rtak le a madárkák. :) Jó étvágyat! :)
2011. okt. 10. 13:44
36/124 anonim válasza:
hat akkor kedves becsuletes emberek eljetek tovabbra is igy.viszont nekem igy is megfelel h megkostolom.es elottem irtak meg egyet amit kihagytam-igen volt mar h lemertem valamit majd hozza raktam meg par darabot.
2011. okt. 10. 13:47
37/124 anonim válasza:
13:40 Én ezt kikérem magamnak! SOHA nem dézsmálom meg a gyümölcsöket, sem a boltban, sem a piacon! HA a kofa megkínál, akkor elfogadom, de magamtól nem csipkednék össze-vissza.
Azt azért megnézném, egy ananászt hogyan "csekkolnak" ezen polgártársaink....
Ja, ez nem álszentség, csupán becsületesség és tisztelet másokkal szemben. (amit itt néhányan valószínűleg nem is értenek....)
2011. okt. 10. 13:48
38/124 anonim válasza:
Röhejes, hogy aki igennel válaszol a kérdésre, rögtön lepontozza a BECSÜLETES ember. Nem is, inkább szánalmas!
Külföldön - és néhol itthon is - piacon, vásárcsarnokokban, üzletekben természetes, hogy egyes élelmiszerekből kóstolót ad az eladó, mert természetes, hogy tudni akarja a vásárló, mire adja ki a pénzét. Persze a tudatlan, ámbár mélységesen BECSÜLETES ember ezt megalázónak érzi.
2011. okt. 10. 13:48
39/124 anonim válasza:
azt se tudjátok mi hogy megy sajnos! Lopás ? tudjátok ti hogy pl. 1 kg dinnyét mennyiért vásárolja fel a Tesco , Auchan, Spar stb? NEM? ... elmondom 10-15 Ft/kg. Lehet tippelgetni mennyiért veszik a szőlőt amit 500/kg-ert adnak vagy az almát 400/kg. A Tesco-s pogácsát nem is mondom hogy készítik, arról csipegetném a sajtot mert nem attól kéne undorodni, hogy leveszi valaki hanem ahogy elkészítik! Vidékre szoktam járni a parasztember adja ingyen több kg. szőlőt, barackot mert annyi van neki, ti meg itt problémáztok 1-2 db-on amit a köcsög multiktól "ellopunk"!!!
2011. okt. 10. 13:49
40/124 anonim válasza:
Na jah... én is csináltam, kb.5éves koromban. Aztán kaptam is anyámtól egy akkora tenyerest, hogy életre megundorodtam a bolti cuccok dézsmálásától :D és igen, valóban lopás, hiszen nem fizetsz érte és az árut rongálod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!