Ez lopásnak számit? Ti szoktatok ilyet csinálni?
jesszus ezek a valaszok!!!!!????
Nekem ne mondja senki h nem kostolja meg a gyumolcsot mielott megveszi.akar boltban akar piacon.En is megkostolom,es ha nem jo nem veszek belole.jartam mar ugy szolovel h nem kostoltam meg,gyonyoru volt,de nagyon szar.....ugyhogy kostolok,es igen lecsipem,bar a pogacsa tetejet nem csipkedem,viszont a kiflit meg a kenyeret jol megnyomkodom h friss,puha e.
Es ha a gyerekkel megyunk,akkor van olyan h megeszik valamit-majd az ures papirt visszuk a kasszahoz es kifizetjuk.Az innivaloval pedig rendszeresen tesszuk ezt,mindig kibontjuk es iszunk belole mert szomjasak vagyunk,majd kifizetjuk a kasszanal.
Igen, hiszen semmi jogod nincs hozzá, hogy megedd.
Aki szerint ez OK, az az almába is beleharap egyet, mielőtt vesz belőle? És ha nem elég finom, visszateszi megrágva?
"úristen a sok álszent... jujj ki nem csinálja kedves kérdező szerinted?"
A saját lelkiismeretedet nyugtatod azzal, hogy bemeséled magadnak, hogy mindenki csinálja? Bár ha lenne lelked, nem lopnál.
Képzeld, vannak rendes, becsületes emberek. Csak ők nem dicsekednek el, hogy ma sem loptam, ma sem okoztam kárt senkinek, mert ez a NORMÁLIS.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:38
kedves! a fejedre kéne állítani azért van ennyi göthös mert 1 kis portól is megijedtek, úristen álszentek országa. Aki adót csal azt nem hordjátok le ennyire. Remélem TI vagytok azok akik még a kínainál is számlát kértek, álszent bagázs!
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:41
na a másik mintakép... egyik a másik után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!