Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez lopásnak számit? Ti szoktat...

Ez lopásnak számit? Ti szoktatok ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Néha bevásárlásnál szoktam szőlőt eszegetni, meg sajtot csipkedni pogácsákról, meg ilyeneket csinálni.Ez lopásnak számit?
2011. okt. 10. 13:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/124 anonim ***** válasza:
84%
Sok hülye! nem azt írja h megkóstolja a szőlőt hogy megvegye vagy sem hanem eszegeti!!! Magyarok vagytok egyáltalán h nem tudjátok rendesen értelmezni?
2011. okt. 10. 13:42
 32/124 anonim ***** válasza:
76%
Kedves kérdező:A szőlőcsipegetés még el is megy valahogy,viszont a pogácsa...A kezedet törném le ha meglátnám.Most komolyan,te ki tudja milyen mocskos kézzel belelejmolsz abba az ételbe,amit később majd valaki gyanútlanul megvesz?!Esküszöm nem vagy normális.Legközelebb mi lesz?Belenyalsz egy doboz jégkrémbe,hogy jó-e az íze?Szokj le róla.
2011. okt. 10. 13:43
 33/124 anonim ***** válasza:
86%
Nem álszentség, csak normális vásárlási szokás.A szőlőt még valahogy megértem, de a pogácsát nem, egy zacskóval is meglehet nézni, hogy puha e a kenyér, nem kéne összetaperolni, mert más azt eszi.
2011. okt. 10. 13:43
 34/124 anonim ***** válasza:
71%

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:42

Te meg egy tolvaj disznó vagy. A pofám leszakad az ilyen "emberektől".

2011. okt. 10. 13:44
 35/124 anonim ***** válasza:
82%
Hehe. Nekünk elég sok szőlőnk van, a tőkék közt sétálgatva szüret előtt gyakran láttam olyan fürtöket, amiket nagy ívben sz@rtak le a madárkák. :) Jó étvágyat! :)
2011. okt. 10. 13:44
 36/124 anonim válasza:
27%
hat akkor kedves becsuletes emberek eljetek tovabbra is igy.viszont nekem igy is megfelel h megkostolom.es elottem irtak meg egyet amit kihagytam-igen volt mar h lemertem valamit majd hozza raktam meg par darabot.
2011. okt. 10. 13:47
 37/124 anonim ***** válasza:
87%

13:40 Én ezt kikérem magamnak! SOHA nem dézsmálom meg a gyümölcsöket, sem a boltban, sem a piacon! HA a kofa megkínál, akkor elfogadom, de magamtól nem csipkednék össze-vissza.

Azt azért megnézném, egy ananászt hogyan "csekkolnak" ezen polgártársaink....

Ja, ez nem álszentség, csupán becsületesség és tisztelet másokkal szemben. (amit itt néhányan valószínűleg nem is értenek....)

2011. okt. 10. 13:48
 38/124 anonim ***** válasza:
29%

Röhejes, hogy aki igennel válaszol a kérdésre, rögtön lepontozza a BECSÜLETES ember. Nem is, inkább szánalmas!

Külföldön - és néhol itthon is - piacon, vásárcsarnokokban, üzletekben természetes, hogy egyes élelmiszerekből kóstolót ad az eladó, mert természetes, hogy tudni akarja a vásárló, mire adja ki a pénzét. Persze a tudatlan, ámbár mélységesen BECSÜLETES ember ezt megalázónak érzi.

2011. okt. 10. 13:48
 39/124 anonim ***** válasza:
20%
azt se tudjátok mi hogy megy sajnos! Lopás ? tudjátok ti hogy pl. 1 kg dinnyét mennyiért vásárolja fel a Tesco , Auchan, Spar stb? NEM? ... elmondom 10-15 Ft/kg. Lehet tippelgetni mennyiért veszik a szőlőt amit 500/kg-ert adnak vagy az almát 400/kg. A Tesco-s pogácsát nem is mondom hogy készítik, arról csipegetném a sajtot mert nem attól kéne undorodni, hogy leveszi valaki hanem ahogy elkészítik! Vidékre szoktam járni a parasztember adja ingyen több kg. szőlőt, barackot mert annyi van neki, ti meg itt problémáztok 1-2 db-on amit a köcsög multiktól "ellopunk"!!!
2011. okt. 10. 13:49
 40/124 anonim ***** válasza:
79%
Na jah... én is csináltam, kb.5éves koromban. Aztán kaptam is anyámtól egy akkora tenyerest, hogy életre megundorodtam a bolti cuccok dézsmálásától :D és igen, valóban lopás, hiszen nem fizetsz érte és az árut rongálod.
2011. okt. 10. 13:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!